Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

τσιμπηματακια πολυ χαμηλα???

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια. την προηγουμενη εβδομαδα ειχα πονακια περιοδου και ο γιατρος μου ειπε να αρχισω το μαγνησιο και πολύ γρήγορα σχεδόν σταματησαν τελιως.απο εχθές το βράδυ όμως εχουν αρχίσει κατι τσιμπηματακια πολύ χαμηλα σαν να ειναι στον τράχηλο και εχω αρχίσει να φοβάμαι μην γεννήσω πρόωρα!!εχει καμια απο εσας το ίδιο???

Διαφημίσεις

Eudokia86 έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα! Εγώ δεν είχα μεν τα πονάκια περιόδου, είχα όμως συσπάσεις τις οποίες φαντάσου δεν τις είχα καταλάβει (στράβωνε η κοιλιά μου και νόμιζα απλά ότι ο μικρός παίζει και βγαίνει "έξω" για να τον χαϊδέψω!!!) και παράλληλα είχα και αυτά τα τσιμπηματάκια...

Το κακό είναι ότι παρόλο που μου δώσανε μαγνήσιο και το χάπι για τις συσπάσεις αυτά τα τσιμπηματάκια συνεχίζουν. Την Δευτέρα θα πάω στον γιατρό για nst και θα τον ρωτήσω. Υπομονή ως τότε!

EVvep3.png6SUnp3.png

Αγάπες μου σας λατρεύω!

30.06.2011: Το αδελφάκι σας, το αστεράκι μου, πήγε στον ουρανό πριν ακόμα γεννηθεί...

εμενα ευτυχως εκεινες τις δυο μερες μου το έκανε και ρωτησα τον γιατρό μου και μου ειπε δεν ειναι τιποτα!!!ελπιζω και σενα να σου πει το ιδιο.

Ευδοκία μου ο δικός μου (που είναι λίγο στην κοσμάρα του!) όταν του είπα για τα τσιμπηματάκια δεν έδωσε καμία σημασία....

Όταν όμως μου έκανε υπέρηχο και μετρούσε την περίμετρο του κεφαλιού του (έχει πάρει θέση) ένιωθα πάλι τα τσιμπηματάκια και τον ξαναρώτησα. Κούνησε τότε το κεφάλι του και είπε ότι ετοιμάζεται να βγει...

Δεν ξέρω γιατί το είπε. Ίσως γιατί το κεφάλι του μωρού όπως ένιωθα τον υπέρηχο ήταν πολύ χαμηλά. Πραγματικά δεν ξέρω. Για αυτό το λόγο δεν σου έστειλα να σε ενημερώσω...έχω μπερδευτεί. Πάντως αύριο θα ξαναπάω για καρδιοτοκογράφημα και θα τον ξαναρωτήσω. Ελπίζω να πάρω πιο σαφή απάντηση!

EVvep3.png6SUnp3.png

Αγάπες μου σας λατρεύω!

30.06.2011: Το αδελφάκι σας, το αστεράκι μου, πήγε στον ουρανό πριν ακόμα γεννηθεί...

Πάλι τζίφος! Τον είδα για δευτερόλεπτα σήμερα... Έμπαινε για τοκετό και είδε στο διάδρομο το καρδιοτοκογράφημα και μου είπε να φύγω και να έρθω τη Δευτέρα για να μου το πάρει με καισαρική.

EVvep3.png6SUnp3.png

Αγάπες μου σας λατρεύω!

Διαφημίσεις

Πάλι τζίφος! Τον είδα για δευτερόλεπτα σήμερα... Έμπαινε για τοκετό και είδε στο διάδρομο το καρδιοτοκογράφημα και μου είπε να φύγω και να έρθω τη Δευτέρα για να μου το πάρει με καισαρική.

Οριστε;;;; ετσι στην ψυχρα; στο εχει ξαναπει; δε σου ειπε γιατι;

Γεννησαμε! 28-06-2012 :P

Όχι καλέ! Έχω ΠΗΤ στις 2/7 και επειδή είναι δεύτερη καισαρική και το παιδί μεγάλο μου είχε πει να έρθω την Πέμπτη να κάνω καρδιοτοκογράφημα και αν δεν πονούσα να κανονίζαμε για τη Δευτέρα να μου το πάρει έτσι και αλλιώς.

Μπουμπούρ μου έχουμε λίγες μέρες διαφορά όπως βλέπω απο το tickerάκι σου. Πας για φυσιολογικά ή καισαρική;

Εντωμεταξύ έχω αγχωθεί γιατί πέρα απο τα τσιμπηματάκια που είχα, αισθάνομαι απο προχθές και ένα "μπούκωμα" απο κάτω. Όπως επίσης και κάτι σουβλιές...

Υπάρχει περίπτωση να είναι προκαταρτικά σπασίματος νερών;

EVvep3.png6SUnp3.png

Αγάπες μου σας λατρεύω!

Τρομαξα ετσι οπως το ειπες αποτομα.

Εγω δεν ξερω ακομα, εγινε ολοκληρο ζητημα χτες με αυτο το θεμα.

