Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Απιστευτο! μητέρα 18 μηνών μωρού κρατείται χωρίς σοβαρο λογο

xena

Recommended Posts

Μητέρα 3 παιδιών σαν εμένα κι εσάς, κρατήθηκε εχθές το απόγευμα στο αστυνομικό τμήμα Νέας Μάκρης όταν πέρασε με το 18 μηνών μωρό της για να παραστεί ως μάρτυρας σε έκδοση αστυνομικής ταυτότητας.

Η νεαρή κοπέλα πηγαίνοντας στον παιδίατρο διότι το μωρό είχε ανεξήγητο πυρετό, πέρασε με τον σύζυγο της για να δηλώσουν απώλεια ταυτότητας & έκδοση νέας. Η αστυνομικός η οποία είχε βάρδια είχε επίσης το παιδί της μαζί της (babysitting εν ώρα υπηρεσίας) και πολύ ωμά ζήτησε την κράτηση της κοπέλας διότι εκκρεμούσε εις βάρος της δικαστήριο στο οποίο δεν είχε παραστεί γιατί δεν είχε απλά ειδοποιηθεί. Η απόφαση είχε πάει στην παλιά της γειτονιά, στην Αθήνα, όπου κατοικούσε έως και πριν 9 χρόνια. Το δικαστήριο μη φανταστείτε, αφορούσε το χτίσιμο μάντρας σε οικόπεδο εκτός σχεδίου, έτσι;

Τέτοιος ήταν που λέτε ο ζήλος της ευτραφούς αστυνομικού/babysitter που δεν σεβάστηκε ούτε την έννοια της μητρότητος. Η κοπέλα δεν είχε κάπου να αφήσει το μωρό κι έτσι πήγε μια 82χρονη θεία της, τώρα τι να πούμε; Ότι μπορεί η γυναίκα θα κάνει φαντάζομαι… Αλλά ξέρετε πως είναι ένα μωρό που πρωτοπερπατάει… Το παιδί συνέχισε να έχει πυρετό το βράδυ και μόλις ξεμπερδέψει υποθέτω από τα δικαστήρια η κοπέλα θα το πάει στον παιδίατρο.

Υπόψιν ότι δικάζεται αυτόφωρο στην Ευελπίδων όπου θα μεταφερθεί με χειροπέδες, έτσι; Όπως χειροπέδες της έβαλαν αρχικά εκεί στο Τμήμα. Κρατήθηκε όλη τη νύχτα σε κελί δίπλα με 13 αλλοδαπούς. Ο δικηγόρος της τηλεφώνησε και είπε πως απαγορεύεται να κρατείται μητέρα βρέφους για τέτοια αδικήματα και ειδοποιήθηκε εισαγγελέας ο οποίος είπε: «ε, πατέρα δεν έχουν; Να πάει ο πατέρας να τα κρατήσει».

Παιδιά θα σκάσω από την αδικία αυτή, πρόκειται για γνωστή μας κι έτυχε να είμαι εκεί κοντά, στα mothercare και να δω όλο το γεγονός. Είναι η κοπέλα σαν εμάς, είναι μαμά και μάλιστα πολύ αφοσιωμένη στην οικογενεια της, ο γιος της ο μεγάλος γράφει εξετάσεις σήμερα, δεν ξέρω τι να πω..

Θέλω να μιλήσω σε TV ή σε τύπο να κάνουν ρεπορτάζ γιατί είναι πολύ άδικο. Μου φαίνεται παράλογο όλο αυτό…

Διαφημίσεις

Θέλω να μιλήσω σε TV ή σε τύπο να κάνουν ρεπορτάζ γιατί είναι πολύ άδικο. Μου φαίνεται παράλογο όλο αυτό…

Να μιλήσεις! Εδώ η Βίκυ Σταμάτη με πολύ σοβαρά αδικήματα έχει κάνει θέμα το πεντάχρονο παιδί της, εδώ για την προφυλάκιση του Εφραίμ είχε ξεσηκωθεί τόσος κόσμος, όχι για μητέρα με μωρό 18 μηνών για ψύλλου πήδημα! Αν υπάρχει λίγο φιλότιμο, θα πρέπει να δοθεί μεγάλη δημοσιότητα στο συμβάν.

