Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ενοχλητικες κλησεις απο εταιρειες

Recommended Posts

Ενα απαραδεκτο,κατα τη γνωμη μου φαινομενο των τελευταιων ετων ειναι να χτυπα το τηλεφωνο σου μες στην νταλα του μεσημεριου,ωρες κοινης ησυχιας με μωρα παιδια να κοιμουνται και στην αλλη ακρη της γραμμης να σου μιλουν για ενα προΪον, απο μια εταιρεια που καμια αδεια δικη σου δεν εχει να σε ενοχλει...τους εξηγεις οτι δεν ενδιαφερεσαι, κλεινεις και ξανα μετα απο μια βδομαδα τα ιδια και τα ιδια πολλες φορες απο την ιδια εταιρεια.Τους εχεις ζητησει να σε διαγραψουν απο τους καταλογους, σε γραφουν κανονικοτατα και ξανα τηλεφωνο παλι και παντα με αποκρυψη...λογω αυτης μολις αρχισεις να διαμαρτυρεσα στο κλεινουν και στα μουτρα ,δε φτανει που σε ξεσηκωνουν, ειναι και αγενεις...τελευταια με εχουν ενοχλησει αλλεπαλληλα για ενα προΪον καθαρισμου των ρουχων που διαφημιζεται στην τηλεοραση...απο τη στιγμη που υπαρχουν τοσα μεσα διαφημισης στη διαθεση τους,με ποιο δικαιωμα τηλεφωνουν σπιτι μου;;;Αλλη μια πληγη ειναι οι ιδιωτικες εταιρειεςν κινητης και σταθερης τηλεφωνιας που οχι μονο ενοχλουν,αλλα και παραπλανουν δια τηλεφωνου και αν τους δωσεις και την παραμικρη ευκαιρια για κουβεντα μπορει να λαβεις λογαριασμο τους εν αγνοια σου...μα ειναι δυνατον να αλλαζει καποιος εταιρεια ή προγραμμα χωρις να εχει καπου υπογραψει;Δηλαδη μεθαυριο αν σηκωσει ο γιος μου το τηλεφωνο,του κανουν την ερωτηση "Θελετε φτηνοτερο λογαριασμο;" και πει "ναι" σημαινει οτι θελουμε να γινουμε συνδρομητες τους;;;Εχει συμβει αυτο σε συγγενικο μου προσωπο,ειναι απαραδεκτο...ο λογος που βαζω το θεμα ειναι να μαθω εαν μπορουμε να διαμαρτυρηθουμε για τα ανωτερω θεματα στην εταιαρεια τηλεφωνιας που ειμαστε συνδρομητες και που υποψιαζομαι οτι δινει τα στοιχεια μας...μια φορα ειχα ρωτησει στον ΟΤΕ και μου ειπε ο υπαλληλος οτι τιποτα δε γινεται για αυτο το θεμα...υποψιαζομαι μηπως στα συμβολαια που υπογραφουμε υπαρχει αυτη η ρητρα στα ψιλα γραμματα...πριν παντρευτω ειχα απορρητο νουμερο και μου τηλεφωνησαν απο ιδιωτικη εταιρεια τηλεφωνιας αποκαλωντας με με το ονοματεπωνυμο μου,που σημαινει οτι απο καπου δοθηκε ο αριθμος μου...

Διαφημίσεις

μπορει να λαβεις λογαριασμο τους εν αγνοια σου...μα ειναι δυνατον να αλλαζει καποιος εταιρεια ή προγραμμα χωρις να εχει καπου υπογραψει;Δηλαδη μεθαυριο αν σηκωσει ο γιος μου το τηλεφωνο,του κανουν την ερωτηση "Θελετε φτηνοτερο λογαριασμο;" και πει "ναι" σημαινει οτι θελουμε να γινουμε συνδρομητες τους;;;Εχει συμβει αυτο σε συγγενικο μου προσωπο,ειναι απαραδεκτο....

