Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

αποστείρωση σε...ρουχο!

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Οποια συμβουλη δεκτη...

Δάνεισα ενα αγαπημενο μου τζιν ρουχο και η κοπέλα που το πήρε το λέρωσε με... εμμετο!

Ναι καλά ακουσατε!

Αυτο το ρουχο το λατρευω και δεν θα ήθελα να το αποχωρηστω...

Παραλληλα, σιχαινομαι να το φορεσω αν και μου το επεστρεψε πλεον καθαρο...

Καποια ιδεα για απολυμανση ή κάτι αλλο?

Please....

Διαφημίσεις

νομίζω ότι αν το πλύνεις στους 60 βαθμούς και στο σιδερώσεις με καυτό σίδερο και από τις δυο πλευρές είναι η καλύτερη αποστείρωση... αυτό κάνουμε για τα ρούχα των μωρών μέχρι 6 μηνών. Αν θέλεις κάτι παραπάνω βάλε στην θήκη του απορρυπαντικού και λίγο υγρό dettol (αυτό που πουλάνε τα φαρμακεία). Εγώ αυτό κάνω στα χαλάκια του μπάνιου, στα παπούτσια κτλ.

"Ο φανατισμός είναι η μόνη μορφή θέλησης που μπορεί να διαπνέει τους αδύναμους"

νομίζω ότι αν το πλύνεις στους 60 βαθμούς και στο σιδερώσεις με καυτό σίδερο και από τις δυο πλευρές είναι η καλύτερη αποστείρωση... αυτό κάνουμε για τα ρούχα των μωρών μέχρι 6 μηνών. Αν θέλεις κάτι παραπάνω βάλε στην θήκη του απορρυπαντικού και λίγο υγρό dettol (αυτό που πουλάνε τα φαρμακεία). Εγώ αυτό κάνω στα χαλάκια του μπάνιου, στα παπούτσια κτλ.

Ειναι τζιν σακακι... Δεν θα χαλασει στους 60 βαθμους? Εχει και στρας επάνω...

Ειναι προτιμοτερο αυτο, ή να το δωσω σε καθαριστηριο για στεγνο καθαρισμα?

Τότε πλύνε το στο πρόγραμμα για ευαίσθητα με απορρυπαντικό και dettol και στείλε το και καθαριστήριο για να σου φύγει η ιδέα (που θα την είχα και εγώ στη θέση σου)

Τότε πλύνε το στο πρόγραμμα για ευαίσθητα με απορρυπαντικό και dettol και στείλε το και καθαριστήριο για να σου φύγει η ιδέα (που θα την είχα και εγώ στη θέση σου)

Το dettol δεν θα το καταστρεψει το ρουχο, ε?

Σε τι δοση να το βαλω? (1 καπάκι ή παραπάνω?)

Να βαλω μεσα και ace gentile μαζι με το dettol?

Διαφημίσεις

για το gentile δεν ξέρω αλλά το dettol (το κλασσικό που διατίθενται μόνο στα φαρμακεία) δεν θα το καταστρέψει διότι το έχω χρησιμοποιήσει άπειρες φορές. Όσο για την ποσότητα βάλε ένα καπάκι αλλά βάλε και μαλακτικό με άρωμα γιατί το dettol έχει έντονη μυρωδιά.

για το gentile δεν ξέρω αλλά το dettol (το κλασσικό που διατίθενται μόνο στα φαρμακεία) δεν θα το καταστρέψει διότι το έχω χρησιμοποιήσει άπειρες φορές. Όσο για την ποσότητα βάλε ένα καπάκι αλλά βάλε και μαλακτικό με άρωμα γιατί το dettol έχει έντονη μυρωδιά.

Σ'ευχαριστώ πολύ. Θα ακολουθησω τις συμβουλες σου και θα σου πω το αποτελεσμα. :)

• 2 weeks later...