Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

γυναικολόγος υψηλού κυνδίνου

Recommended Posts

Γειά σας! Είμαι καινούργια στο Φορουμ. Είμαι έγκυος στην 26 εβδομάδα και έχω επιπωματικό πλακούντα. Πριν 2 μέρες ο γυναικολόγος που είχα με πούλησε κανονικότατα λέγοντας μου ότι καλύτερα να πάω να γεννήσω στο Αλεξάνδρας που έχουν γιατρούς υψηλού κυνδίνου! Μου είπε επίσης ότι το κόστος στο Ρέα όπου συνεργάζεται αυτός θα είναι τεράστιο αν γεννήσω νωρίτερα και έχω επιπλοκές. Λυπάμαι πολύ που τον εμπιστεύτηκα και έφτασα σ' αυτό το σημείο να ψάχνω το παρά πέντε για άλλο γυναικολόγο. Το Αλεξάνδρας είναι ελεεινό απ' ότι διάβασα και σε καμία περίπτωση δεν πάω εκεί όσο κι αν αντιμετωπίζω οικονομικό πρόβλημα. Άκουσα οτι στο Ρέα υπάρχει ένας πολύ καλός γιατρός με αρκετή εμπειρία και λέγεται Παπαδημητρίου Απόστολος. Πείτε μου σας παρακαλώ την γνώμη σας γι' αυτόν. Ευχαριστώ!

Διαφημίσεις

Αρχικά θεωρώ πως ο γιατρός σου είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ αλλά αυτό δεν χρειάζεται να σε κάνει να αισθάνεσαι περίεργα. Καλύτερα τώρα παρά να έπεφτες στα χέρια αυτού του άχρηστου κατά τη διάρκεια του τοκετού. Γιατί συγνώμη ο γυναικολόγος δεν είναι τροχονόμος. Είναι γιατρός για να αντιμετωπίζει όλες τις καταστάσεις. Αλλιώς θα είχες απλά μια μαία. Τώρα εγώ θα σου πρότεινα τον δικό μου γιατρό που του έχω τυφλή εμπιστοσύνη και έχει αντιμετωπίσει τρελλές καταστάσεις στους 21.000 :lol::lol::lol::lol: τοκετούς που έχει πραγματοποιήσει. Είναι στο ΙΑΣΩ και λέγεται Μαμελετζής Χαράλαμπος... Σε καθε περίπτωση έχε θετική σκέψη και κάθε εμπόδιο για καλό.