Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

καθυστερηση

Recommended Posts

Καλησπερα σας!

Θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας μια ανυσηχια μου. εχω 4 μερες καθυστερηση. με τον φιλο μου προσεχουμε παντα και δεν εχει γινει ποτε ατυχημα. και εκεινος εχει αγχωθει πολυ και μου λεει να κανω τεστ εγκυμοσυνης αλλα εγω δεν αγχωνομαι γιατι δεν νομιζω οτι υπαρχει πιθανοτητα εγκυμοσυνης. επισης θελω να αναφερω οτι ειχα συμπτωματα περιοδου, πονο στην κοιλια και στο στηθος για μερικες μερες και τωρα εχω μονο πονο στο στηθος.

θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας, οπως επισης και σε ποιον αλλον λογο μπορει να οφειλεται η καθυστερηση και μετα απο ποσες μερες μπορω να κανω τεστ.

Ευχαριστω!

Διαφημίσεις

τεστ μπορεις να κάνεις ακόμα και τώρα για να σιγουρευτεις....αλήθεια γιατί δεν κάνεις να σου φύγει η περιέργεια???? αλλά για τα πονάκια που λες, σε πληροφορώ οτι ακριβως κ αυτά τα συμπτώματα μπορει να σημαίνουν κ εγκυμοσύνη!!!!

ntRCp3.png

Τα τεστ εγκυμοσύνης που κυκλοφορούν είναι πάρα πολύ ακριβή.Κατα τη γνώμη μου περίμενε να συμπληρωθούν 7 ημέρες και κάνε το τεστ για να βεβαιωθείς. Αν σε παρηγορεί αυτό, εγώ είχα πολλές φορές καθυστέρηση 4-5 ημέρες, και δεν ήταν τελικά τίποτα.Πάντως, ο,τι και να είναι το αποτέλεσμα αντιμετωπίζεται.

gJm3p3.png

ηθελα να σας πω οτι η περιοδος μου ηρθε τελικα..

απλα εχω την απορια μετα απο ποσες μερες καθυστερηση πρεπει να ανυσηχω? γιατι συνηθως δεν μου αργει και με την παραμικρη καθυστερηση τρελαινομαι. το τεστ πρεπει να γινεται το πρωι για να ειναι πιο εκγυρο?

Γεια σας ... Σας παρακολουθω καιρο και γι'αυτο και αποφασισα να γραψω.. Εγινα 18 τον Ιανουαριο και εχω ενα μωρακι 9 μηνων... το προβλημα μου ειναι οτι μετα την γεννα δεν ειχα ποτε σταθερο κυκλο.. βεβαια περιοδος μου ερχοταν ακομα και μετα απο 20-30 μερες καθυστερησης.. απο τον Απριλιο και μετα ομως δεν εχω ξαναδει περιοδο και πιο συγκεκριμενα ειχα τελευταια περιοδο στις 18/4 εως 24/4.. Αρχες Μαιου λογω πολλων υγρων που ειχα και εφοσον δεν ειχα κανει και τεστ παπ μετα την γεννα πηγα στη γιατρο μου με κατι εξετασεις που μου ειχε πει να κανω επειδη ηθελα να παρω αντισυλληπτικα η οποια απο την αρχη ηταν αντιθετη σε αυτο..ειδε τις εξετασεις και χωρις εξηγηση μου ειπε πως δεν γινεται να παρω αντισυλληπτικα..αμεσως μετα με εξετασε και μου επε πως εχω πολυκυστικες που πρωτη φορα ακουγα τι ειναι και ουτε μου ειπε για το τι προκειται και ουτε μου εδωσε καποια θεραπεια αφου οταν της το ζητησα μου ειπε δεν ειναι τιποτα για να κανεις θεραπεια(εγω παντος αλλα διαβασα στο ιντερνετ)..τελοσπαντων εκανα τεστ παπ..και λιγες μερες αργοτερα βγηκαν τα αποτελεσματα και ολα ηταν μια χαρα οπως μου ειπαν...πεντακαθαρα... λοιπον εφοσον ενα μηνα μετα απο την προηγουμενη περιοδο μου δεν ειδα τιποτα σκεφτηκα τον επομενο μηνα παλι...ομως κατι περιεργο συνεβει.. στις 26/5 και για 3 με 4 μερες συνεχομενα ειχα βλεννωδη υγρα σκουρο καφε σαν στερεη μορφη κατα καποιο τροπο ( συγνωμη για την περιγραφη) ελπιζω να καταλαβαινετε και φοβηθηκα ... εψαξα στο ιντερνετ και διαβαζα σχεδον παντου πως πολλες κοπελες ειχαν αυτο το συμπτωμα πριν απο εγκυμοσυνη και αγχωθηκα ... ετσι εκανα τεστ το οποιο βγηκε αρνητικο... ακομη και το οτι εμεινα εγκυος και απλα δεν προχωρησε σκεφτηκα...αλλα τωρα σχεδον ενα μηνα μετα παλι εχω τα ιδια κομματια καφε σκουρα και δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι...βα προσθεσω πως εκανα τεστ και αυτον τον μηνα με αρνητικο αποτελεσμα για να αποκλεισω καθε πιθανοτητα... πως γινεται να μου ειπε πως ολα ειναι καλα και να γινεται αυτο καθε φορα που θα επρεπε να εχω περιοδο?? ειχα παρα πολυ εμπιστοσυνη στην γιατρο παρα ολα οσα ακουγα αλλα μ'εχει απογοητευσει και εμενα πλεον... ξερω πως πρεπει να βρω αλλη/ον αλλα μεχρι να βρω θα ηθελα την γνωμη σας πανω στο θεμα μου... συγνωμη αν σας ζαλισα για πρωτη φορα αλλα δεν ξερω πια τι αλλο να φανταστω...

Διαφημίσεις