Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πειτε μου τη γνωμη σας

nikolm

Recommended Posts

Ο νονος που θα μας βαφτισει τη μπεμπα μας ειναι ο γιος ενος φιλικου ζευγαριου,και ειναι 10 ετων.Σε ποιον θα παρουμε δωρο? στο ζευγαρι η στο παιδι?Και τι παιρνουν σ'ενα παιδι?Πειτε μου καμια ιδεα,ευχαριστω....

Διαφημίσεις

Ως συνήθως μαζί με το δώρο του νονού η κουμπάρα στέλνει και ένα καλάθι στην οικογένεια με μικρά δωράκια. Το δώρο το παίρνει αυτός που βαφτίζει δλδ ο μικρούλης. Κατά παράδοση το δώρο είναι χρυσαφικό γιατί μένει ως ενθύμιο της στιγμής. Απο κέι και πέρα θα μπορούσατε να το συζητήσετε με τους γονείς και να αποφασίσετε τι θα ήθελαν ή τι θα του έδινε χαρά (ενας υπολογιστής, ενα ps3 κλπ κλπ).

Ως συνήθως μαζί με το δώρο του νονού η κουμπάρα στέλνει και ένα καλάθι στην οικογένεια με μικρά δωράκια. Το δώρο το παίρνει αυτός που βαφτίζει δλδ ο μικρούλης. Κατά παράδοση το δώρο είναι χρυσαφικό γιατί μένει ως ενθύμιο της στιγμής. Απο κέι και πέρα θα μπορούσατε να το συζητήσετε με τους γονείς και να αποφασίσετε τι θα ήθελαν ή τι θα του έδινε χαρά (ενας υπολογιστής, ενα ps3 κλπ κλπ).

Οι παραδοσεις και τα εθιμα αλλαζουν απο περιοχη σε περιοχη.Αυτο σε περιοχη γινεται?Και τι δωρακια βαζουν μεσα στο καλαθι?Πολυ γλυκο παντως!!

Για την θεματοθετρια :Το δωρο γινεται στον νονο!Στην συγκεκριμενη περιπτωση στον 10χρονο!!(Παντα αξιος:D!)

Θα μπορουσες να τον ρωτησεις τι ακριβως θα ηθελε για δωρο ή να συννενοηθεις με τους γονεις του.Μπορει αυτος να ζητησει κανενα παιχνιδι πχ Playstation και οι γονεις να ειναι τελειως καθετοι σε αυτο!!

Με το καλο η βαφτιση!!!

σε πρωτη φαση θα ρωτουσα το ιδιο το παιδι τι θα επιθυμουσε και μετα θα το κουβεντιαζα και με τους γονεις του...λογω ηλικιας φανταζομαι ενα laptop αν δεν εχει, η ενα playstation θα τον χαροποιουσαν ιδιαιτερα...αυτο που αναφερει καποια κοπελα παραπανω οτι κανουν δωρακια σε ολη την οικογενεια,εγω δεν το ξερω,στα μερη μας μονο στον νονο κανουμε δωρο...

εχω εναν μικρο πριγγηπα στην αγκαλια μου...

Διαφημίσεις