Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Εχω μπερδευτει!!! Καθε ποτε κανετε υπερηχο?

Recommended Posts

:-PΚαλημερα Κορίτσια .... Λοιπον ειμαι στην 30η εβδομαδα κυησης. 25 Μαιου εκανα τελευταιο υπερηχο..(Να σημειωσω οτι ο γιατρος μου δεν μου κανει υπερηχους με στελνει αλλου και μετα τους ελεγχει) σημερα πηρα την κοπελα που μου κανει τους υπερηχους και με εβαλε 8 Ιουνιου!!!! Μηπως ομως ειναι πολυ αργα? Ειπα να ρωτησω τον γιατρο μου, μου απαντησε η μαια του και μου ειπε οτι μεσα σε αυτον τον μηνα πρεπει να κανω και τον ντοπλερ καλα εχω μπερδευτει παρα πολυ... και σιναμα φοβαμαι θεωρω οτι αργω πολυ να κανω υπερηχο 1,5 μηνα θα εχει περασει.

Εσεις μπορειτε να με βοηθησετε καθε ποτε κανετε υπερηχο????

kuWSp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Καταρχάς με το καλό το παιδάκι σου!

Όπως βλέπεις εγώ είμαι στην 32η εβδομάδα. Μέχρι τώρα έκανα μία φορά το μήνα υπέρηχο -τελευταίος με το γιατρό μου στις 3/5, πριν μία εβδομάδα 23/5 (31+5 συγκεκριμένα) έκανα το doppler και εφόσον όλα είναι καλά ο γιατρός μου είπε ότι θα με ξαναδεί μόλις μπω στο μήνα μου στις 20 Ιουνίου. Εκτός απροόπτου φυσικά.

Φαντάσου λοιπόν ότι εσύ κάνεις και έξτρα υπέρηχο εκτός του doppler οπότε όχι θεωρώ πως δεν είναι καθόλου αργά. Ίσως σε βάλει και καρδιοτοκογράφο όταν θα πας για το doppler.

Όπως και να 'χει αν ο γιατρός σου είναι ΟΚ με την ημερομηνία που σου δόθηκε και του έχεις εμπιστοσύνη καλό είναι να μην αγχώνεσαι.:)

8OgYp3.png

Λοιπόν εγω εκανα υπερηχο την Τετάρτη που μας περασε 28W+5d τελευταια φορα , μου ειπε παλι γυρω στις 8 Ιουνίου ξανά τωρα στο ιατρείο και 18/6 θα παω για ντοπλερ ... μετα δεν ξερω .... σιγουρα παντως θα πυκνωσουν οι επισκεψεις μετα απο οσο εχω ακουσει :):wink:

Όλα είναι μια ιδέα...

Καλησπέρα!

Καταρχάς με το καλό το παιδάκι σου!

Όπως βλέπεις εγώ είμαι στην 32η εβδομάδα. Μέχρι τώρα έκανα μία φορά το μήνα υπέρηχο -τελευταίος με το γιατρό μου στις 3/5, πριν μία εβδομάδα 23/5 (31+5 συγκεκριμένα) έκανα το doppler και εφόσον όλα είναι καλά ο γιατρός μου είπε ότι θα με ξαναδεί μόλις μπω στο μήνα μου στις 20 Ιουνίου. Εκτός απροόπτου φυσικά.

Φαντάσου λοιπόν ότι εσύ κάνεις και έξτρα υπέρηχο εκτός του doppler οπότε όχι θεωρώ πως δεν είναι καθόλου αργά. Ίσως σε βάλει και καρδιοτοκογράφο όταν θα πας για το doppler.

Όπως και να 'χει αν ο γιατρός σου είναι ΟΚ με την ημερομηνία που σου δόθηκε και του έχεις εμπιστοσύνη καλό είναι να μην αγχώνεσαι.:)

Σε ευχαριστω πολυ πολυ για την απαντηση σου... Ναι ο γιατρος μου ειναι πολυ καλος και δεν εχω κανενα παραπονο αλλα μου φανηκε πολυ καιρος νομιζα οτι καθε μηνα πρεπει να κανουμε υπερηχο:idea:

kuWSp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν εγω εκανα υπερηχο την Τετάρτη που μας περασε 28W+5d τελευταια φορα , μου ειπε παλι γυρω στις 8 Ιουνίου ξανά τωρα στο ιατρείο και 18/6 θα παω για ντοπλερ ... μετα δεν ξερω .... σιγουρα παντως θα πυκνωσουν οι επισκεψεις μετα απο οσο εχω ακουσει :):wink:

Ωχ εκανα λαθος 25/04 ηθελα να πω:rolleyes:

kuWSp3.png

Ε τοτε ζητα του να ξανακανεις ενδιαμεσα . Εγω θα ξανακανα σιγουρα. Απλα και μονο για να ειμαι ησυχη...

Όλα είναι μια ιδέα...

Α...βασικά κι εγώ θα ζητούσα να κάνω κι έναν μέσα στο Μάιο. Δεν είναι θέμα να σε αγχώσω, καθαρά και μόνο για να είμαι ήσυχη εγώ.

