Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

τι κάνεις ενα 7χρονο το καλοκαίρι????

Recommended Posts

επιτέλους τα σχολεία έκλεισαν αλλά το καλοκαίρι διαρκεί 3 μήνες και εδω αρχίζει το πρόβλημα! τι τα κάνεις τα παιδιά???

π.χ. εμένα η κόρη μου το σκ επιστρέφει απο την 15/μερη παραμονή της στην κατασκήνωση, και απο Δευτέρα θα έχουμε ένα μεγάλο πρόβλημα! Που θα πάει την Δευτερα το πρωι και για 4 βδομάδες μεχρι εγω να βγω σε άδεια??? Ο άντρας μου εχει μαγαζί και θα κλείσει και αυτός Αυγουστο, γιαγιάδες δεν υπάρχουν διαθέσιμες κλ.π κλ.π. Εσεις τι κάνετε?????

Διαφημίσεις

επιτέλους τα σχολεία έκλεισαν αλλά το καλοκαίρι διαρκεί 3 μήνες και εδω αρχίζει το πρόβλημα! τι τα κάνεις τα παιδιά???

π.χ. εμένα η κόρη μου το σκ επιστρέφει απο την 15/μερη παραμονή της στην κατασκήνωση, και απο Δευτέρα θα έχουμε ένα μεγάλο πρόβλημα! Που θα πάει την Δευτερα το πρωι και για 4 βδομάδες μεχρι εγω να βγω σε άδεια??? Ο άντρας μου εχει μαγαζί και θα κλείσει και αυτός Αυγουστο, γιαγιάδες δεν υπάρχουν διαθέσιμες κλ.π κλ.π. Εσεις τι κάνετε?????

Γιατί δεν την πας στα camp του Δήμου σου;Όλοι έχουν προγράμματα για παιδιά Δημοτικού και τα απασχολούν δημιουργικά από το πρωί ως το μεσημέρι!

Πολύ αργά για να είναι εγκαίρως, αλλά πολύ νωρίς για να είναι αδύνατον!

Σωστο.Και εγω αυτο θα σουλεγα.ψαξε και μεσω των ασφαλιστικων σας φορεων μηπως εχεται καμια επικουρική και σας καλυπτει κατασκήνωση.Σε οσες φιλες μου το συζητησα και το εψαξα βρηκαν σχεδον ολες και δεν το ηξεραν!!!!!!!!!!

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

λοιπόν η κόρη μου αυτή τη στιγμή ειναι κατασκήνωση στην Kinderland αλλά ιδιωτικά. Δηλαδή ΚΑΝΕΝΑ ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ δεν με καλύπτει, εχω κανει διατριβή πάνω στο θέμα. Πρωτα ο θεός αυτό το σκ επιστρέφει. Στον δήμο το έχω σκεφτεί αλλά με χαλάει το γεγονός ότι πάλι θα είναι σε ενα πρόγραμμα τύπου σχολείου, να σηκωθεί πρωι -πρωι να πάμε, να τρώει πάλι στο τάπερ(όλη την χρονιά την έχει βγάλει στο ολοημερο), σκέφτομαι τα δικά μου παιδικά χρόνια ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ , και στεναχωριέμαι πολύ που δεν μπορώ να της το προσφέρω..........

λοιπόν η κόρη μου αυτή τη στιγμή ειναι κατασκήνωση στην Kinderland αλλά ιδιωτικά. Δηλαδή ΚΑΝΕΝΑ ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ δεν με καλύπτει, εχω κανει διατριβή πάνω στο θέμα. Πρωτα ο θεός αυτό το σκ επιστρέφει. Στον δήμο το έχω σκεφτεί αλλά με χαλάει το γεγονός ότι πάλι θα είναι σε ενα πρόγραμμα τύπου σχολείου, να σηκωθεί πρωι -πρωι να πάμε, να τρώει πάλι στο τάπερ(όλη την χρονιά την έχει βγάλει στο ολοημερο), σκέφτομαι τα δικά μου παιδικά χρόνια ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ , και στεναχωριέμαι πολύ που δεν μπορώ να της το προσφέρω..........

Kάποια γνωστή σου που μπορεί να μένει μαζί της τα πρωινά? ή κάποια γνωστή οικογένεια που είναι τώρα εδώ και μπορεί να την κρατάει και να παίζει και με παιδάκια ταυτόχρονα?? (σίγουρα επί πληρωμή).

Διαφημίσεις

Αχ Kinderland πήγαινα κι εγώ για 8 χρόνια παρακαλώ, πόσο τέλεια ήταν!!!!Ακόμα νοσταλγώ εκείνα τα καλοκαίρια!

Πάντως καλύτερα στον Δήμο με πρόγραμμα παρά στο σπίτι μπροστά στην τηλεόραση μόνη της. Και μη νομίζεις, στα παιδάκια αρέσει το πρόγραμμα, εμάς τους μεγάλους μας χαλάει...

Πολύ αργά για να είναι εγκαίρως, αλλά πολύ νωρίς για να είναι αδύνατον!

Αχ Kinderland πήγαινα κι εγώ για 8 χρόνια παρακαλώ, πόσο τέλεια ήταν!!!!Ακόμα νοσταλγώ εκείνα τα καλοκαίρια!

Πάντως καλύτερα στον Δήμο με πρόγραμμα παρά στο σπίτι μπροστά στην τηλεόραση μόνη της. Και μη νομίζεις, στα παιδάκια αρέσει το πρόγραμμα, εμάς τους μεγάλους μας χαλάει...

εμενα η κόρη μου πήγε για πρώτη χρονιά και ειναι απίστευτα ενθουσιασμένη!!:P απο την πρώτη στιγμή μέχρι και τώρα μας λέει ΄΄οτι όλα ειναι super!!! αυτά σκέφτομαι και τρελαίνομαι στην σκέψη της Δευτέρας. Μάλλον για τον δήμο μας βλέπω και εμας:wink:

Εγώ τους έγραψα στο camp του Δήμου, αλλά τελικά δεν τους άρεσε και σταματήσαμε... Η αλήθεια είναι ότι ούτε και σε μένα θα άρεσε αν ήμουν παιδάκι, γιατί είχε πάρα πολλά παιδιά και μέχρι να χωριστούν γινόταν πολύ φασαρία. Από την άλλη η ανηψιά μου πηγαίνει και είναι ενθουσιασμένη, είναι θέμα χαρακτήρα παιδιού.

΄Ετσι τους έστειλα για 10 μέρες στο παλιό τους ιδιωτικό νηπιαγωγείο μαζί με το μικρό. Καλά περνάνε, αν και το θεωρώ λίγο πισωγύρισμα. Κι από Δευτέρα θα κάνω export τους μεγάλους στην πεθερά μου, θα μου λείψουν, αλλά λαχταράνε να φύγουν, θα περνάνε καλύτερα.

Εγώ τη δικιά μου την έγραψα 2 εβδομάδες σε ένα camp που έχει το κολυμβητήριο στο οποίο πάει, μετά θα κάτσει μια εβδομάδα και μετά φεύγει για 3 εβδομάδες στην Kinderland μέσω ασφαλιστικού ταμείου. Μόλις επιστρέψει από την κατασκήνωση φεύγουμε για 2 εβδομάδες διακοπές όλοι μαζί και μετά....4 εβδομάδες με τις γιαγιάδες μέχρι να ανοίξουν τα σχολεία.

Διαφημίσεις