Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Γεια σας?

Εχω ένα γιο 28 μηνών,τον εχουν τσιμπήσει κουνούπια και στα σημεία που τον τσιμπησαν έχει κάνει φοβερό πρηξιμο,σαν εξογκωμα ειναι.

Πήραμε ένα συγγενή (γιατρός παθολογος) μας ειπε πως ειναι αλλεργικος,μας έγραψε κάτι αλοιφές

Συγκεκριμένα:

•crilen( protective cream)frezyderm

•Propiogenta αλοιφη betamethasone dipropionate&gentamicin sulfate

Τι ξέρετε για για αυτές τις αλοιφες?μηπως ειναι καλύτερα να παω κάπου να τον εξετάσουν?μηπως να μην βάλω τίποτα?

Δεν ξέρω τι να κανω!help,please!

Διαφημίσεις

Kαλημερα.

Το crilen ειναι αντικουνουπικο.Για την αλλη δεν ξερω.Καλυτερα να πας το παιδι στον παιδιατρο να το δει.

Παντως εμας εδω φετος που δεν ψεκασαν,τα κουνουπια ειναι μολυσμενα και κανουν σε ολα τα παιδακια τετοιο πρηξιμο.

Η δικια μου η μικρη το Σαβαβτο ξυπνησε με το ενα ματι κλειστο και ολη η δεξια μερια του προσωπου πρησμενη( μολις ειχαμε σταματησει τις φενιστιλ για το πρηξιμο στην πατουσα ,βαλαμε πεδιλακι ,πηγαμε παρκο κια αιντε παλι..).Το ιδιο επαθε και η μεγαλη στις αρχες του μηνα. 3 περιστατικα σε ενα μηνα.Και πανε και τα βρισκουνε εκει που δεν μπορεις να βαλεις αντικουνουπικο...Ξυπνησε το παιδι χαραματαα με κλαμα και τρομαξα,την πηγα επειγοντα απο φοβο μη επαθε παθει αλλεργια η σοκ (τελιακ τιπτ απλα μολυσμενα κουνουπια) και μου λεει και ο γιατρος ειρωνικα...''βαζουμε και κανενα αντικουνουπικο ε;;;;''''ΠΟΥ;;; ΣΤΟ ΜΑΤΙ;;;:shock::shock::shock:..μετα ξυπνησε..α ναι ναι στο ματι δεν γινεται...οτι να ναι!!!

QJZup3.png

bxuCp3.png

καλημερα

και εμεις αντιμετωπιζουμε το ιδιο θεμα.Τη κορη μου ενα κουνουπι την τσιμπαει και γεμιζει ολη κοκκινα σπυρακια και πρηξιματα.Μας ειπε η παιδιατρος της οτι κανει αλλεργικη αντιδραδη το αιμα της.Την προυγουμενη εβδομαδα τρεχανε στο συγγρου γιατι εμφανισε και φουσκαλες.Το ιδιο μας ειπαν,Συνεστησαν crilen προληπτικα (αν και σε μας δεν μπορω να πω οτι κανει δουλεια)οχι fenistil γιατι απλωνει μας ειπαν την κοκκινηλα και σε εντονα πρηξιματα ελαχιστη ποσοτητα fusicort (γιατι εχει κορτιζονη)

UeNTp3.png

ο ανηψιος μου κ η ανηψια μου αλλα κ εμεις... πρηστηκαμε πολυ απο κουνουπια κ εκτος φουσικορτ μας ειπε η παιδιατρος κ αταραχ

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

Και εμεις μια απο τα ιδια. Φετος ειναι απελπισια. Μας ειπε να του βάζω κριλεν και οταν τον τσιμπισουν φενιστιλ οσο θελω αν βλεπω οτι τον φαγουριζουν και εκνευριζεται

Διαφημίσεις