Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Άνοιγμα λεκάνης & αποκατάσταση !!!

Recommended Posts

Γεια σας μανούλες!!! Θα ήθελα να θέσω το ερωτημά μου σε εσάς που έχετε τις εμπειρίες σας...Έχω γεννήσει εδώ και 28 μέρες...Σε όλη μου την εγκυμοσύνη πήρα 13 κιλά...Μέχρι τώρα έχω χάσει τα 7...Μου έχουν μείνει άλλα 6....Αυτό που με απασχολεί κυρίως είναι περίπου πόσο καιρό κάνει να επανέλθει η λεκάνη στην προ εγκυμοσύνης...Έχω υπάρξει ξάνα τόσα κιλά επιπλέον αλλά τα ρούχα, μου χωρούσαν μια χαρά...τώρα με το ζόρι μου κουμπώνουν τα παντελόνια και κάποια δεν μου κάνουν καν...Δεν περίμενα να ανοιξει η λεκάνη μου καθώς ήδη έχω ανοιχτή λεκάνη...αλλά τελικά...βρέθηκα προ εκπλήξεως...

Διαφημίσεις

Γεια σου Nansy_ka! Όπως λέγανε και οι παλιές με την λαϊκή του σοφία.... 9 μήνες πέρασαν μέχρι να γεννήσεις, 9 μήνες θα περάσουν μέχρι να επανέλθει το σώμα σου !!!! Μην αγχώνεσαι όμως, πήρες τόσα λίγα κιλά που σε 3-4 μήνες πιστεύω ότι θα δεις τεράστιες αλλαγές στο σώμα σου!!! Πρόσεχε λίγο την διατροφή σου, ειδικά τώρα με το μωράκι (να σου ζήσει κιόλας) και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους :P:p:p

Γεια σου Νανσυ.εγω είχα πάρει 15 κιλά,έχασα τα 9 κατευθείαν και τα αλλά 6 μου κατσικοθικαν και δεν έφευγαν μέχρι να σαραντισω.μετα απο δυο μήνες (δηλ. στους 4 μήνες) έχασα τα 4 και τώρα στους 6 τα έχω χάσει όλα.απλα προσεχα να τρώω μέχρι να χορτασω και όχι να σκάσω.τα παντελόνια μου μπαίνουν κανονικοτατα και κουμπονουν κανονικά αλλα η χαλάρωση στην κοιλιά χαλάρωση...νομίζω ότι δεν θα επανέλθει ποτέ στο φυσιολογικό του.

Γέννησα πριν 6 μήνες περίπου. Έχασα τα 8 κιλά της εγκυμοσύνης μέσα στις πρώτες 10 μέρες και με τον θηλασμό πήρα τα 3 ξανά. Έχω υπάρξει ξανά 52 κιλά (και όχι λόγω εγκυμοσύνης) αλλά τώρα όχι απλά δεν κουμπώνουν τα παντελόνια μου,ούτε καν οι φούστες μου (αναρωτιέμαι πως θα πάω στο γραφειο όταν έρθει η ώρα) αλλά όσοι με βλέπουν με ρωτάνε αν περιμένω το δεύτερο:shock::shock::shock:Δεν ξέρω αν φταίει ο θηλασμός αλλά δεν νμίζω να επανέλθω ποτέ.

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

-When you love someone all saved up wishes start coming true-

-Όταν γίνεται μανούλα η καρδιά σου χτυπάει για πάντα έξω από το σώμα σου..-

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις και για τις ευχές... Με την κοιλιά μου δεν θα έλεγα ότι έχω ιδιαίτερο θέμα...σε αυτό το κομμάτι εξεπλάγην θετικά...και ευτυχώς δεν έκανα ραγάδες κάτι που επίσης δεν περίμενα αλλά ψυχολογικά με εχει ρίξει πολύ αυτό...ευτυχώς που ακόμη δεν βγαίνω πολύ εξω καθως το μωρο είναι αρκετα απαιτητικό...παντα προσεχα την εμφανιση μου κ τωρα μου φαινονται βουνο ολα...μια ντουλαπα ετοιμη να εκραγει απο καλοκαιρινα...και σχεδον κανενα που να μου ειναι ανετο...κ που κεφια για αγορες μεγαλυτερων διαστασεων...ευτυχως με παρηγορει το χαμογελο του μικρου μου αγγελου...

να σου ζησει το μωρακι σου,

εγω στην εγκυμοσυνη πηρα 26 κιλα.η λεκανη μου ανεκαθεν απο πριν ηταν αρκετα φαρδια θα ελεγα οποτε οταν γεννησα πιστεψα πωσ δεν γινω ποτε οπωσ πριν:lol:9 μηνεσ μετα εμαινα σε ολα μου τα τζην,απο τα οποια 18 μηνεσ μετα την γεννηση του γιου μου ορισμενα μου ειναι μεγαλα εχασα πανω απο 30 κιλα και η λεκανη μου πιο στενη απο ποτε!!!!:Pχωρισ καθολου διαιτα..!!!ολα φτιαχνουν;)

να σου ζησει το μωρακι σου,

εγω στην εγκυμοσυνη πηρα 26 κιλα.η λεκανη μου ανεκαθεν απο πριν ηταν αρκετα φαρδια θα ελεγα οποτε οταν γεννησα πιστεψα πωσ δεν γινω ποτε οπωσ πριν:lol:9 μηνεσ μετα εμαινα σε ολα μου τα τζην,απο τα οποια 18 μηνεσ μετα την γεννηση του γιου μου ορισμενα μου ειναι μεγαλα εχασα πανω απο 30 κιλα και η λεκανη μου πιο στενη απο ποτε!!!!:Pχωρισ καθολου διαιτα..!!!ολα φτιαχνουν;)

οι διαιτες ειναι για το λιπος κι οχι για το σκελετο. μπορει να χασεις ολα τα κιλα αλλα ο σκελετος να επανερθει στην αρχικη του κατασταση αρκετους μηνες μετα.

Διαφημίσεις