Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αναγωγες...

Recommended Posts

Ηθελα να σας ρωτησω πως τα πανε τα μωρακια σας με τις αναγωγες. Εμενα ο δικος μου ειναι 6,5 μηνων απο τοτε που γεννηθηκε μου εβγαζε γαλα καμια φορα γουλιτσες καμια φορα λιγο παραπανω αυτο συνεβαινε κατα περιοδους δηλ τυχαινε να περασουν 3 μερες που βγαζαμε σε καθε γευμα και αλλες 4 να μην βγαζουμε καθολου και ετσι συνεχιζοταν. Να σημειωσω πως παντα επαιρνε πολυ καλο βαρος ,γεννηθηκε 2.800 στις 36+3 εβδομαδες φυσιολογια , και τωρα ειναι 9.700, επισης οταν κανει τις αναγωγες φα;ινεται να μην ενοχλειται δηλ δεν κλαιει καθολου. Ο παιδιατρος που του το εχω αναφερει αρκετες φορες μου ειπε πως αφου το παιδι παιρνει βαρος θα περασει και μην ανησυχω το προβλημα ειναι οτι το παιδι εχει φτασει 6,5 μηνων τρωει 2 γευματα γαλα και 3 στερεας και συνεχιζει να το κανει δηλ βγαζει γαλα και καμια φορα και γουλιτσες στερεας α ξεχασα να πω πως παντα τις αναγωγες τις κανει μαζι με ρεψιμο και μπορει να το κανει και 2 ωρες μετα το γευμα , στον υπνο του δεν βγαζει ποτε τιποτα απο οτι εχω παρατηρησει. Αυτα!!!! Περιμενω γνωμες

Διαφημίσεις

βρηκες το ευαιασθητο σημειο μου.....

αχ κατερινα και μονο που διαβαζω οτι ειστε 6,5 μηνων και ακομα εχετε αναγωγες απογοητευομαι....

λοιπν εμεις ειχαμε γουλιτσες συνοδευομενες απο ρεψιμο ακομα και 2 και τρεις ωρες μετα το γευμα ...

αυτο συνεβαινε εξ αρχης ακομα και με τον θηλασμο.

αναγκαστηκαμε λογω παλλινδρομησης να δωσουμε το frisolac comfort αρχικα εφτιαξε και δεν εβγαζε τιποτα ομως τον τελευταιο μηνα και επειδη τρωει μεγαλη ποσοτητα γαλα δλδ 270 μλ ανα γευμα οι γουλιες ξεκινησαν παλι και ιδιως τις απογευματινες ωρες που λυσσαει.η παιδιατρος μου ειπε και εμενα αφου το βαρος ειναι παρα πολυ καλο (7550)να μην ανησυχω.

οι γνωστοι συγγενεις και φιλοι λενε οτι ολα τα παιδακια εχουν γουλιτσες ομως εμενα με ενοχλει παρα πολυ ιδιως οταν ερχεται καποιος και τον παιζει τρεμει η ψυχη μου για το ποσο θα βγαλει...

και ενταξει τωρα δεν τον ενοχλει αλλα αν συνεχιστει μηπως το γυρισει σε οισοφαγιτιδα?

η ελπιδα μου ειναι οταν θα ξεκινησουμε τις στερεες τροφες αλλα απο οτι λες δεν βελτιωθηκε?

μου προτεινε η παιδιατρος σιροπακι αλλα δεν το εχω δωσει...

ας μας πει και καμμια αλλη μανουλα τη γνωμη της....

HKTLp3.pngNQ8bp3.png

• 3 weeks later...

Και εμένα κορίτσια έκανε πολλές αναγωγες.Τώρα είναι 6μιση μηνών και από τότε που ξεκίνησε τις στερεές τροφες τα πράγματα έφτιαξαν κάπως. Ο γιατρός μου λέει ότι επειδή τρώει πολύ λαίμαργα καταπάνινει περισσότερη ποσσσοτητα α΄ρεα καιτρώει ίσως παραπάνω από ότι πεινάει. Να φανταστείτε πνίγεται και δεν αφήνει το μπιμπερό από το στόμα του!

........ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ!!

σε καταλαβαίνω αμαρυλις και μένα το ίδιο τώρα είναι 1,5 μηνών και τρώει 180 είναι πολύ γιτί τρώει κάθε 3,30 ώρες αλλά πολλές φορές κάνει και εμετό γιτί παρατρώει προσπάθησα να του δώσω χαμομηλάκι αλλά τις περισσότερες φορές τον αναγουλιάζει.ευτυχώς βέβαια το βράδυ τον δίνω γάλα στις 23:00 και μετά ξυπνάει στις 6:00 το πρωί απ την μέρα που βγήκα απ την κλινική το κάνει αυτό.

daf.tg

Διαφημίσεις

απλά πολλές φορές φοβάμαι γιατί υπήρξαν στιγμές που πνιγόταν και δεν μπορούσε να πάρει ανάσα απ την λαιμαργία του και 2 3 φορές το εβγαλε απ τη μύτη.

daf.tg

DAF.TG σε κ[αποιο άλλο ποστ διαβασα ότι είχες δυο εμβρυα και το ένα χαθηκε και έμμεινες στο κρεβάτι. Και εγω ακριβως το ίδιο είχα. Λες τα παιδιά μας να θέλουν να τρώνε για δυο? Εμένα παρότι ξεκινήσαμε στερεες τροφες συνεχίζει τις αναγωγές σε μικρότερο βαθμό. Πάντος το καλό είναι ότι μέχρι τώρα δεν με δυσκολευει καθόλου στο φαι τα τρώει όλα και δεν τον φτάνουν! :)

........ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ!!