Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Έγκαυμα από εξάτμιση μηχανής με καροτσάκι διδύμων!!!

Recommended Posts

Καλημέρα,

θέλω να καταθέσω μια ασχημη εμπειρια που ειχα με το διδυμοκαροτσο, ετσι ωστε να προσεχετε μη συμβει σε σας!!

Το ειχα δωσει να το "οδηγει" η αδελφη μου, το πεζοδρομιο ηταν σχετικα στενο, μια μηχανη παρκαρισμενη πανω σε αυτο, το παιδι ακουμπησε το χερακι του πανω στην εξατμιση της μηχανης που για κακη μας τυχη μολις ειχε παρκαρει πανω στο πεζοδρομιο και η εξατμιση εκαιγε και το παιδι αφου απλωσε το χερακι του καηκε επιφανειακα (του εφυγε η πετσα του δερματος ευτυχως και οχι πιο βαθια) αλλα ειναι σε μεγαλη επιφανεια και φαινεται ασχημα απο τον αγκωνα εως τον καρπο. Κοριτσια λοιπον προσεχετε ασυνειδητοι πολλοι, μικρα πεζοδρομια, στον καθενα μπορει να συμβει!!!

Ευχαριστω που με ακουσατε,

Σισσυ(μαμα του Γιωργου και του Ηλια - 14 μηνων)

Διαφημίσεις

αυτό είναι το πρόβλημα με το διδυμοκαρότσι. Είναι αρκετά φαρδύ για τα αθηναικά πεζοδρόμια.

Σκέφτηκες εναλλακτικά την λύση των δύο καροτσιών? ισως σε βολεύει καλύτερα εισικά στις γωνίες των πεζοδρομίων και εκεί όπου τα περιθώρια διόσου στον δρόμο, είναι πολύ στενά...

στο λέω εκ πείρας...

Ελπίζω να κράτησες τα στοιχεία του ασυνείδητου μηχανάκια που ανέβηκε στο πεζοδρόμιο.

Περαστικά και φιλάκια στο μωράκι!

και εγω το ιδιο θελω να σου πω,περαστικα.

Σκέφτηκες εναλλακτικά την λύση των δύο καροτσιών?

Μα γιατι να παρει 2 καροτσια η γυναικα, πώς θα τα βγαζει και τα 2 μαζι εξω? Αν ο ασυνειδητος δεν παρκαρε τη μηχανη του στο πεζοδρομιο αλλά εκει που οριζει ο νομος, δηλ. στο δρομο, δε θα καιγοταν το παιδακι! Αυτος ειναι που πρεπει να συμμορφωθει, οχι η μαμα να προσαρμοστει στους παρανομους. Περαστικα στο αγορακι σου κι ελπιζω να μην του μεινει κανενα σημαδι απο το καψιμο!

Διαφημίσεις

Μα γιατι να παρει 2 καροτσια η γυναικα, πώς θα τα βγαζει και τα 2 μαζι εξω? Αν ο ασυνειδητος δεν παρκαρε τη μηχανη του στο πεζοδρομιο αλλά εκει που οριζει ο νομος, δηλ. στο δρομο, δε θα καιγοταν το παιδακι! Αυτος ειναι που πρεπει να συμμορφωθει, οχι η μαμα να προσαρμοστει στους παρανομους. Περαστικα στο αγορακι σου κι ελπιζω να μην του μεινει κανενα σημαδι απο το καψιμο!

:evil:

γιατί θα συναντήσει και άλλους ασυνείδητους που μπορεί να προκαλέσουν ατυχήματα στα παιδιά της και το διδυμοκαρότσι δεν την προστατεύει ως προς αυτό

:evil:

γιατί θα συναντήσει και άλλους ασυνείδητους που μπορεί να προκαλέσουν ατυχήματα στα παιδιά της και το διδυμοκαρότσι δεν την προστατεύει ως προς αυτό

Υπαρχουν καροτσια και καροτσια....το διπλο που ειχα ηταν ελαχιστα πιο φαρδυ απ το μονο της μεγαλης...προβληματα ειχα αντιμετωπισει και με το μονο(που ειχαν κλεισει το πεζοδρομιο και δεν χωραγε οχι το μονο....αλλα ουτε κι εγω )

Απ την αλλα επειδη εγω συνηθως εβγαινα μονη με τα παιδια....το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα με βολευαν 2 καροτσια που ακομα και με συνδετηρα θα ηταν πολυ πιο ογκωδη και δυσκολα στο χειρισμο :wink:

