Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΔΙΠΛΑΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ... ΓΙΝΕΤΑΙ;;;

Recommended Posts

Αν και ο γιος μου φέτος θα πάει νηπιαγωγείο στον παιδικό σταθμό που πήγαινε, με απασχολεί ήδη το θέμα του δημοτικού.

Εκείνο στο οποίο υπαγόμαστε έχει τη χειρότερη φήμη, όσον αφορά και τους δασκάλους και τους μαθητές (και πιστέψτε με το έχω ψάξει εξονυχιστικά...).

Το θέμα είναι, μπορώ να κάνω αίτηση σε άλλο δημοτικό σχολείο που είναι λίγο πιο πέρα και όχι σε αυτό;; Θα μου το πάρουνε ή θα μου πούνε ότι πρέπει υποχρεωτικά να πάω το παιδί μου σε αυτό;;

Ξέρει κανείς τίποτα;;

Με τις διευθύνσεις τι παίζει; γίνεται να δηλώσεις άλλη διεύθυνση;;

Λίγη βοήθεια...

ZS95p3.png  hcT0p3.png

Διαφημίσεις

Αν και ο γιος μου φέτος θα πάει νηπιαγωγείο στον παιδικό σταθμό που πήγαινε, με απασχολεί ήδη το θέμα του δημοτικού.

Εκείνο στο οποίο υπαγόμαστε έχει τη χειρότερη φήμη, όσον αφορά και τους δασκάλους και τους μαθητές (και πιστέψτε με το έχω ψάξει εξονυχιστικά...).

Το θέμα είναι, μπορώ να κάνω αίτηση σε άλλο δημοτικό σχολείο που είναι λίγο πιο πέρα και όχι σε αυτό;; Θα μου το πάρουνε ή θα μου πούνε ότι πρέπει υποχρεωτικά να πάω το παιδί μου σε αυτό;;

Ξέρει κανείς τίποτα;;

Με τις διευθύνσεις τι παίζει; γίνεται να δηλώσεις άλλη διεύθυνση;;

Λίγη βοήθεια...

Ακριβως τ ιδιο προβλημα ειχαμε με την αδερφη μου........

Δεν θελαμε να παει στο δημοτικο που ειναι πιο κοντα στο σπιτι μας θελαμε να παει σε ενα αλλο ακριβως απεναντι απο τ σπιτι της γιαγιας μας...

Δηλωσαμε σαν διευθυνση της γιαγιας και μας την πηραν μια χαρα......

Ετσι θυμαμαι δηλαδη δεν νομιζω να ειχαμε καποιο προβλημα.....

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Πότε έγινε αυτό;;

Το ρωτάω γιατί λένε ότι τώρα τελευταία τα ψάχνουνε πολύ αυτά...

Πριν 3 χρονια....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:!!!

Οντως εχει καιρο αλλα αν δηλωσεις αλλη διευθυνση δεν νομιζω να σ κανουν θεμα για ποιον λογο αλλωστε εκει μενω και τελειωσε...τι θα κανουν θα ερθουν να το ψαξουν????

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Τη διεύθυνση κατοικίας δεν τη δηλώνεις απλά,αλλά προσκομίζεις κάποιο έγγραφο που να φαίνεται ότι μένεις εκεί. Μπορεί να είναι λογαριασμός ΟΤΕ/ΔΕΗ, εκκαθαριστικό εφορίας, συμβόλαιο σπιτιού....κάτι που να είναι στο όνομα του ενός από τους 2 γονείς και να έχει διεύθυνση.

Επίσης, πρόσεξε αν ο ΠΣ όπου θα πάει νηπιαγωγείο, έει άδεια λειτουργίας ως νηπιαγωγείο! Είναι τελέιως δοαφορετικά πράγματα η άδεια λειτουργίας ΠΣ (υπουργείο υγείας) και νηπιαγωγείου (υπουργείο παιδέιας)

Διαφημίσεις