Πες μου που να το πω; θα σκάσω!!!! Λες να πάρω τα κανάλια; να στείλω λινκ την ιστορία; τι να κάνω; Ξέρεις βάζω τον εαυτό μου στη θέση της, αν με άφηναν μακριά απ τα παιδιά μου με τον κανέναν και ειδικά το μωρό και μάλιστα να έχει και πυρετό; θα τους φάω! θα τους λυσσάξω! δεν ξέρω, με πειράζει πάρα πολύ.

Να αρχησει τις καταγγελιες , να κανει μυνησεις . Επισης 3ερω οτι μητερα με ανηλικα παιδια αμα παει να συληφθει και καθησει κατω δεν μπορει να την ακουμπισει ανθρωπος . Βασικα να 3εσηκωσει τον κοσμο μεσα στο τμημα και να ζητησει τα δικαιωματα της .Επισης μην 3εχασει να πει οτι η αστυνομικος ειχε μαζι της το παιδι της εν ωρα υπηρεσιας .

QRyOp2.png

Δεν εχουν ουτε ιερο ουτε οσιο πια! Ειναι αθλιοι οπως και το κ@@οσυστημα τους! οσο για τετοιυς ατυνομικους ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΙΝΕΣ να τους χαιρεται η μανα τους!:mad:

Παρε στα καναλια! Και στο zoogla.gr στειλε e mail. Αν εχεις facebook , twitter διεδωσε το και απο εκει. Αρκει να εισαι 100% σιγουρη για τα γεγονοτα που αναφερεις. να τα ειδες οχι να στα ειπαν για να μην μπλεξεις.

Όλα είναι μια ιδέα...

Διαφημίσεις

Παιδιά τα είδα! Δεν τα πίστευα! Νόμιζα πως ήταν αστείο όλο αυτό. Επικοινώνησα με τους δικούς της το πρωί και πριν λίγο με τον άντρα της που ήταν δίπλα της. Το μωρό είναι με ντεπονάκι (μάλλον ίωση) και την θεια την ηλικιωμένη.

Η ίδια την μετέφεραν λέει με χειροπέδες στο αστυνομικό όχημα και στον δρόμο προς την Ευελπίδων σταμάτησαν κάπου στην Θηβών σε υπηρεσία αν κατάλαβα καλά γιατί έκλεγε που τα έλεγε και πήγαν να πάρουν αποτυπώματα η να διασταυρώσουν αποτυπώματα, δεν κατάλαβα. Μες τους εγκληματίες, όλοι χύμα και παρακάλεσε τον ένα αστυνομικό η κοπέλα να την προσέχει και μην φύγει από κοντά της γιατί φοβήθηκε.

Τώρα περιμένουν να δικαστεί. Λοιπόν θα το στείλω στην Ζούγκλα. Καμιά ιδέα για αλλού;

Παιδιά τα είδα! Δεν τα πίστευα! Νόμιζα πως ήταν αστείο όλο αυτό. Επικοινώνησα με τους δικούς της το πρωί και πριν λίγο με τον άντρα της που ήταν δίπλα της. Το μωρό είναι με ντεπονάκι (μάλλον ίωση) και την θεια την ηλικιωμένη.

Η ίδια την μετέφεραν λέει με χειροπέδες στο αστυνομικό όχημα και στον δρόμο προς την Ευελπίδων σταμάτησαν κάπου στην Θηβών σε υπηρεσία αν κατάλαβα καλά γιατί έκλεγε που τα έλεγε και πήγαν να πάρουν αποτυπώματα η να διασταυρώσουν αποτυπώματα, δεν κατάλαβα. Μες τους εγκληματίες, όλοι χύμα και παρακάλεσε τον ένα αστυνομικό η κοπέλα να την προσέχει και μην φύγει από κοντά της γιατί φοβήθηκε.

