Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Εγκυμοσύνη - ερωτησεις

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες....

Δεν ξέρω καν αν γράφω στο σωστό μέρος αλλά χρειάζομαι τα φώτα σας σε όσες μπορούν να με βοηθήσουν. Είμαι 3 χρόνια με τον καλό μου και σήμερα το βράδυ για πρώτη φορά κατα την σεξουαλική μας πορεία, τελείωσε μέσα μου, λόγω επιθυμίας και των δυο μας. Ξερω τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει αυτό αλλά ήταν μια αποφαση στιγμής και απόλαυσης:oops::oops: ελπίζω να με καταλαβαίνετε.:? Περιμένω περίοδο σε καμια βδομάδα. Ημουν εγω απο πάνω και με το που τελείωσε ο φίλος μου πήγα αμέσως και πλήθηκα καλά....

Υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης ?? Δεν θέλω να πάρω το χάπι διότι δεν θέλω να χαλάσει ο κύκλος μου λόγω ενός παλιού προβλήματος που είχα (κολπίτιδα) και είχα υποστεί θεραπεία (καυτηρίαση).

Μπορείτε να βοηθήσετε??? :oops:

Ευχαριστώ εκ των προτέρων........

Διαφημίσεις

Οι αποφάσεις στιγμής και απόλαυσης φαντάζομαι οτι ξέρεις σε πόσες ταλαιπωρίες μπορεί να σε βάλουν αλλά ως άνθρωπος και εσύ ήθελες να ζήσεις μία απο αυτές. Σε καταννοώ. Ως άγνωστη φίλη όμως αν δεν θέλεις μωράκι μη ξαναπάρεις τέτοια ρίσκα... κάνε bungie ρε παιδί μου... πήδα απο αερόστατο.. κάνε κατάδυση στον ωκεανό... Τώρα στο θέμα σου... λίγο δύσκολο στις τελευταίες μέρες του κύκλου να μείνεις έγκυος τπτ όμως δεν είναι σίγουρο. Ο οργανισμός κάθε γυνάικας είναι διαφορετικός και η παραγωγικότητα των ωαρίων της το ίδιο. Υπάρχουν γυναίκες που μέσα στη περίοδο με επαφή κυοφόρησαν. Απο τα λίγα που ξέρω κανείς μα κανείς δε μπορεί να σου εγγυηθεί κάτι. Παίζεις με τις πιθανότητες και άποψη μου είναι οτι είναι λίγες. Χαλάρωσε και άσε τη φύση να κάνει τη δουλειά της.

Ξέρω οτι είναι ρίσκο αλλά ήθελα κ εγώ να νιώσω αυτό το αίσθημα για μια φορά...:oops: Δεν είχα κ δεν εχω σκοπό να το ξανακάνω και ως τώρα πάντα χρησιμοποιούσαμε προφυλάξεις. Η περίοδος δεν μου έχει έρθει ακόμα, σε μια βδομάδα περίπου περιμένω..... Κ εγώ ελπίζω να μην είναι κάτι αλλά έχω λίγο αγχωθεί...Τα παιδιά τα λατρεύω αλλά απο τόσο νωρίς παιδί (είμαι 21) και με σπουδές δεν το σκέφτομαι κάν..... Σε ευχαριστώ πολύ πάντως καλή μου :-):|

Εγω θα σ ελεγα να παρεις το χαπι της επομενης μερας για να σαι σιγουρη μπορει να μην τ θες...αλλα προσωπικα το προτιμω απο μια πιθανη εκτρωση.....:confused::confused:!

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Διαφημίσεις

Καλημέρα. Δίχως να θέλω να θίξω τις απόψεις των κοριτσιών δε θα σου πρότεινα έτσι απλά να πάρεις το χάπι! τουλάχιστον όχι πριν ενημερώσεις το γιατρό σου! Αυτό μπορει να ενέχει κινδύνουνς που δεν υπολογίζεις και έχω πρόσφατο παράδειγμα που η κοπέλα πήρε το χάπι και ο οργανισμός της αντέδρασε με αποτέλεσμα να εμφανίσει κύστη. Επομένως αν το άγχος σου είναι μεγαλύτερο απο απλά μία ανησυχία συμβουλέψου το γιατρό σου.

