Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Γενικα απο μικρη το τι εχω ακουσει για την εμφανιση μου δν λεγεται. Μικρη ημουν παχουλουτσικο παιδακι αλλα κα8ως μεγαλωνα εχανα κιλα και ψηλωσα παρα πολυ. Αλλα ακομα με λενε μερικοι χοντρη. Και πιθανων να εχω αναπτυξει καποιο κομπλεξ Τα μαλλια μου ειναι καστανα αλλα υπερβολικα σγουρα. Ολοι με ελεγαν φρικιο για τα μαλλια μου και ενω ηταν μακρια μεχρι την μεση (αλλα επειδη ηταν σγουρα μαζευονταν μεχρι τους ωμους) τα εκοψα σχεδον αγορε. Τα ματια μου ειναι καστανα πολυ μεγαλα αλλα επειση εχω πολυ μυωπια φαινονται μικρα. Τα αγορια παντα με κοροϊδευαν και μερικα κοριτσια. Ολα μου δειχνουν οτι δν 8α μπορεσω ποτε να κανω μια σχεση. Ειμαι πιο ψηλη απο ολα τα αγορια 1.74 και ζυγιζω 60 κιλα. Οι φιλες μου μου λενε οτι ειμαι μια χαρα αλλα εγω νιωθω υπερβαρη. Αλλα δεν εχω πολυ χρονο για να αθλουμαι. Δεν τρωω πολυ. Οι ΚΑΘΗΜΕΡΘΝΕΣ προσβολες με εχουν κανει ρακος. Εχω αναπτυξει γενικα πολλα κομπλεξ. Αν καποιος μου πει εισαι ομορφη σημερα θα πω ''ευχαριστω'' αλλα μπορει να μην το πιστεψω. Γιατι υπαρχουν και αγορια που μου το κανουν αυτο για πλακα. Αλλα αυτους τους 3ερω και τους διαολοστελνω. Εκανα καποια τεστ και εδειξαν οτι εχω καποια κομπλεξ. Πως να τα αντιμετωπισω???

Διαφημίσεις

Πολλές φορές η γνώμη που έχουμε εμείς για εμάς αντικατοπτρίζεται και στα μάτια των άλλων..

Γιατί να μην πιστέψεις ότι είσαι όμορφη; Γιατι να σου πει κάποιος ψέματα;

Όμως, ούτως ή άλλως, εκεινοι που θα σε αγαπήσουν θα σε αγαπήσουν γιατί είσαι εσύ...

Είναι οι σκέψεις της εφηβείας που σε αποπροσανατολίζουν.. κι εγώ το περναω αυτό εδώ και κάποιες μέρες..

Να είσαι περίφανη γιατί είσαι ΕΣΥ....

Με πολλή αγάπη, Λία.

Kατ΄αρχήν το βάρος σου σε σχέση με το ύψος σου είναι άψογο. Το ότι είσαι ψηλή επίσης είναι προσόν, ελπίζω να το καταλαβαίνεις! Ίσως να χρειάζεσαι κάποια ελαφριά γυμναστική για να τονωθεί το δέρμα σου, ίσως λίγο jogging, το ψωμί που τρως πρόσεχε, αλλά όχι υπερβολές!

Τα μαλλάκια σου είναι μια χαρά, να είσαι σίγουρη ότι πολλές θα ζηλέψουν και πολλοί θα σε ερωτευθούν γι' αυτά (οι μπούκλες έχουν φοβερή γοητεία). Τα ματάκια σου επίσης μη σ' απασχολούν, ίσως αργότερα ένα ζευγάρι φακοί επαφής να λύσει το πρόβλημα.

Είμαι κι εγώ πολύ σγουρομάλλα, μέχρι και τα 18 φορούσα γυαλιά και ήμουν και στρουμπουλή (στρουμπουλή όμως, όχι κανονική σαν κι εσένα). Οι κοροϊδίες από τα άλλα παιδιά πήγαιναν κι έρχονταν συχνά πυκνά, ειδικά στο δημοτικό. Από τα 16 όμως και μετά κατάφερα να ελέγξω το βάρος μου και στα 18 φόρεσα φακούς. Η εικόνα μου βελτιώθηκε πολύ και κανένα σοβαρό πρόβλημα δεν είχα στις σχέσεις μου! Από την εικόνα της εφηβείας μου έμειναν τα σγουρά μαλλιά και, παρότι ήμουν πια λεπτούλα, ένας ελαφρώς πιο τσουπωτός π#πός, και σε διαβεβαιώ ότι αυτά τα δυο χαρακτηριστικά έκαναν πολλά αγόρια να κολλήσουν μαζί μου!

Είμαι σίγουρη ότι είσαι κούκλα και μεγαλώνοντας θα ομορφύνεις ακόμα περισσότερο. Αλλοίμονο μόλις γεννήθηκες να έχεις κόμπλεξ... άλλαξε τον τρόπο που σκέφτεσαι, είσαι εσύ κι άλλη καμία! Μίλα με τη μαμά σου μήπως μπορέσεις να βάλεις φακούς και χαμογέλα γλυκό μου κοριτσάκι!

it's never too late to start all over again

Καλή μου κοπέλα. Έχεις διαστάσεις με προοπτικές μοντέλου. Και στα κιλά σου σε βρίσκω πολύ καλή. Μην τυχόν κι αρχίσεις καμιά τρελή δίαιτα. Πρόσεχε πολύ γιατί έχεις το υπόβαθρο για διατροφικά προβλήματα αφού είναι ολοφάνερο ότι έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση. Συμβαίνει πολύ συχνά στην εφηβεία και ξεπερνιέται σιγά σιγά. Μην αισθάνεσαι μόνη σου. Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν περάσεις από παρόμοιες κατστάσεις στην εφηβία. Βάλε αντίβαρα σε αυτό που αισθάνεσαι. Να έχεις ενδιαφέροντα. Να κάνεις παρέα με ανθρώπους με θετική συμπεριφορά. Να τονίζεις στον ευατό σου τα καλά σου. Να μοιράζεσαι τα προβλήματα σου με την οικογένια σου (ελπίζω να έχεις καλή σχέση). Να αγαπάς τον εαυτό σου. Είναι σιγουρο ότι κανείς και καμία δεν αρέσει σε όλους, σίγουρα σε κάποιους αρέσεις ή θα αρέσεις στο μέλλον. Το θέμα με τ΄αγόρια μπορεί να μην έχει σχέδη με την εμφάνιση. Μπορεί να είσαι κούκλα αλλά να μην είσαι ακόμα έτοιμη για αγόρια κι αυτό το αποπνέεις κάπως, Άργότερα.

Επίσης: Όταν ολκληρωθεί η ανάπτυξη σου και πάψει να μεγαλώνει η μυωπία σου (γύρω στα 18) να βάλεις φακούς επαφής, έτσι θα αναδεικνύονται τα μεγάλα ωραία σου μάτια. Τα σγουρά μαλλιά μπορείς να τα ισιώνεις πότε πότε μέχρι να μεγαλώσεις λίγο και να κάνεις πιο παρεμβατικά πράγματα στο κομμωτήριο αν το επιλέξεις. Και τότε θα κλαίνε αυτόι που σε είχαν δίπλα τους και δεν σε έβλεπαν

Διαφημίσεις

Γράφαμε ταυτόχρονα με τη skybeam και σε κάποια συμπίπτουμε. Χα δεν πειράζει

Eυτυχώς που συμπίπτουμε σε κάποια, μην το τρελλάνουμε το κοριτσάκι!:D

:P

it's never too late to start all over again

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...