Αλλά επειδή δεν είμαι σίγουρη ότι κατάλαβα καλά...τον Ιούνιο θα κάνεις ΚΑΙ doppler ΚΑΙ υπέρηχο απλό;

8OgYp3.png

Α...βασικά κι εγώ θα ζητούσα να κάνω κι έναν μέσα στο Μάιο. Δεν είναι θέμα να σε αγχώσω, καθαρά και μόνο για να είμαι ήσυχη εγώ.

Αλλά επειδή δεν είμαι σίγουρη ότι κατάλαβα καλά...τον Ιούνιο θα κάνεις ΚΑΙ doppler ΚΑΙ υπέρηχο απλό;

Ναι 8/06/12 θα κανω απλο υπερηχο και γυρω στις 21 το ντοπλερ. Εχεις δικιο απλα φταιω και εγω αργησα να παρω για ραντεβου και απογευμα που θελω μπορει μονο στης 8... Το μωρο το νιωθω συνεχεια αλλα οσο να πεις αγχονομαι τι γινεται εκει μεσα (αμνιακο υγρο, ομφαλιος λωροσ κτλ)

kuWSp3.png

Ναι 8/06/12 θα κανω απλο υπερηχο και γυρω στις 21 το ντοπλερ. Εχεις δικιο απλα φταιω και εγω αργησα να παρω για ραντεβου και απογευμα που θελω μπορει μονο στης 8... Το μωρο το νιωθω συνεχεια αλλα οσο να πεις αγχονομαι τι γινεται εκει μεσα (αμνιακο υγρο, ομφαλιος λωροσ κτλ)

Τι να σου πω, βρε καλή μου...δεν αργεί και τόσο η ημερομηνία του υπερήχου. Κάνε λίγο υπομονή και προσπάθησε να μην αγχωθείς. Αν για οποιοδήποτε λόγο θεωρείς ότι δε μπορείς να περιμένεις (που λογικό θα είναι, να μη σκεφτείς τι θα πει ο γιατρός, η μαία μπλα, μπλα) να τον πάρεις τηλέφωνο να σου συστήσει να κάνεις κάπου αλλού υπέρηχο πιο νωρίς αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα.:-)

8OgYp3.png

Διαφημίσεις

Εγω οταν ειμουν εγκυος μεχρι την 34 εδομαδα εκανα υπερηχο καθε 3 εβδομαδες. 34 - 38 πηγαινα καθε εβδομαδα και εκανα και καρδιοτοκογραφο και τελευταια εβδομαδα πηγαινα καθε 2 μερες.Στην 39 γεννησα.

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Σας ευχαριστω και παλι για τις απαντησεις σας. Εσυ Rena εκανες πολυ συχνα υπερηχο εμενα ο γιατρος δεν θελει τοσο νωρις. Μαρακι εχεις δικιο αν αρχισω να αγχωνομαι θα παω να κανω υπερηχο πρωι και θα παρω αδεια απο την δουλεια τι να κανουμε παιδι περιμενω!!!!:oops:

kuWSp3.png

Αν ακούς το μωράκι σου καθημερινα, μην αγχώνεσαι. Συνηθως κανουμε υπέρηχο 1 φορά το μήνα, αν όμως καθυστερήσεις και λίγο, δεν έγινε και κάτι. Απλώς έτσι ο υπερηχος σου θα γίνει πολυ κοντά με το ντόπλερ.

Αν ακούς το μωράκι σου καθημερινα, μην αγχώνεσαι. Συνηθως κανουμε υπέρηχο 1 φορά το μήνα, αν όμως καθυστερήσεις και λίγο, δεν έγινε και κάτι. Απλώς έτσι ο υπερηχος σου θα γίνει πολυ κοντά με το ντόπλερ.

Σε ευχαριστω πολυ!!! Πραγματικα νιωθω καλυτερα τωρα με εμψυχωσατε αρκετα

kuWSp3.png

Δεν χρειάζεται άγχος. Εγω να φανταστείς έκανα αυχενική στις 12 εβδομάδες και αύριο θα ξανακάνω υπέρηχο. Εχουν περάσει 5 εβδομάδες και είμαι και σε φαση που δεν ακουω ακόμα το μωράκι καθημερινά.

Διαφημίσεις

Καλό μεσημέρι

αχ! υπερηχοι, πονεμένη ιστορία.

και εξηγω τι εννοω, εγω περα απο τους 2 μεγαλους μεχρι τωρα (Α, Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ), ουσιαστικά δεν εχω κανει κανεναν, ναι το εννοω, ενα περασμα με το μηχανημα μου κανει ο γιατρος καθε φορα αλλα μιλαμε για δευτερολεπτα, απλα τσεκαρει οτι η καρδια ειναι οκ και τελος.

