Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

"Απεργια" πεινας μετα την ιωση

Jean

Recommended Posts

Κι αρχιζουμε παλι απ' την αρχη... Την περασμενη Τριτη το παιδι μου ανεβασε πυρετο. 38. Τεταρτη μεσημερι την παω στην παιδιατρο. Ερεθισμενος λαιμος μου λεει. Αντιβιωση και ντεπον. Ψηθηκε 3 μερες στον πυρετο. Ολο αυτο το διαστημα κουτσοετρωγε. 100-150 μλ ανα 3,5 ωρες. Κρεμα και φρουτο δεν εδωσα γιατι ειδα οτι δυσκολευοταν να καταπιει. (Να πω οτι ειναι 7 μηνων). Παρασκευη βραδυ υποχωρει ο πυρετος και βγαζει και εξανθημα κατι που ξερω οτι σε καποιες ιωσεις συνηθιζεται. Την επομενη μερα το εξανθημα υποχωρησε. (Δεν φαινοταν να την ενοχλει ωστοσο καθολου.) Το θεμα ειναι οτι απ' τη στιγμη που υποχωρησε ο ο πυρετος σταματησε να τρωει., ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!! Η παιδιατρος μου ειπε λιγο και συνεχεια να της δινω. ΔΕΝ ανοιγει ομως καθολου το στομα. Το κραταει πεισματικα κλειστο σεν σημειο που απριζουν τα χειλακια απ' την προσπαθεια και το σπρωχνει βιαια με τα χερια. Ουτε κρεμα, ουτε φρουτο, ουτε λαχανικα. ΤΙΠΟΤΑ. Μονο αργα το βραδυ προς ξημερωματα τρωει 100μλ (επειδη δεν της δινω νερο επιτηδες για να αναγκαστει να πιει γαλα). Τη μερα εννοειται, δεν μπορω να την αφηνω χωρις νερο (τρεμω μην παθει καμια αφυδατωση) κι ετσι πινει μονο νερο. Προσπαθησα να την ξεγελασω δινοντας της γαλα στο μπουκαλι του νερου της, αλλα μολις το καταλαβε το... εφτυσε. ΤΙ θα κανω;;;;; Ειχε στρωσει μια χαρα με το φαγητο(μου το ειχε ξανακανει πριν ενα μηνα, αλλα τοτε κουτσοετρωγε) αλλα τωρα η κατασταση ειναι δραματικη! Θα παθει τιποτα!! Εχει ξανασυμβει σε καμια;

Διαφημίσεις