Eπειδη δυστυχως δουλευα σε τετοια εταρια θα σ πω....δεν υπαρχει περιπτωση να αλλαξεις εταιρια η προγραμμα χωρις να υπογραψεις....εκτος αυτου αν πχ ανοικεις σε μια εταιρια και συμφωνησεις τελος παντων να την αλλαξεις θα πρεπει να γινει αιτηση στην εταιρια σου να αποδεσμευσει τον αριθμο σου για να πας στην καινουργια εταιρια κ εκει σε ξαναπαιρνουν απο την παλια να σου κανουν καλυτερη προσφορα ωστε να παραμεινεις σε αυτους....επισης αν τελικα συμφωνησεις με ενα προγραμμα το οποιο θα σ προτεινω εγω θα κανω την αιτηση θα περιμνω εγκριση και μετα σ στελνετε το προγραμμα στο σπιτι μονο αν υπογραψεις το προγραμμα που θα σ σταλει μονο τοτε ισχυει η αλλαγη σου...αυτα στα λεω για να καταλαβεις πως δνε υπαρχει ουτε 1 στο εκατομμυριο να σου ενεργοποιησουν η να σου αλλαξουν προγραμμα η εταιρια με ενα τηλεφωνικο ναι;);)Αυτα για τις εταιριες κινητης τωρα για το σταθερο δεν ξερω αλλα παλι νομιζω τ ιδιο ειναι!

Οντως ειναι πολυ σπαστικο ειδικα τα μεσημερια εγω ντρεπομουν πολυ να παιρνω μεσημερι αλλα ερχοντουσαν πανω απο το κεφαλι μου και κραζανε:rolleyes::rolleyes:οποτε θες δεν θες παιρνεις...:mad::|:|

Οσο για τα τηλεφωνα δουλευαμε με τηλεφωνικο καταλογο κανονικο..πχ λεγαμε σημερα θα παρουμε πατρα αυριο αθηνα και πιαναμε ολες τις σελιδες μια μια οι κοπελες....Καποιες φορες μας φερναν και λιστες με απλα τα νουμερα πανω....

Πιο πολυ στην τυχη παιρνεις γι αυτο και μερικες φορες ρωτανε πχ ανηκετε ακομα στην ταδε εταιρια??βλεποντας το νουμερο....

Τα νουμερα δεν τα παιρνουν απο την αλλη εταιρια καμμια εταιρια δεν δινει τα στοιχεια των πελατων της εννοειτε χαζοι ειναι να τους φαει η αντιπαλη τους πελατες??;);)

Επισης δεν μπορεις να κανεις τιποτα για το νουμερο.....Καλα σ ειπε ο υπαλληλος οτε ετσι ειναι....

Μου χει τυχει και μενα πελατης να το ειχε απορρητο και οταν ρωτησε πως το βρηκαμε κτλ και μιλησα με τον υπευθυνο ο υπευυνος μ ειχε πει πως ειχαμε τον αριθμο ακομα πριν το κανει απορρητο μηπως παιζει κατι τετοιο??

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Πολλοι εδω στην περιοχη μου ελαβαν ξαφνικα λογαριασμο απο εταιρεια σταθερης τηλεφωνιας χωρις να εχουν υπογραψει κανενα χαρτι.Ενα μεσημερι παρα τριχα να την πατησει και ο ανδρας μου ετσι, του εκαναν την ερωτηση αν θελει να πληρωνει μικροτερο λογαριασμο και ειπε ναι ...και οχι μονο αυτο,αλλα ενω τους διευκρινισε οτι δε θελει να φυγει απο τον ΟΤΕ του ειπαν οτι ειναι το ιδιο με τον ΟΤΕ.Ευτυχως ακουσα το τηλεφωνημα και αμεσως παιρνω τις πληροφοριες τηλεφωνο,μου δινουν το νουμερο της εταιρειας και τους τηλεφωνησα ...παραπονεθηκα οτι παραπλανουν τον κοσμο και ειπα να μην τολμησουν να μου αλλαξουν εταιρεια...οταν μιλησα με τον ΟΤΕ μου ειπαν οτι αν δεν επαιρνα αμεσως,θα γινοταν η αλλαγη...προφανως επειδη τα δικτυα ειναι του ΟΤΕ ,κατα καποιο τροπο τους "πουλα" πελατεια,δεν ξερω και μενα περιεργο μου φαινεται...μια θεια μου ελαβε λογαριασμο πριν χρονια κι αιφνιδιαστηκε,δεν ηξερε καν οτι ειχε φυγει απο τον ΟΤΕ.

