Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΧΝΟΥΔΙΑ... (τα παντα στο στομα)

Recommended Posts

Βρε κορίτσια έχω την εξής απορία: Η μικρή μου έχει αρχίσει εδώ και κάνα μήνα να βάζει συνέχεια τα χέρια στο στόμα καθώς και τα σεντόνια της τα φορμάκια της και γενικά ό,τι βρίσκει. Μέχρι και το πετσετάκι που έχω στον ώμο μου όταν την ρεύω τρώει. Υπάρχει περίπτωση όλα αυτά τα χνούδια από αυτά να δημιουργήσουν πρόβλημα ή μήπως αγχώνομαι χωρίς λόγο? :oops:

DoUwp3.png

Διαφημίσεις

Και η δικιά μου τα ίδια κάνει, αν και είναι περίπου 40 ημερών, τρώει (ή καλύτερα θέλει να φάει ), οτιδήποτε βρεθεί μπροστά ή κοντά στο στόμα της ή ακουμπήσει στο μάγουλό της. Εμένα πάντως η παιδίατρος μου είπε να μην ανησυχώ, όλα τα μωράκια το κάνουν, κ δε θα πάθει τίποτα. Απλά να προσπαθώ όταν τη βλέπω να προσπαθεί να βάλει στο στόμα κάτι να της το παίρνω, κ αν το έχει ήδη βάλει στο στόμα να της το τραβάω. Μην αγχώνεσαι, δεν παθαίνουν τίποτα, το πολύ πολύ να την δεις να κάνει καμιά περίεργη γκριμάτσα σαν να αηδιάζει δηλαδή ή να την ακούσεις να ψιλοβήχει ελαφρώς.

Είναι η ηλικία του μωρού που μαθαίνει ότι τα χέρια της είναι στο σώμα της και σιγά σιγά θα αρχίσει να τα ελέγχει. Δεν θα τα κουνάει ανεξέλεγκτα και όπου να'ναι λογικά θα αρχίσει να πιάνει.

Εκτός αν ξεκίνησαν τα δοντάκια! Μιας γνωστής μου το μωράκι της 3 μηνών άρχισε να βάζει στο στόμα ότι βρεί και 4,5 μηνών είχε βγάλει δόντι.

Z1wgp3.png?2viAIhybxo82p3.png?qeXjQ4Ll

maria23 από μικρή μικρή ξεκίνησε η δικιά σου ε? :D

κωνκων το έχω ξανακούσει αυτό για τα δόντια και έχουμε περάσει από φάση μήπως βγάζει κανα δόντι από τόσο νωρίς. Την Δευτέρα που θα πάμε στην παιδίατρο θα δούμε. Όταν πάντως την είχαμε ρωτήσει για κάτι κουδουνίστρες που της πήραμε εάν θα πρέπει να τις αποστειρώσουμε για να τις πιάσει μας είπε όχι,απλά να τις πλήνουμε πολύ καλά και να τις της δώσουμε και να την αφήσουμε να τις βάλει και στο στόμα. Και φυσικά η μικρή δεν έχασε την ευκαιρία! :D Αυτά δεν με πολυαγχώνουν αλλά τα χνούδια με αγχώνουν μήπως της φέρουν τίποτα αλλεργίες.

DoUwp3.png

Βρε κορίτσια έχω την εξής απορία: Η μικρή μου έχει αρχίσει εδώ και κάνα μήνα να βάζει συνέχεια τα χέρια στο στόμα καθώς και τα σεντόνια της τα φορμάκια της και γενικά ό,τι βρίσκει. Μέχρι και το πετσετάκι που έχω στον ώμο μου όταν την ρεύω τρώει. Υπάρχει περίπτωση όλα αυτά τα χνούδια από αυτά να δημιουργήσουν πρόβλημα ή μήπως αγχώνομαι χωρίς λόγο? :oops:

Αγχώνεσαι χωρίς λόγο ! :D Ολα τα μωρακια τα ιδια κάνουν :D

VgL7.jpgIgLdp2.png

Διαφημίσεις

arma μου, καλημέρα.

Χαλάρωσε κ απόλαυσε το κοριτσάκι σου που μεγαλώνει κ ανακαλύπτει τα διάφορα μέλη του σώματος κ οτιδήποτε άλλο είναι κοντά στο στοματάκι της. Ε ας φάει κ κανένα χνούδι, δεν θα πάθει τίποτα, μην στεναχωριέσαι. Και η δικιά μου τα κάνει αυτά όπως σου είπα, κι ας είναι πολύ μικρούλα για τέτοια. Εγώ προσωπικά μέχρι κ τρίχα της έχω βγάλει από το στόμα που την μασουλούσε αλλά κ χνούδια, δεν έπαθε τίποτα, απλά έκανε μια γκριμάτσα που σήμαινε ότι αηδίασε κ μετά έβηξε, αυτό ήτανε όλο.

arma μου, καλημέρα.

Χαλάρωσε κ απόλαυσε το κοριτσάκι σου που μεγαλώνει κ ανακαλύπτει τα διάφορα μέλη του σώματος κ οτιδήποτε άλλο είναι κοντά στο στοματάκι της

Αυτό θα κάνω! Ήδη από χτες την αφήνω να μασουλάει όσο θέλει ρούχα και σεντόνια :lol: Η πλάκα είναι πως αηδιάζει αλλά συνεχίζει ακάθεκτη και γελάω πολύ με τις γκριμάτσες της :D

DoUwp3.png

arma μου καλημερα απο την ημερα που εμαθα οτι ειμαι εγκυος το πηρα αποφαση οτι απο δω και περα θα ζω μεσα στο αγχος.Μας ελεγαν οι γονεις μας οταν γινεις γονιος θα καταλαβεις και τους κοροιδευα τωρα τους νιωθω απολυτα!!!

QnFwm8.png

VyFvm8.png

arma μου καλημερα απο την ημερα που εμαθα οτι ειμαι εγκυος το πηρα αποφαση οτι απο δω και περα θα ζω μεσα στο αγχος.Μας ελεγαν οι γονεις μας οταν γινεις γονιος θα καταλαβεις και τους κοροιδευα τωρα τους νιωθω απολυτα!!!

Έχεις απόλυτο δίκιο! Εάν δεν γίνεις γονιός δεν μπορείς να καταλάβεις. Τώρα κι εγώ καταλαβαίνω περισσότερο από κάθε φορά τι εστί ανησυχία του γονιού,που μέχρι να έρθει το μπουμπουκάκι μου το κορόιδευα :oops:

DoUwp3.png

Διαφημίσεις