Το μπουκωμα οπως λες πολυ περιγραφικα το ψιλονιωθω κι εγω εδω και μερες ποτε ποτε, (μαζι με παρα-παρα πολλα πετρωματα εδω και εβδομαδες) ειναι συσπασεις 'η μηπως εχει κατεβει πολυ χαμηλα το παιδι;

Γεννησαμε! 28-06-2012 :P

Τα πετρώματα που λες είναι σίγουρα συσπάσεις! Στο καρδιοτοκογράφημα σου βγάζουν συσπάσεις; Εμένα μου είχαν βγάλει συσπάσεις χωρίς να νιώθω πετρώματα. Απλά ένιωθα να έρχεται ο μικρός απο την μια ή την άλλη πλευρά και μάλιστα τον χάϊδευα γιατί νόμιζα ότι μου έβγαζε "έξω" την πλατούλα του ή το κεφαλάκι του για να τον χαϊδέψω!

Αυτές οι ξαφνικές σουβλιές με ψιλοτρομάζουν γιατί δεν τα είχα ξανανιώσει στην κόρη μου. Φοβάμαι μην είναι θέμα σπασίματος νερών. Αγχώνομαι πολύ γιατί οι γονείς μου είναι στην Αθήνα και εγώ ζω στην Πάτρα. Έτσι φοβάμαι μην ξεκινήσει ο τοκετός και οι δικοί μου για να προλάβουν τρέχουν με 200 σε αυτόν τον κω..δρομο!

Τι έγινε εχθές που λες; Είχες διαφωνίες με τον γιατρό σου ή επεμβαίνουν οι άλλοι και σου λένε πώς πρέπει να γεννήσεις;

EVvep3.png6SUnp3.png

Αγάπες μου σας λατρεύω!

με το καλό να έρθουν τα μωράκια σας κορίτσια!!!αντε εσεις τελιώνετε!!!εγω έχω ακόμα!!!παντως για το σπάσιμο των νερών και γω αγχώνομαι απο τώρα!!!εμενα κλωτσάει πάνω και σπρώχνεται κάτω σαν να θέλει να βγεί!!!και φοβάμαι μην σπάσουν τα νερά!!αλλα μαλλον ειναι η ιδέα μας!!!

Διαφημίσεις

Όχι καλέ! Έχω ΠΗΤ στις 2/7 και επειδή είναι δεύτερη καισαρική και το παιδί μεγάλο μου είχε πει να έρθω την Πέμπτη να κάνω καρδιοτοκογράφημα και αν δεν πονούσα να κανονίζαμε για τη Δευτέρα να μου το πάρει έτσι και αλλιώς.

Μπουμπούρ μου έχουμε λίγες μέρες διαφορά όπως βλέπω απο το tickerάκι σου. Πας για φυσιολογικά ή καισαρική;

Εντωμεταξύ έχω αγχωθεί γιατί πέρα απο τα τσιμπηματάκια που είχα, αισθάνομαι απο προχθές και ένα "μπούκωμα" απο κάτω. Όπως επίσης και κάτι σουβλιές...

Υπάρχει περίπτωση να είναι προκαταρτικά σπασίματος νερών;

Εγω ειχα σημερα τσιμπηματα καιπονακια και ο γιατρος που με εξετασε μου ειπε οτι η μικρη προσπαθεινα εμπεδοθει. Αγχωνομαι λιγο αν θα καταλαβω τους πραγματικους πονους

Αυτό με το σπάσιμο των νερών κι εγώ το φοβάμαι πολύ...

τσιμπηματάκια αισθάνομαι κι εγώ εδώ και δύο μέρες από κάτω...αλλά έχω παρατηρήσει ότι όποτε αλλάζω μήνα έχω τσιμπηματάκια και σουβλιές για 1-2 μέρες. Τώρα μπαίνω στο μήνα μου οπότε ίσως γι αυτό

Καλημέρα κορίτσια! Κι εγώ σήμερα νιώθω μια πίεση στην κοιλιά μου αρκετά έντονη. Παέι και πέρα δώθε, κάνει βουναλάκια. Νόμιζα ότι ήταν ο μικρός, αλλά άρχισα να σκέφτομαι μην είναι τίποτα συσπάσεις? Την Κυριακή είχα κάτι περίεργα τσιμπηματάκια κάτω δεξιά.

2sCXp3.png

Εγω παλι εχω πολυ εντονο πονο στην δεξια μερια διπλα στον αφαλο!!! Το ειπα στον γιατρο και μου ειπε να παιρνω ενα ντεπον οταν ποναω πολυ και να ξεκουραζομαι!!!! Για το δευτερο μαλλον δυσκολο αφου ειμαι ακομα στην δουλεια!!!!!!!:oops:

kuWSp3.png

Διαφημίσεις

Αυτα τα τσιμπηματακια τα εχω κι εγω που και που εδω και κανα μηνα περιπου. Εκεινη την ωρα που τα νιωθω καταλαβαινω να κινειται και να με πιεζει σα να θελει να βγει. Αρχικα νομιζα οτι ειναι τα ραμματα απο την περιδεση αλλα αφου το εχετε κι εσεις κατι αλλο ειναι.

M1g4p3.png

t7kQp2.png

Κι εγώ ακόμα δουλεύω...:mad:

Και ειμαστε σχεδον στην ιδια εβδομαδα... μια μερα εχουν διαφορα τα ζουζουνια μας. Ο δικος μου μου λεει εσυ στην δουλεια θα γεννησης... τι να κανουμε τωρα διστυχως ετσι ειναι τα πραγματα!!!!!:shock:

kuWSp3.png