Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

αγορα ψυγείου χωρίς καταψυξη

Recommended Posts

Καλημέρα, το ψυγείο μας άφησε χρόνους οπότε αύριο πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε καινούργιο. Αυτό που θα πάρω όμως θέλω να έχει μόνο συντήρηση, ψάχνω απο το πρωί αλλά δεν μπορώ να βρώ αν διατίθεται τέτοιο. Γνωρίζεις κανείς να με βοηθήσει?

Διαφημίσεις

Εμεις εχουμε ενα πολυ μικρο "ξενοδοχιακο" αλλα παλι εχει ενα ραφακι για καταψυξη..

Στο γραφειο εχουμε ενα μονο συντηρηση σαν αυτα που εχουν τα καταστηματα πχ για αναψυκτικα. Κατι τετοιο ψαχνεις? (δεν εχει φρουτολεκανι)

'

Χρειάζομαι κανονικό ψυγείο μεγάλο, όσο το δυνατόν περισσοτερα λίτρα απλως να μην έχει κατάψυξη και ο λόγος είναι ότι έχω ήδη μεγάλο καταψύκτη που χρησιμοποιώ και καλύπτει τις ανάγκες μας οπότε η καταψυξη σε ψυγείο είναι άχρηστη για μένα.

Νομιζω οτι για οικιακη χρηση ολα εχουν εστω μια στοιχειωδη καταψυξη. Οι γνωστες εταιρειες εχουν στα site περιγραφες των μοντελων τους. το μονο που αλλαζει ειναι η τιμη.

Διαφημίσεις

Επειδή και εμένα όνειρο μου είναι να αποκτήσω ένα σκέτο ψυγείο και καταψύκτη ξεχωριστά, όποτε πάω σε ηλεκτρικά είδη ρίχνω και μια ματιά..Το μόνο που είχα δει ήταν στον Κωτσόβολο μάρκας Liebherr.

Αυτό είναι ένα μοντέλο αλλά κοίταξε γιατί έχει και πιο μεγάλα

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10102746

fDMup3.png

Τα μυαλά,όπως και τα αλεξίπτωτα,λειτουργούν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά !

Η αλήθεια είναι πως στην Ελλάδα δεν υπάρχουν πολλά ψυγεία σαν αυτό που ψάχνεις.Αν θες την γνώμη μου πάρε ψυγείο με κατάψυξη.Μπορεί να έχεις καταψύκτη αλλά σκέψου ότι σε περίπτωση βλάβης του θα έχεις ένα μέρος να βολέψεις τα πράγματα σου,έστω ένα μέρος τους.Η από κάτω μου την πάτησε και τελικά πήγαινε από διαμέρισμα σε διαμέρισμα για να βολέψει τα κρέατα της.Καλές αγορές!!!!

φυσικα και υπαρχουν.Αν μπεις στο σαιτ του Κωτσοβολου,που αν δεν απατωμαι σου εδωσαν παραπανω λινκ,θα βρεις αρκετα. Και εμενα μου αρεσουν...αν χαλασει καποια στιγμη το ψυγειο μου τετοιο θα παρω κι εγω!!

Φυσικα και υπαρχει,ετσι ειναι το ψυγειο μου της whirlpool.

Πολλά παιδιά, πολλές σκοτούρες. Κανένα παιδί, καμιά χαρά.

Κικέρων

Γεωργια 03/10/06 Στελλα 04/03/08

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας κορίτσια. Αύριο πρωί θα έχει τρέξιμο στα μαγαζιά..... ελπίζω να υπάρχει συν της άλλης και σε inox, πολλά θέλω το ξέρω....αλλά....

Διαφημίσεις

Ναι υπαρχει σε inox εχω και εγω!

Πολλά παιδιά, πολλές σκοτούρες. Κανένα παιδί, καμιά χαρά.

Κικέρων

Γεωργια 03/10/06 Στελλα 04/03/08