Όπως ανέφερε και μια κοπέλα πιο πάνω ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός. Εγώ έμεινα έγκυος μια βδομάδα ακριβώς πριν την ημερομηνία που θα ερχόταν περίοδος. Και στο λέω με βεβαιότητα γιατί έκανα τεστ ωορρηξίας και με μεγάλη μου έκπληξη είχα ωορρηξία στην 21η ημέρα και όχι στη μέση του κύκλου μου, ο οποίος είναι σταθερός 28 ημέρες!!!

Θα σου πρότεινα να μιλήσεις με γυναικολόγο άμεσα, να συζητήσεις τι κάνεις τώρα, αν έχει νόημα να πάρεις το χάπι (πόσο διάστημα πέρασε από την επαφή) και αν σου επιτρέψει να παίρνεις αντισυλληπτικά εφόσον έχεις σταθερή σχέση και δε φοβάσαι νοσήματα για να απολαμβάνεις χωρίς άγχος το σεξ. Πάντως το να σου χαλάσει η περίοδος με το χάπι όπως αναφέρεις, σε σχέση με πιθανή εγκυμοσύνη ή διαδικασία έκτρωσης, εε καλύτερα ας χαλάσει ο κύκλος σου, τον ξαναφτιάχνεις.

Κορίτσια καλησπέρα σας και πάλι... πήρα το γιατρό μου σήμερα και τον ενημέρωσα... Με ρώτησε πότε περιμένω περίοδο και του είπα οτι έχω το λιγότερο 7 μέρες μπροστά μου και μου είπε να μην το πάρω το χάπι γιατι είμαι μακριά απο τις μέρες μου (κ επίσης η στάση που ήμουν δεν ευνοεί τόσο το να μείνω εγγυος....) Ομως μόλις πριν λίγο εφαγα μια φλασιά..... Δεν θυμόμουν πότε ακριβώς είχα αδιαθετήσει τον προηγούμενο μήνα όταν μιλούσα με τον γιατρό μου.... αλλά τελικά θυμήθηκα! Γενικά έχω σταθερό κύκλο καθε 25 με 28 μέρες. Τον προηγούμενο μήνα είχα αδιαθετήσει στις 6 του μήνα στις εκλογές...... άρα τώρα λογικά θα μου έρθει ενδιάμεσα στις 3-5 ιουνίου..... Υποθετικά πάντα! Ετσι αλλάζουν όμως λίγο τα δεδομένα και δεν έχω ακριβώς 7 μέρες στην διάθεσή μου αλλά 4 - 5 με την σημερινή.... Είναι η πρώτη φορά βασικά που κάναμε ελεύθερο έρωτα και τελείωσε μέσα μου και γιαυτο και δεν πιστευω οτι θα γίνει κάτι.... Φοβάμαι να πάρω το χάπι γιατι έχω προιστορία με κολπίτιδα (HIV σε ήπια μορφή) και έχω κάνει καυτηρίαση και δεν ξέρω αν μπορεί να με επηρεάσει αυτό....

Τι να κάνω ? Να ξανα πάρω τον γιατρό μου να του πω για τις ημέρες ? Ως αύριο πρέπει να έχω αποφασίσει.... δεν εχω πολλά περιθώρια :-(:sad:

εμ βρε πουλάκι μου είδες σε τί μπελάδες σε βάζουν αυτά????

εγώ με τον δικό μου είμασταν μαζί σε σχέση 8 χρόνια κ ελεύθερα το κάναμε μόνο όταν παντρευτήκαμε.είσαι μικρούλα για τέτοια... βέβαια εννοείται πως δεν σε κρίνω σε καμία περίπτωση, κουβέντα κάνουμε!εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κ να αδιαθετήσεις-κ να βάλεις μυαλό για την επόμενη φορά εεεεε!!! :) περιμένουμε να μας πεις νέα!

ntRCp3.png

Helen μου σε ευχαριστώ πολύ...... :oops::cry:

Γενικά είμαι κ ήμουν κάθετη σε συτό και ελάχιστες φορές κιόλας έχουμε κάνει χωρίς προφυλάξεις... Απλά ήθελα κ εγω να δώ πως είναι..... Αλλά να τώρα μπελάδες :?:-(:-(

Διαφημίσεις