δεν ξερω ποσο περιπου ειναι το μωρακι μου, ουτε μου εχει επιβεβαιωσει το φυλο, απο τη Β επιπεδου ξερω οτι ειναι κοριτσι αλλα υπερηχο δεν κανω αναλυτικα (οπως για παραδειγμα μου εκανε η προηγουμενη γιατρός μου εναν καθε μηνα).

Αλλα μιλώντας και με την κουμπάρα μου που ειναι Λονδινο μου ειπε οτι και εκει , εαν δεν συντρέχει λόγος, κανουν τους 3 μεγαλους και τερμα.

Εγω για να πω και την αληθεια μου θα ηθελα να μου κανει κανονικα εναν καθε μηνα , να μου εξηγει και να μετραει το μωρο , πλακουντα, υγρα κλπ.

τι να κανω? εχω εναποθέσει τις ελπιδες μου στο dopler Γ τριμήνου, αντε να σιγουρευτω οτι ολα ειναι οκ. ευτυχως που απο τον 5ο και μετα την ακουω την μπουμπου και ειμαι καπως καλυτερα :)

αυτη ειναι η εμπειρία μου και τα αγχη μου................

db0ip3.png

Καλό μεσημέρι

αχ! υπερηχοι, πονεμένη ιστορία.

και εξηγω τι εννοω, εγω περα απο τους 2 μεγαλους μεχρι τωρα (Α, Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ), ουσιαστικά δεν εχω κανει κανεναν, ναι το εννοω, ενα περασμα με το μηχανημα μου κανει ο γιατρος καθε φορα αλλα μιλαμε για δευτερολεπτα, απλα τσεκαρει οτι η καρδια ειναι οκ και τελος.

δεν ξερω ποσο περιπου ειναι το μωρακι μου, ουτε μου εχει επιβεβαιωσει το φυλο, απο τη Β επιπεδου ξερω οτι ειναι κοριτσι αλλα υπερηχο δεν κανω αναλυτικα (οπως για παραδειγμα μου εκανε η προηγουμενη γιατρός μου εναν καθε μηνα).

Αλλα μιλώντας και με την κουμπάρα μου που ειναι Λονδινο μου ειπε οτι και εκει , εαν δεν συντρέχει λόγος, κανουν τους 3 μεγαλους και τερμα.

Εγω για να πω και την αληθεια μου θα ηθελα να μου κανει κανονικα εναν καθε μηνα , να μου εξηγει και να μετραει το μωρο , πλακουντα, υγρα κλπ.

τι να κανω? εχω εναποθέσει τις ελπιδες μου στο dopler Γ τριμήνου, αντε να σιγουρευτω οτι ολα ειναι οκ. ευτυχως που απο τον 5ο και μετα την ακουω την μπουμπου και ειμαι καπως καλυτερα :)

αυτη ειναι η εμπειρία μου και τα αγχη μου................

Α καλα και μετα αγχωνομαι εγω!!! Κανονικα δεν πρεπει να μιλαω καθολου εμενα ο υπερηχος (ο απλος) κραταει περιπου 20 λεπτά μετραμε ποδια χερια κεφαλακι ακουμε καρδουλα μετραμε το αμνιακο υγρό κτλ κτλ πολυ αναλυση ... Πω πω ντρεπομαι τωρα θα σταματησω να αγχονομαι και θα περιμενω μεχρι την αλλη Παρασκευη 10 μερουλες εμειναν:shock:

kuWSp3.png

Α καλα και μετα αγχωνομαι εγω!!! Κανονικα δεν πρεπει να μιλαω καθολου εμενα ο υπερηχος (ο απλος) κραταει περιπου 20 λεπτά μετραμε ποδια χερια κεφαλακι ακουμε καρδουλα μετραμε το αμνιακο υγρό κτλ κτλ πολυ αναλυση ... Πω πω ντρεπομαι τωρα θα σταματησω να αγχονομαι και θα περιμενω μεχρι την αλλη Παρασκευη 10 μερουλες εμειναν:shock:
έτσι μπράβο! Να χαίρεσαι που όλα βαίνουν καλώς και να το απολαμβάνεις, θα δεις θα περάσουν γρήγορα οι 10 μέτρου λες και θα δεις το ζουζουνακι σου. Για να μην νιώθεις έξω γήινη κι εγώ το ίδιο άγχος έχω και όλες οι γνωστές μου, μετράμε τις μέρες για το επόμενο ραντεβού. Καλό βράδυ και ... Θετικές σκέψεις! :)

db0ip3.png

Μεχρι την 33η εβδ πηγαινα καθε 4 εβδ στον γιατρο μου για υπερηχο.Απο κει και περα παω καθε 2 εβδομαδες.Επισης το Doppler το εκανα την 32η εβδ. Με το καλο σε ολες τα μωρακια μας!!! :)

OiM1p3.png

Αποφασισα αυριο να παω στον γιατρο μου να δω ποτε θελει να κανουμε το ντοππλερ και ποτε κανονικο υπερηχο... μονο ετσι θα βρω ακρη...

Εχω ακουσει οτι το ντοππλερ ειναι απο τις πιο βασικες εξετασεις!!!:rolleyes:

kuWSp3.png