Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

καλησπερα σας!θα ηθελα να με βοηθησετε με κατι που με εχει αγχωσει πολυ! με το σγορι μου δεν εχουμε ολοκληρομενες επαφες αλλα κατι εβδομαδες πριν τα γεννετικα μας οργανα ηταν σε επαφη για πολλη ωρα! υπαρχει περιπτωση να μεινω εγκυος ετσι?περιμενω περιοδο αυτη την κυριακη αλλα δεν εχω ουτε πρηξημο στο στηθος ουτε σπυρακια!ο κυκλος μου ειναι σταθερος!

Διαφημίσεις

καλησπερα σας!θα ηθελα να με βοηθησετε με κατι που με εχει αγχωσει πολυ! με το σγορι μου δεν εχουμε ολοκληρομενες επαφες αλλα κατι εβδομαδες πριν τα γεννετικα μας οργανα ηταν σε επαφη για πολλη ωρα! υπαρχει περιπτωση να μεινω εγκυος ετσι?περιμενω περιοδο αυτη την κυριακη αλλα δεν εχω ουτε πρηξημο στο στηθος ουτε σπυρακια!ο κυκλος μου ειναι σταθερος!

Οχι φυσικα χωρις διεισδυση πως θα μεινεις εγκυος....rolleyes::rolleyes: Μην αγχωνεσαι...

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Θα ήθελα να πω κάτι χωρίς να φανώ ξερόλας κτλ κτλ. Θεωρώ αδιανόητο που έφηβοι μπαίνουν κ κάνουν τέτοια ερωτήματα - τα οποία δεν θα θέλα να χαρακτηρίσω. Καταρχήν, αυτά τα παιδιά δεν έχουν καμία ενημέρωση από τους γονείς;;;;;;; Είναι δυνατόν όταν δεν έχει σπασει κάν ο παρθενικός υμένας ( αφού δεν έχετε επαφή) να φοβάσαι μην μείνεις έγκυος απλά με την επαφή των γεννητικών οργάνων;;;; Δεύτερον, εσείς σαν παιδιά που έχετε τέτοιου είδους απορίες κ εφόσον δεν απευθύνεστε στους γονείς σας γιατί δεν κλείνετε ένα ραντεβού σε γυναικολόγο ή σεξολόγο να σας απαντήσουν σε ΟΛΑ σας τα ερωτήματα κ απορίες.... Θεωρώ απαράδεκτο να ρωτάτε ξένους : μήπως είμαι έγκυος;;;; Πάρε ένα τεστ εγκυμοσύνης να σου φύγει το άγχος. Δεν γράφω αυτό το μνμ για να ειρωνευτώ ή να επιτεθώ σε κανέναν. Απλά θυμάμαι την μαμά μου όταν ακόμα πήγαινα Πέμπτη δημοτικού να με ενημερώνει για βασικά πράγματα. Στην Δευτέρα λυκείου πήγα μόνη μουσε γυναικολόγο ( κ ας ντρεπόμουν τότε) για να μου λύσει απορίες που ντρεπομουνα να ρωτήσω την μαμά μου. Έχουμε γίνει όλοι τόσο άτομα της τεχνολογίας που νομίζουμε πως πατώντας ένα κουμπί θα λυθούν όλα;;;; sorry αλλά η πραγματική ζωή είναι εκεί έξω. Σας κούρασα, πολλές θα με κράξουν αλλά σε αυτήν την ενότητα διαβάζω τα πιο κουλά....