Τοτε με το απορρητο, το ειχα απορρητο απο την αρχη το νουμερο και το ειχα τσεκαρει και στον καταλογο και στο Internet,δεν υπηρχε το νουμερο πουθενα!

H καλύτερη λύση είναι η καταγγελία στην Αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων και η ευκολότερη είναι να στείλετε μέιλ στην εταιρεία με διαμαρτυρία.

Όσες φορές το έκανα και τους απείλησα ότι αν με ξαναενοχλήσουν θα τους κάνω μήνυση...δεν με ξαναπήραν.

Βέβαια είναι κομματάκι δύσκολο να στέλνουμε συνέχεια μέιλ αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση:(

Εκτος απο τις εισπρακτικες των τραπεζων που αντε εκει πες οτι χρωστας και σε περνουν καταμεσημερο και το ανεχεσαι τωρα ξαναρχισε και η τηλεφωνοπωληση!! Με εχουν παρει για τη λλλλαρα εξελ γουος μπολλλλ 2-3 φορες απο αποκρυψη και στο σταθερο και στο κινητο!!! Εχω βαρεθει να τους βριζω!!

Οσο για τις εισπρακτικες των τραπεζων μια κοτα επειδη της εκανα παρατηρηση μια φορα που με πηρε 15:15 το εβαλε στοχο να με ενοχλει καθε μερα την ιδια ωρα για ενα υπολοιπο 140 ευρω που αφησα απληρωτο ενα μηνα επειδη ηθελα να τσεκαρω την καρτα μου. Εν τελει αφου δεν ιδρωνε το αυτι της απο τα βρισιδια καθε μερα ζητησα προισταμενο . Ακομα πιο ευγενεστετος και αυτος τι να σας πω:rolleyes::rolleyes: Μου λεει : δεν καταλαβαινω γιατι παραπονιεστε, ο νομος μας καλυπτει να καλουμε 08:00-20:00 καθημερινα.... Του απανταω οτι θεωρειτε εσεις σωστο ενω εχω εξηγησει επανηλλημενως στη συναδελφο σας πως λογω προχωρημενης εγκυμοσυνης τα μεσημερια ξεκουραζομαι να το κανει επιτηδες και να με καλει την ιδια ωρα καθε μερα??? Και μου απανταει πως αυτο το λεω εγω. Οτι ειμαι εγκυος και με ενοχλει δηλαδη...:rolleyes: Του απαντησα οτι εκτος απο αδερ@@ ειναι και κακια αδερ@@ και του το εκλεισα..:mad:.καθως δεν μπορουσα καν να ξεχωρισω αν μιλουσα με αντρα ή γυναικα αν δεν μου ελεγε ονομα...:lol: οχι οτι σταματησαν να με περνουν απλα σταματησα να απανταω και ειδικα την αποκρυψη...

Επεξεργάστηκαν by matilda38
διορθωση : αδερφ@@

Όλα είναι μια ιδέα...

Διαφημίσεις

H καλύτερη λύση είναι η καταγγελία στην Αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων και η ευκολότερη είναι να στείλετε μέιλ στην εταιρεία με διαμαρτυρία.

Όσες φορές το έκανα και τους απείλησα ότι αν με ξαναενοχλήσουν θα τους κάνω μήνυση...δεν με ξαναπήραν.

Βέβαια είναι κομματάκι δύσκολο να στέλνουμε συνέχεια μέιλ αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση:(

με ενδιαφερει. για δωσε πληροφοριες που και τι γραφεις????

Όλα είναι μια ιδέα...

Ξερεις ομως ποιο ειναι το θεμα;;;Εφοσον παιρνουν με αποκρυψη πώς αποδεικνυω οτι οντως μου τηλεφωνουν;;;Θα ισχυριστουν οτι δε με καλουν.

Ξερεις ομως ποιο ειναι το θεμα;;;Εφοσον παιρνουν με αποκρυψη πώς αποδεικνυω οτι οντως μου τηλεφωνουν;;;Θα ισχυριστουν οτι δε με καλουν.

καλά αν φτασετε μέχρι εκεί πέστους τη μαγική έκφραση:

άσρη τηλεφωνικού απορρήτου με εισαγγελική παραγγελία κλπο πο πο πω πω!

