Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΤΕ ΤΟ ΧΩΡΙΣΜΟ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,αληθεια εσεισ πως αντιμετωπισατε τον χωρισμο εμενα ο γιοσ μου ειναι 4,5 ετων,ειναι πολυ ζωηρος και τωρα με τη κατασταση που επικρατει δεν ακουει κανεναν,κανει οτι θελει ισως μπορει απο αντιδραση που ειμαστε ακομα στο ιδιο σπιτι εγω και ο συζυγος και δεν μιλαμε για αυτο μαλον αντιδραει ετσι,αν θελετε θα ηθελα τις αποψεις σας πανω σε αυτο .Και το ποιο βασικο ειναι οτι μου ζητησε να χωρισουμε και οτι θα παει σε δικηγορο του για σεναινετικο διαζυγιο αυτη την εβδομαδα να σας ενημερωσω οτι εγω απολυθηκα το σαββατο οικονομικα ευκαταστατη δεν ειμαι σπιτι με ενοικιο μενουμε και ηθελα να ρωτησω πρεπει να παω και γω σε δικο μου δικηγορ να με συμβουλευσει η πρεπρει να περιμενω να δω τι θα κανει αυτοσ???θελω να σας πω οτι ειμαι πολυ χαλια ψυχολογικα με ολη τη κατασταση εκανα παρα πολυ υπομονη ολα αυτα τα χρονια συνολο 7 ετη μαζι και 4 χρονια σχεση και ο λογος κυριως ειναι οτι τσακωνομαστε πολυ συχνα και ειδικα μπροστα στο παιδι αυτος με προσβαλει με μειωνει και ο γιος μου με υποστηριζει εν το μεταξοι και ας μην θελω ουτε εγω η ιδια να το πιστεψω ειναι αλκοολικος πρωτα τν νοιαζει ημπυρα και υστερα εμεις δεν εχουμε σχεση καθολου ως ζευγαρι ουτε σεξ ουτε συζητηση ουτα βολτες ουτε τιποτα ολα απο τα χερια μου περνανε τοσο καιρο ωσπου δεν αντεχω αλλο να ζω ετσι δεν καταλαβενει με τιποτα ουτε εμενα ουτε το παιδι του ολο λεει ειμαι κουρασμενοσ δουλεευω νυχτα και δεν μπορω να πηγαινω πουθενα κ.λ.π εμεισ ομως τι ειμαστε????χωριστα ταμεια ολα χωρια δεν ξερω οσο περναγαν τα χρονια αλλαζε προς το χειροτερο πινει και δεν καταλαβαινει τιποτα....πινει καθημερινα 4 με 5 μπυρες νηστικος μετα τρωει αφου εχει πιει και εχει ζαλιστει και μετα παει στο P.C και βλεπει ταινιες πορν..κια οχι μονο τωρα που παμε για το διαζυγιο αλλα και οταν ειμαστε σχετικα καλα και νιαζοταν λιγο παλι εβλεπε κρυφα οταν ημουν στη δουλεια και δεν μπορουσε να ακνει οταν ερχοταν μια φορα την εβδομαδα η μια φορα στισ 15 και παρολα αυτα με κατηγορει οτι εγω φταιω για ολα αυτα/????θα ηθελα να μιλαμε και περιμενω αποψεις σας συμβουλες σας ακομα και την δικη σας εμπειρια.......στεναχωριεμαι πως θα τα καταφερω απο δω και περα λυγιζω καθημερινα ωρες ωρες νιωθω δυνατη ωρες ωρες νιωθω χαλια και αδυναμη γενικα ειμαι σαν ατομο ευαισθητο και αγχωδες σας παρακαλω πειτε αποψεις..ειμαι σε απογνωση

Διαφημίσεις

επειδη βλεπω οτι δεν ειναι κ τοσο ηρεμος ο χωρισμος σου πρεπει να πας κ συ σε δικηγορο.ειναι βασικο.το παιδι πρεπει να το περασει οσο πιο ανωδυνα γινεται ολο αυτο.το ποτο οντως ειναι ο χειροτερος φιλος κ καλα κανεις κ απομακρυνεσαι.οι πονηρες ταινιουλες δεν ειναι τοσο ασχημο οσο ησαστα καλα μαζι.αλλα δεν ειστε.θελει ηρεμια κ ψυχραιμια το ολο ζητημα κ θα τα καταφερεις.αναλογα με το εισοδημα του θα του βγει διατροφη.αν μπορεις να μεινεις στους δικους σου μεχρι να ορθοποδησεις καλο θα ηταν.θελει δυναμη ολο αυτο αλλα πιστεψε με οτι αντλεις οση δυναμη χρειαζεσαι απο το παιδι σου.καλυτερα τωρα παρα αργοτερα που το παιδι θα ειναι πιο μεγαλο

NRNSp2.pngsMstp2.png

matilda moy σε ευχαριστω για τις συμβουλες σου αλλα οι ταινιεσ οι πονηρες μαι χαρα ειναι αμα τις βλεπεις μαζι με τον αλλον αυτος ομως τισ εβλεπε μονος οταν εγω ημουν στη δουλεια οποτε καταλαβενεις δεν ειναι οτι καλυτερο.....

matilda δεν μου ειπες εσυ χωρισμενη ??εχεις παιδακια??και αν ναι πως τα ξεπερασες ολα αυτα??εγω παντως δυσκολευομαι παρα πολυ...

θα ηθελα να μιλαμε και περιμενω αποψεις σας συμβουλες σας ακομα και την δικη σας εμπειρια.......στεναχωριεμαι πως θα τα καταφερω απο δω και περα λυγιζω καθημερινα ωρες ωρες νιωθω δυνατη ωρες ωρες νιωθω χαλια και αδυναμη γενικα ειμαι σαν ατομο ευαισθητο και αγχωδες σας παρακαλω πειτε αποψεις..ειμαι σε απογνωση

mach1979, πως είναι τα πράγματα? Έχεις βρει κάποια άκρη, νοιώθεις κάπως καλύτερα?

Διαφημίσεις