μωρε για αυτο βγαινω στο δρομο

ερχεται το οχημα τι θα κανει, τοσος ογκος ειμαστε, καθεται και περιμενει να περασουμε

και αν πουν και τιποτα (βιαστικοιι μακακες) .....τους κατεβαζω τον εξαψαλμο!

kKZUp2.png

Kαπου αναφερθηκε για το ειδος του καροτσιου, νομιζω οτι το πιο στενο εχω, της Peg-Perego to Aria Twin. Δεν ειναι το καροτσι τα πεζοδρομια ειναι στενα με δεντρα φυτευμενα και μηχανες παρκαρισμενες δυστυχως!!! Απο το δρομο συνηθως πηγαινα αλλα και απο κει φοβασαι πολλες φορες με την ταχυτητα που τρεχουν πολλοι ασυνειδητοι οδηγοι, πρεπει να ΄χουμε τα ματια μας δεκατεσσερα!!!

• 5 weeks later...

Μόνο τα δέντρα και τα μηχανάκια; Οι κολώνες, τα αυτοκίνητα; Εγώ πλέον έχω χάσει κάθε υπομονή... Τσακώνομαι επιτόπου! Έχω υποχρεώσει μοτοσυκλετιστή να ζητήσει συγνώμη και να πάρει τη μηχανή του από το πεζοδρόμιο παρα την γκρινια του! Το πόσες φορές έχω τσακωθεί δεν λέγεται πια! Αλλά δεν γίνεται διαφορετικά. Και φυσικά δεν φταίει το μέγεθος του καροτσιού αλλά οι ανευθυνότητα κάποιων ανθρώπων και ο κακός σχεδιασμός της πόλης μας...

kr3fp2.png

Διαφημίσεις

Νομιζω πως κανενα καροτσι σε κανενα πεζοδρομιο δεν κυκλοφορει ανετα σε πολλες περιοχες της Ελλαδας.

Το καλοκαιρι ηρθαμε διακοπες και την πρωτη μερα ειπα να κυκλοφορησουμε με το καροτσι. Ειδα και επαθα. Απο τους ασυνειδητους που παρκαρουν πανω στα υποτιθεμενα πεζοδρομια μεχρι τους ασυνειδητους που ενω βλεπουν οτι θελω να περασω το δρομο δεν σταματανε.

Τα πεζοδρομια εχουν το προβλημα που ειναι πολυ στενα εως και ανυπαρκτα και μετα αυτοι που παρκαρουν επανω. Τα καροτσια μια χαρα ειναι.

Don't let fears hold you back from living everyday to your fullest!

Έχω υποχρεώσει μοτοσυκλετιστή να ζητήσει συγνώμη και να πάρει τη μηχανή του από το πεζοδρόμιο παρα την γκρινια του!

Μπραβο που τον καταφερες να σε υπακουσει! Οταν εγω εκανα το ιδιο, ο κυριος παρανομος με αγνοησε εντελως!

Εγώ είχα δύο ξεχωριστά καρότσια-με βοήθησε πολύ όταν βγαίναμε βόλτα και με τον μπαμπά ή την γιαγιά ή μια φίλη,ο ένας είχε το ένα καρότσι και εγώ το άλλο-- όταν ήμουν μόνη και όταν ήταν μωρούλια ,έβαζα το ένα στο μονό καρότσι και το άλλο σε μάρσιπο.

όταν μεγαλώσανε περισσότερο και ο μάρσιπος δεν άντεχε-ούτε και εγώ-τα έβαζα και τα δύο σε ένα μονό καρότσι (ο ένας μπροστά καθιστός και ο άλλος πίσω,επίσης καθιστός) λίγο στρίμωγμα, αλλά το διπλό καρότσι νομίζω δεν είναι κατασκευασμένο για την Ελλάδα...

Από τότε που κουράστηκα να ψάχνω, έμαθα να βρίσκω. Και από τότε που ο άνεμος μού εναντιώθηκε, έμαθα να σαλπάρω με όλους τους ανέμους. Φ. Νίτσε

ούτε στο ασανσέρ δεν χωράει, εσείς πώς κατεβαίνετε;

Από τότε που κουράστηκα να ψάχνω, έμαθα να βρίσκω. Και από τότε που ο άνεμος μού εναντιώθηκε, έμαθα να σαλπάρω με όλους τους ανέμους. Φ. Νίτσε

Διαφημίσεις