πάνω από 2 , ή τρείς φορές αν σε καλέσει (νομίζω) είναι παρενόχληση.

πες το, μπας κ δείς προκοπή.

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

αχ δυστυχως δεν γινεται αρση σπορρητου ετσι απλα κσι το ξερουν.ουτε γινεται να αλλαξεις εταιρια χωρις υπογραφη.σιγουρα.ερχεται courier στο σπιτι και υπογραφεις.εχω αλλαξει 3 φορες εταιρια σταθερης τηλεφωνιας.το ιδιο και για τις εταιριες κινητης.οσο για το μεσημερι ειναι ασχημο.μου χουν ξυπνησει και εμενα το μωρο.αλλα ξερω οτι δεν φταινε τα παιδια που παιρνουν ειναι απλα υπαλληλοι και προσπαθω να μαι ευγεμικη

an1cJQh-Sf-0000MzAwMTUxNGR8MzYyNTI5NTlhfA.gifline_line_typew7_beg_d_typew7_time_1260594000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Κι εμενα κοριτσια με εχουν ζαλισει! Με παιρνουν καθε μερα στο κινητο απο μια συγκεκριμενη εταιρεια κινητης τηλεφωνιας!

Με εχουν νευριασει τοσο πολυ που θα με κανουν να μην εχω πλεον κινητο πανω μου. Το θεμα δεν ειναι μονο τα μεσημερια που χεστηκανε πατοκορφα αλλα το ποσο αγενεις και ποσο θρασσος εχουν!

και δε φτανει που τους λεω οτι με ενοχλουν συνεχως μου απαντανε και με υφακι: κυρια μου δε βλεπω να σας εχει παρει κανενας αλλος απο το τμημα μου! Αλλα για πειτε μου ποσες καρτες το μηνα βαζεται???????? εκει το ΧΑΒΑ ΤΗΣ!

mantinop δωσε μας τα φωτα σου!

Διαφημίσεις

Πριν λίγους μήνες είχα και εγώ μία....περιπέτεια με τηλεπωλήσεις. Για ένα διάστημα δύο μηνών, με έπαιρναν καθημερινά (καμιά φορά δύο και τρεις φορές τη μέρα) από ασφαλιστική εταιρεία. Το πρόβλημα, ήταν ότι κάθε μέρα ήταν άλλος υπάλληλος, σε σημείο να μπορώ να πω με σιγουριά ότι έχω μιλήσει με όλους τους αντιπροσώπους τους.

Αρχικά απαντούσα ευγενικά και το έκλεινα. Μετά γινόμουν επιθετική και στο τέλος συζήταγα το πρόβλημα με τους ίδιους που τηλεφωνούσαν :-P Η πλάκα ήταν ότι με...συμπονούσαν και μου εξηγούσαν ότι αυτοί έχουν μπροστά τους έναν κατάλογο και πως το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να σβήσουν το όνομά μου από τον δικό τους.

Τελικά, μία κοπελιά (από τις τηλεφωνήτριες) μου πρότεινε να απευθυνθώ στο γραφείο παραπόνων της εταιρείας, στα κεντρικά τους γραφεία. Πράγματι, αυτό ήταν σωτήριο, καθώς από την επόμενη τα τηλέφωνα κόπηκαν μαχαίρι

Εγώ επειδή δεν έβγαζα άκρη...και καταλαβαίνω ότι υπάλληλοι είναι και δέχονται πιέσεις....κάθε μεσημέρι κατεβάζω τηλ....και βάζω κινητό στο αθόρυβο. Έχω ενημερώσει και την στενή οικογένεια....οπότε αν κάτι θέλουν με βρίσκουν...οι υπόλοιποι μετά τις 5 που ξυπνάνε τα παιδιά...Σταμάτησα τους καυγάδες και έχουμε ησυχία...

