Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μπομπονιερες :Ποτε να τις φτιαξω?

Recommended Posts

Καλησπερα σας.Βαφτιζω τον γιο μου 2 Σεπτεμβρη και θα φτιαξω μονη μου τις μπομπονιερες.Δηλαδη εχω αγορασει ενα πουγκακι -κορωνα σιελ και θα τυλιξω μεσα σε τουλι κουφετα σοκολατενια.Οποιος εχει φτιαξει , ξερετε ποτε πρεπει να τις φτιαξω για να μην λυωσουν η δεν υπαρχει προβλημα?Να τις κανω 15 μερες πριν?Ενα μηνα?

ClTwp3.png

Διαφημίσεις

αφου θα ειναι τα κουφετα σοκολατενια καλο θα ειναι να μην τα κανεις και πολυ νωρις,να τα αγορασεις τελευταια και να τα βαλεις την προηγουμενη μερα νομιζω.αν παλι ειναι πολλες οι μπομπονιερες να σε βοηθησουν καποιοι συγγενεις ή φιλοι για να μην τα φτιαξεις πολυ νωρις και λιωσει η σοκολατα.εκτος και αν εχεις να τα βαλεις σε δροσερο χωρο οποτε μπορεις να τα κανεις και 15 μερες πριν.

Καλησπερα σας.Βαφτιζω τον γιο μου 2 Σεπτεμβρη και θα φτιαξω μονη μου τις μπομπονιερες.Δηλαδη εχω αγορασει ενα πουγκακι -κορωνα σιελ και θα τυλιξω μεσα σε τουλι κουφετα σοκολατενια.Οποιος εχει φτιαξει , ξερετε ποτε πρεπει να τις φτιαξω για να μην λυωσουν η δεν υπαρχει προβλημα?Να τις κανω 15 μερες πριν?Ενα μηνα?

να υπολογίσεις ότι μετά τις 10 αυγούστου μπορεί να μην βρεις κουφέτα γιατί ο χατζηγιαννάκης κλείνει για καλοκαίρι. Οπότε μίλα με το μαγαζί που θα τα αγοράσεις μην τρέχεις και δεν βρίσκεις. Και έναν μήνα εάν τα πα΄ρει πριν εάν τα βάλεις σε ένα δροσερό δωμάτιο και δεν τα μετακινείς δε έχεις θέμα. Εγώ θα τα έπερνα 10-15 μέρες πριν. Πάντως στο γάμο μου που έγινε σεπτέμβη περίσσεψαν πολλά με σοκολάτα και για έναν χρόνο τρώγαμε κουφέτα .......χιχιχιχιχι.... δεν έπαθαν τιποτα

H αληθεια ειναι οτι τον Αυγουστο κλεινει κ ο Χατζηγιαννακης κ το μαγαζι που θελω να τα αγορασω.Θα τα αγορασω μες τον Ιουλιο μιας κ δεν μπαγιατευουν αλλα θα τα βαλω σε δροσερο μερος μεχρι να τα φτιαξω..Μαλλον τις τελευταιες 10 μερες...Αν και σκεφτομαι να φτιαξω τις μπομπονιερες κ να τις βαλω στο υπογειο του σπιτιου που εχε πολυ δροσια..εκει αποκλειεται να λιωσουν..Ευχαριστω παντως για τις απαντησεις σας...

ClTwp3.png