Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Προνηπια - νηπια

Recommended Posts

Ας ανοιξουμε ενα θεμα για εμας τις αγχωμενες μανουλες και τους αγχωμενους πατεραδες που τα παιδακια μας μεγαλωσαν πλεον και χρειαζεται να πανε στο νηπιαγωγειο. Πλεον τα παιδακια μας δεν ειναι μωρακια περνανε σε αλλη φαση και ετοιμαζονται για το δημοτικο...

Ανυπομονω να ανοιξουν τα σχολεια να παμε στον αγιασμο να μας μιλησουν οι δασκαλες για το τι χρειαζεται να παρουμε...

Ειναι σαν να παω εγω ξανα σχολειο.

Εσεις ειστε στην ιδια φαση με εμενα ή εγω ειμαι λιγο "χαζοχαρουμενη" :oops: ???

Περιμενω τις απαντησεις σας......

• 2 weeks later...

Διαφημίσεις

Την Πεμπτη που μας περασε ηταν ο αγιασμος...

Φορεσαμε μανα και κορη τα καλα μας και πηγαμε να γνωρισουμε το καινουργιο μας σχολειο......

Μολις φτασαμε οι δασκαλες μας υποδεχτηκαν με ενα πλατυ χαμογελο και αισθανθηκαμε οτι βρισκομασταν σε πολυ οικειο περιβαλλον.

Τα παιδακια ηταν κοντα στη μαμα και σιγα σιγα αρχιζαν να εξερευνουν το χωρο, αλλα να διαβαζουν παραμυθακια που τους ειχαν δωσει οι δασκαλες και αλλα να ζουζουνευουν...

Η μικρη μου αρχησε απο νωρις να εξικοιωνεται με τον χωρο και να παρατηρει τα αλλα παιδακια...

Οι δασκαλες μας ειπαν να βαλουμε τα παιδακια μας να καθησουν στις μικρες καρεκλιτσες γιατι επρεπε να γινει ο αγιασμος ο οποιος εγινε μεσα στην αιθουσα..

Μετα μας μιλησε η μια απο την δυο δασκαλες. Μας καθησυχασε οτι ολα θα πανε καλα και οτι θα μας ενημερωνει τακτικα για το τι κανουν μεσα στην ταξη βρισκοντας χαρτακια μεσα στην τσαντα των παιδιων μας.

Ειχε αυτην την τοσο γλυκια οψη της νηπιαγωγου που σε κερδιζε αμεσως.

Βγαλαμε μερικες φωτος απο την πρωτη μερα στο νηπιαγωγειο......και μετα εδωσαν στα παιδακια μια τσαντουλα με ενα μπλοκ ζωγραφικης και κυρομπογες. μια ευγενικη χορηγεια απο τον δημο που μενουμε..

Εφυγα με τις καλυτερες εντυπωσεις και χαρουμενη που θα αφηνα το παιδι μου σε ενα ευχαριστο και ασφαλες περιβαλλον.....

Καλη σχολικη χρονιααααααααααααα

:lol::lol: οχι δεν νομιζω οτι εισαι χαζοχαρουμενη...

Μια φυσιολογικοτατη χαζομαμα εισαι..

Εμεις περυσι πηραμε το πρωτο μας "πτυχιο" απο το βρεφικο τμημα και πιστευω οτι και πτυχιο αστροφυσικου να μου φερει τοσο δεν θα χαρω.. :lol:

O5Lop2.png

kIP3p2.png