...και σκεφτόμουνα: μόνο σε μένα τηλεφωνούν πάντα μεσημεριανές ώρες;

Να σηκώνω το τηλέφωνο μέσα στον ύπνο μου και αυτοί να ρωτάνε πόσο πληρώνω στο λογαριασμό του ΟΤΕ;:confused:

Απλά tragic...:rolleyes:

natassa + tasos = 15 years together

" Να θυμάσαι ότι κάθε άνθρωπος που συναντάς, κάτι φοβάται, κάτι αγαπά και κάτι έχει χάσει"

• 1 month later...
Ενα απαραδεκτο,κατα τη γνωμη μου φαινομενο των τελευταιων ετων ειναι να χτυπα το τηλεφωνο σου μες στην νταλα του μεσημεριου,ωρες κοινης ησυχιας με μωρα παιδια να κοιμουνται και στην αλλη ακρη της γραμμης να σου μιλουν για ενα προΪον, απο μια εταιρεια που καμια αδεια δικη σου δεν εχει να σε ενοχλει...τους εξηγεις οτι δεν ενδιαφερεσαι, κλεινεις και ξανα μετα απο μια βδομαδα τα ιδια και τα ιδια πολλες φορες απο την ιδια εταιρεια.Τους εχεις ζητησει να σε διαγραψουν απο τους καταλογους, σε γραφουν κανονικοτατα και ξανα τηλεφωνο παλι και παντα με αποκρυψη...λογω αυτης μολις αρχισεις να διαμαρτυρεσα στο κλεινουν και στα μουτρα ,δε φτανει που σε ξεσηκωνουν, ειναι και αγενεις...τελευταια με εχουν ενοχλησει αλλεπαλληλα για ενα προΪον καθαρισμου των ρουχων που διαφημιζεται στην τηλεοραση...απο τη στιγμη που υπαρχουν τοσα μεσα διαφημισης στη διαθεση τους,με ποιο δικαιωμα τηλεφωνουν σπιτι μου;;;Αλλη μια πληγη ειναι οι ιδιωτικες εταιρειεςν κινητης και σταθερης τηλεφωνιας που οχι μονο ενοχλουν,αλλα και παραπλανουν δια τηλεφωνου και αν τους δωσεις και την παραμικρη ευκαιρια για κουβεντα μπορει να λαβεις λογαριασμο τους εν αγνοια σου...μα ειναι δυνατον να αλλαζει καποιος εταιρεια ή προγραμμα χωρις να εχει καπου υπογραψει;Δηλαδη μεθαυριο αν σηκωσει ο γιος μου το τηλεφωνο,του κανουν την ερωτηση "Θελετε φτηνοτερο λογαριασμο;" και πει "ναι" σημαινει οτι θελουμε να γινουμε συνδρομητες τους;;;Εχει συμβει αυτο σε συγγενικο μου προσωπο,ειναι απαραδεκτο...ο λογος που βαζω το θεμα ειναι να μαθω εαν μπορουμε να διαμαρτυρηθουμε για τα ανωτερω θεματα στην εταιαρεια τηλεφωνιας που ειμαστε συνδρομητες και που υποψιαζομαι οτι δινει τα στοιχεια μας...μια φορα ειχα ρωτησει στον ΟΤΕ και μου ειπε ο υπαλληλος οτι τιποτα δε γινεται για αυτο το θεμα...υποψιαζομαι μηπως στα συμβολαια που υπογραφουμε υπαρχει αυτη η ρητρα στα ψιλα γραμματα...πριν παντρευτω ειχα απορρητο νουμερο και μου τηλεφωνησαν απο ιδιωτικη εταιρεια τηλεφωνιας αποκαλωντας με με το ονοματεπωνυμο μου,που σημαινει οτι απο καπου δοθηκε ο αριθμος μου...

το εχει παθει και η πεθερα μου την πηρε καποια τηλεφωνο και την εβαλε σε πακετο τηλεφωνιας σταθερης χωρις να εχει υπογραψει πουθενα και ενω της ειπε οτι δε θελει να αλλαξει δυκτυο. και της ηρθε μετα λογαριασμος απο εκεινη την εταιρια συν αλλος απο τον οτε.

καλα γι αυτη τη μπαλα πλυσιματος με επαιρναν καθε μερα, και ακομα παιρνουν.

και για το κινητο μας παιρνουν επισης συχνα και μες στο μεσημερι.

δεν ξερω που βρισκουν τα τηλεφωνα, βεβαια εγω δεν το εχω απορρητο.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...