Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

catering - εκκλησία

joan7

Recommended Posts

Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια εκκλησία κατά προτίμηση Πατήσια, Γαλάτσι, Χαλάνδρι, Ψυχικό και γύρω περιοχές που να επιτρέπει το Catering στο προαύλιο της.

• 2 weeks later...

Διαφημίσεις

μια ωραία εκκλησία που επιτρέπει κετερινγκ και έχει πολύ μεγάλο προαύλιο είναι η Αγία Αναστασία στον Περισσό,

οκ,δεν είναι στις περιοχές που έγραψες αλλά είναι δίπλα στο Γαλάτσι-Ανω Πατησια. Η Αγ.Αναστασία είναι με τα πόδια μόνο 3' απο το σταθμό τρένου Περισσού, όμορφη εκκλησία μέσα κι έξω μεγάλο προαύλιο

ρίξε μια ματιά:P:p

:lol:Κωνσταντίνος 2/2/2010 & Αλκυόνη 3/11/2011

Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια εκκλησία κατά προτίμηση Πατήσια, Γαλάτσι, Χαλάνδρι, Ψυχικό και γύρω περιοχές που να επιτρέπει το Catering στο προαύλιο της.

στο Χαλάνδρι σίγουρα ο Αγ.Ελευθέριος

σιγουρότατα επιστρέπει γιατι έχω δει γάμους και βαπτίσια με κετερινγκ εκεί

(αυτο που δεν ξερω ειναι αν πληρώνεις την εκκλησία για να χρησιμοποιήσεις το προαύλιο της. Εγώ εκει που θα κανω την βαπτιση παιδιων μου..μου ζητησαν για το ότι θα χρησιμοποιησω το προαυλιο για κετερινγκ ?200! αυτο ειναι το κοστος λέει για να το καθαρίσουν μετά!)

:lol:Κωνσταντίνος 2/2/2010 & Αλκυόνη 3/11/2011

Διαφημίσεις

Πολύ πιό όμορφα από την Αγ. Αναστασία, με πολύ πράσινο και παιδική χαρά ελεγχόμενη δική της, είναι η εκκλησία του Αγ. Αθανασίου στο ρέμα στο Χαλάνδρι.

• 3 weeks later...

Catering επιτρεπουν και στην Μεταμορφωση Σωτηρος στην Αλσουπολη Ν. Ιωνιας αρκει να συννενοηθεις με τους διοργανωτες να καθαρισουν μετα το χωρο. Η εκκλησια δε ζηταει χρηματα γιατι ο εξωτερικος χωρος ανηκει στο Δημο.

Θα το κοιτάξω κι αυτό πρόσφατα μάλιστα πήγα σε μία βάφτιση και μου άρεσε ο χώρος, απλά τα παιδιά είχαν τραπέζι μετά σε μαγαζί.

Κορίτσια ποιο οικονομικό είναι η τελετή με δεξίωση μαζί σε κτήμα; Η η ταβέρνα;

Τα κτήματα είναι πολύ ακριβά, οι αίθουσες είναι νορμάλ και οι ταβέρνες ακόμα πιο οικονομικές.

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Να ρωτησω κι εγω κατι, αν γνωριζει καμια-κανενας. Ειδα μολις μια διαφημιση στην τηλεοραση για την εταιρεια Αριων. Ελεγε οτι εχουν πολυ καλες τιμες, πολλες αιθουσες, αναλαμβανουν και γαμους και βαφτισεις αλλά στην πραγματικοτητα ξερει καποιος τι εστι Αριων? Ισχυουν αυτα τα περι καλων τιμων ή ειναι ακομα μια διαφημιση απλα? (Ελπιζω να μη ληφθει η ερωτηση ουτε σα διαφημιση αλλα ουτε σα δυσφημιση...)

Να ρωτησω κι εγω κατι, αν γνωριζει καμια-κανενας. Ειδα μολις μια διαφημιση στην τηλεοραση για την εταιρεια Αριων. Ελεγε οτι εχουν πολυ καλες τιμες, πολλες αιθουσες, αναλαμβανουν και γαμους και βαφτισεις αλλά στην πραγματικοτητα ξερει καποιος τι εστι Αριων? Ισχυουν αυτα τα περι καλων τιμων ή ειναι ακομα μια διαφημιση απλα? (Ελπιζω να μη ληφθει η ερωτηση ουτε σα διαφημιση αλλα ουτε σα δυσφημιση...)

Eδώ είναι το site τους http://www.arionhalls.gr/halls.php

Σε γάμο που είχα πάει πριν λίγα χρόνια, μια χαρά ήταν!

Έχω δει και κάποιες ακόμα αίθουσες, ωραίες ήταν. Ίσως λίγο τυποποιημένες, αλλά ωραίες. Είχα κοιτάξει όταν έψαχνα για το δικό μου γάμο (πριν 5 χρόνια), θυμάμαι ότι τότε το μενού ξεκινούσε από 30-35 ευρώ. Εξαρτάται και από την αίθουσα και από το πόσα άτομα έχεις, στους ανοιχτούς χώρους λογικά θα ανέβαινε η τιμή. Τότε μας είχαν κλείσει ραντεβού για να δώσουν προσφορά και να δούμε και κάποιες αίθουσες. Τώρα δεν έχω ιδέα από τιμές.. Στείλε ένα mail να ρωτήσεις!

EkcAp3.png

Eδώ είναι το site τους http://www.arionhalls.gr/halls.php

Σε γάμο που είχα πάει πριν λίγα χρόνια, μια χαρά ήταν!

Έχω δει και κάποιες ακόμα αίθουσες, ωραίες ήταν. Ίσως λίγο τυποποιημένες, αλλά ωραίες. Είχα κοιτάξει όταν έψαχνα για το δικό μου γάμο (πριν 5 χρόνια), θυμάμαι ότι τότε το μενού ξεκινούσε από 30-35 ευρώ. Εξαρτάται και από την αίθουσα και από το πόσα άτομα έχεις, στους ανοιχτούς χώρους λογικά θα ανέβαινε η τιμή. Τότε μας είχαν κλείσει ραντεβού για να δώσουν προσφορά και να δούμε και κάποιες αίθουσες. Τώρα δεν έχω ιδέα από τιμές.. Στείλε ένα mail να ρωτήσεις!

Ευχαριστω για τη απαντηση glitter!!