Θα ήθελα να πω κάτι χωρίς να φανώ ξερόλας κτλ κτλ. Θεωρώ αδιανόητο που έφηβοι μπαίνουν κ κάνουν τέτοια ερωτήματα - τα οποία δεν θα θέλα να χαρακτηρίσω. Καταρχήν, αυτά τα παιδιά δεν έχουν καμία ενημέρωση από τους γονείς;;;;;;; Είναι δυνατόν όταν δεν έχει σπασει κάν ο παρθενικός υμένας ( αφού δεν έχετε επαφή) να φοβάσαι μην μείνεις έγκυος απλά με την επαφή των γεννητικών οργάνων;;;; Δεύτερον, εσείς σαν παιδιά που έχετε τέτοιου είδους απορίες κ εφόσον δεν απευθύνεστε στους γονείς σας γιατί δεν κλείνετε ένα ραντεβού σε γυναικολόγο ή σεξολόγο να σας απαντήσουν σε ΟΛΑ σας τα ερωτήματα κ απορίες.... Θεωρώ απαράδεκτο να ρωτάτε ξένους : μήπως είμαι έγκυος;;;; Πάρε ένα τεστ εγκυμοσύνης να σου φύγει το άγχος. Δεν γράφω αυτό το μνμ για να ειρωνευτώ ή να επιτεθώ σε κανέναν. Απλά θυμάμαι την μαμά μου όταν ακόμα πήγαινα Πέμπτη δημοτικού να με ενημερώνει για βασικά πράγματα. Στην Δευτέρα λυκείου πήγα μόνη μουσε γυναικολόγο ( κ ας ντρεπόμουν τότε) για να μου λύσει απορίες που ντρεπομουνα να ρωτήσω την μαμά μου. Έχουμε γίνει όλοι τόσο άτομα της τεχνολογίας που νομίζουμε πως πατώντας ένα κουμπί θα λυθούν όλα;;;; sorry αλλά η πραγματική ζωή είναι εκεί έξω. Σας κούρασα, πολλές θα με κράξουν αλλά σε αυτήν την ενότητα διαβάζω τα πιο κουλά....

Aπλα ολοι οι γονεις δεν ειναι ιδιοι, χωρις αυτο να σημαινει οι ειναι καλυτεροι ή χειροτεροι!!!

Και για να μην υπαρχει παραπληροφορηση ..... "Ο ελαστικός παρθενικός υμένας λόγω υφής μπορεί να υποδεχτεί το πέος χωρίς να σπάσει, χωρίς δηλαδή ορατή αιμορραγία. Ο ελαστικός υμένας, που υπάρχει περίπου στο 10–15% των γυναικών, σπάει μόνο κατά τον τοκετό." (δεν ειναι δικο μου αλλα απο συγκεκριμενη ιατρικη ιστοσελιδα).

Ο παρθενικος υμενας δεν καλυπτει ολη την εισοδο του κολπου αλλα παντα υπαρχει μια μικρη οπη. Εαν δεν υπαρχει αυτη η οπη πρεπει να απευθυνθουμε στον παιδιατρο μας (αν το διαπιστωσουμε στο παιδακι μας οσο ειναι μωρακι) και αυτος θα μας καθοδηγησει. Σε καποιες περιπτωσης χρειαζεται χειρουργικη επεμβαση.

κ εφόσον δεν απευθύνεστε στους γονείς σας γιατί δεν κλείνετε ένα ραντεβού σε γυναικολόγο ή σεξολόγο να σας απαντήσουν σε ΟΛΑ σας τα ερωτήματα κ απορίες.... Θεωρώ απαράδεκτο να ρωτάτε ξένους : μήπως είμαι έγκυος;;;; ..

Κοιτα...τα ραντεβου κοστίζουν

Οι γονεις δεν ειναι όλοι ανοιχτοι σε τετοιες συζητησεις...μπορει να φρικαρουν ..να απαγορεψουν εξοδους κτλ

Αλλα τετοια ερωτηματα δεν ειναι περιεργο να γινονται απο εφηβους..οταν γινονται -μεταξυ μας τωρα- και απο μεγαλυτερους

Απο την άλλη δεν απευθυνεται σε φορουμ με αναλογη θεματολογια και "γωνια εφηβων" αν αυτο λεει κατι

Οι ερωτησεις δεν ειναι κακο να γινονται

p7z6p3.pngsQqep3.png

Διαφημίσεις

Εμένα ογυναικολόγος μου παίρνει 30 ευρώ κ το θεωρώ ευτελές σαν ποσό, μπροστά στις γνώσεις που θα προσφέρει σε οποιαδήποτε κοπέλα το χρειαστεί. Επίσης υπάρχουν τηλεφωνικές γραμμές ( ο Θάνος Ασκητής μου ρχεται στο μυαλό) αλλά κ κέντρα που είναι ΔΩΡΕΑΝ... Τέλος, δεν τα χώνω στην κοπέλα, αλλά κυρίως στους γονείς που δεν θα πρέπε να χουν τέτοια ταμπού. Αφορά την ζωή των παιδιών τους , γιατί κακά τα ψέματα... Δεν είναι μόνο η εγκυμοσύνη, αλλά κ το aids κ χιλιάδες άλλα νοσήματα.