Τώρα περιμένουν να δικαστεί. Λοιπόν θα το στείλω στην Ζούγκλα. Καμιά ιδέα για αλλού;

Ίσως στον Παπαδάκη; Ένα τηλέφωνο σε κανάλι και θα σε προωθήσουν στο κατάλληλο άτομο! Επίσης στον ΣΚΑΙ! Γενικά στα πρωινά ξεκινα. Εγω δεν θα το αφηνα έτσι! Έλεος! Και μια συνάδελφο μου της το έκαναν αυτο πριν κάτι χρόνια! Η κακομοιρα την είχαν ένα ολόκληρο βράδυ με αλλοδαπούς και είχε τρομάξει τρομερά! Αλλα ήταν και λίγο μάγκας και την πέρασε την βραδιά αλλα αν ήμουν εγω δεν ξέρω πως θα ήμουν! Σαν εγκληματίας συμπεριφορά και στους εγκληματίες μπορει να συμπεριφέρονται και καλύτερα! Γενικά είναι να μην πας στην αστυνομία! Αν εκκρεμεί κάτι κατα σου σε μπαγλαρωνουν χωρίς εξηγήσεις! Την φίλη μου την έβαλαν μέσα για μια κλήση που δεν είχε πληρώσει (και μάλιστα δεν την είχε λάβει, γιατί είχε αλλάξει διεύθυνση).

Μαριαλένα 11/12/09

Εμμελεια 16/01/12

Στεφανος 8/5/15

23/3/2012 ήρθε και ο ανηψιός!!!

Ο σύζυγός της θέλει να το καταγγείλετε;

Πρωτα ρωτα τον ιδιο για ο,τι κανεις να εχεις ξεκάθαρα τη συναίνεσή του

Ξέρεις τι σκέφτηκα..μήπως παραλληλα με τη μάντρα εγινε-λεω εγω τωρα- και καποιου ειδους συμπλοκη ή άλλο αδίκημα(αποπειρα δωροδοκιας) και η μυνητήρια κατηγορια είναι πιο βαρια..

Μίλησε με τον συζυγο ο οποιος αφου παρει τη γνωμη του δικηγορου θα σου δωσει το ok ή οχι

Κατα τ άλλα ναι το πιστεύω..ειναι ικανοι για ολα!!!! Εχουν λυσσαξει να εισπραξουν και μπροστα σ αυτο δεν βλεπουν ΤΙΠΟΤΑ

p7z6p3.pngsQqep3.png

Ωραία, έχω κι εγώ μία κλήση απλήρωτη από τον Δήμο Αθηναίων πριν πολλά χρόνια. Λες να με μπουζουριάσουν αν πάω στο τμήμα;

Μαρσαλίνα, του το είπα και δεν είπε τίποτα. Μόνο που μου είπε ότι δεν είναι σοβαρό και περιμένουν αθώωση.

Ναι, έχουν λυσσάξει, εμένα ξέρεις τι με πειράζει; που γίνονται όργανα τους κι αντί να στραφούν να έχουν τέτοια συμπεριφορά σε εγκληματίες κλπ, το κάνουν με οικογενειάρχες. Ξέρεις δεν υπάρχει λόγος να τον εξευτελίσεις τον άλλον για μια υπόθεση ρουτίνας που δεν τον έχεις ενημερώσει κι όλας ή έχει αμελήσει.

Ωραία, έχω κι εγώ μία κλήση απλήρωτη από τον Δήμο Αθηναίων πριν πολλά χρόνια. Λες να με μπουζουριάσουν αν πάω στο τμήμα;

Μαρσαλίνα, του το είπα και δεν είπε τίποτα. Μόνο που μου είπε ότι δεν είναι σοβαρό και περιμένουν αθώωση.

Ναι, έχουν λυσσάξει, εμένα ξέρεις τι με πειράζει; που γίνονται όργανα τους κι αντί να στραφούν να έχουν τέτοια συμπεριφορά σε εγκληματίες κλπ, το κάνουν με οικογενειάρχες. Ξέρεις δεν υπάρχει λόγος να τον εξευτελίσεις τον άλλον για μια υπόθεση ρουτίνας που δεν τον έχεις ενημερώσει κι όλας ή έχει αμελήσει.

Τι να πω ρε Xena... δικιο εχεις...

p7z6p3.pngsQqep3.png

Διαφημίσεις

Συμφωνώ.

Η διαφορά μεταξύ ευνομούμενης κοινωνίας και Ελλάδας είναι ότι στην ευνομούμενη κοινωνία οι νόμοι είναι επιεικείς και εφαρμόζονται με συνέπεια, ενώ στην Ελλάδα οι νόμοι είναι πολύ αυστηροί, αλλά πρέπει να είσαι πολύ γκαντέμης για να πέσεις στην τσιμπίδα τους.