Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

χοντρο προβλημα με συσσωρευση αεριων χωρις ανακουφιση.

Recommended Posts

δε ξερω αν εμφανιζεται στην εγκυμοσυνη αικ δε ξερω τι εφαγα χθες και τη πατησα, αλλα το βραδυ δε κοιμηθηκα. ειχα μια τρομπα στη κοιλια και οσο ανεπνεα τοσο τα εντερα γεμιζαν αερα . σε μια φαση πρηστηκε η κοιλια μου δεξια και αριστερα και στα νεφρα, στο στομαχι και πισω στη μεση. ολη η περιοχη νομιζα ειχε τρομπαριστει. αλλα "τσουφ" (με τα συγχωρισεως) ή κατι πιο ηχηρο δεν εκανα. ωρες και ωρες παιδευομουν και ολο το βραδυ ειχα απαγορευση εξοδου απο τον ποπο. και ωςθαυματος περι τις7 πμ εκανα ενα "ντροπαλο" και μετα ενα οχι και τοσο ντροπαλο και μετα δε συμμαζευοταν... τι να σας λεω! μεγαλο λουκι!!!

και ερωτω: τι εγινε ρε κοριτσια? παρομοιες εμπειριες και αντιμετωπιση?

Διαφημίσεις

εστω καποια να μου πει αν ακουσε τυχαια απο καποιον, κατι, καποτε, οτι καποιος, καπου, καποτε ειχε καμια εμπειρια?

δε το πιστευω οτι μονο εγω κλ...ω σαυτο το φορουμ!!!!!!! χαχαχα :-D

εσυ κλ****εις εγω ρευομαι...καλα παμε...φρν ξερω για ποιον λογο γινεται αυτο αλλ κ στην προηγουμενη εγκυμοσυνη μου τα ιδια ειχα..μερικες φορες εχει τυχει να παω να μιλησω και να ρευομαι!!:rolleyes: κ ο αντρας μου λεει "πριγκηπεσσα μουυυυυ"

για το ρεψιμο ξερω οτι ειναι και λιγο ψυχολογικο. ας πουμε εδω εχει εφαρμογη οτι στην εγκυμοσυνη ολα σου επιτρεπονται και εχεις ανοχη απο ολους και γιαυτο αφηνεται ο οργανισμος!

...αλλα το να μη μπορεις να κλ.... ολο το βραδυ και ας εχεις παει τουαλετα? υπαρχει ανθρωπος που παει τουαλετα χωρις εστω καποιες φορες να αεριζεται με ανακουφηση? εγω ολο το βραδυ συσσωρευα τα αερια και με κρατουσαν αυπνη που προσπαθουσαν να βγουν χωρις αποτελεσμα!

δε λες ρε κοπελια οτι εισαι τυχερη που κανεις μια ανθρωπινη αναγκη χωρις να σε σαμποταρει το σωμα σου :wink: ! και ας σε πειραζει ο αντρας. κατα βαθος χαιρεται που μοιραζεται μια αντρικη συνηθεια μαζι σου ! :-D

εχει τυχει να ποναω η μερα στην κοιλια κΙ να μην μπορω να ανακουφιστω με τιποτα αλλα δεν μου συνεβη πολλες φορες!!ποτε δεν καταπιεζομουν σε τετοια θεμα(παντα στα πλαισια της διακριτικοτητας)πλεον ρευομαι και κανω καβατζα για 10 ζωες!!!

Διαφημίσεις

ευγε...!

να και μια ιστοριουλα που την ακουσα απο ενα 15χρονο κοριτσι!

πηγε να δει την αδερφη της που αναρρωνε στο μαιευτηριο μαζι με τις αλλες λεχωνες και γελουσε επειτα με το γεγονος της ανεσης που ειχαν ολες να αεριζονται και να μιλανε ταυτοχρονα χωρις να τις ενοχλει τιποτα. μαζι με τη συζητηση ακουγες και ηχητικη συνοδεια... αξιες!

εστω καποια να μου πει αν ακουσε τυχαια απο καποιον, κατι, καποτε, οτι καποιος, καπου, καποτε ειχε καμια εμπειρια?

δε το πιστευω οτι μονο εγω κλ...ω σαυτο το φορουμ!!!!!!! χαχαχα :-D

χαχαχαχ με εκανες και γελασα και μολις ειχα νυσταξει.....

αυτο το ειχα πριν την εγκυμοσυνη επειδη ειχα προβλημα.σε καταλαβαινω απολυτα.βεβαια υπαρχουν μερες που νιωθω ετσι και προσπαθω αλλα δεν.απλα δεν δινω σημασια,δεν ζοριζομαι και οταν θελει να βγει ας βγει χαχαχαχα συνηθως μετα απο λιγο σκαει μυτη.σημαντικο ρολο τι εφαγες.

lo5lp3.pngtumhp3.png

ευγε...!

να και μια ιστοριουλα που την ακουσα απο ενα 15χρονο κοριτσι!

πηγε να δει την αδερφη της που αναρρωνε στο μαιευτηριο μαζι με τις αλλες λεχωνες και γελουσε επειτα με το γεγονος της ανεσης που ειχαν ολες να αεριζονται και να μιλανε ταυτοχρονα χωρις να τις ενοχλει τιποτα. μαζι με τη συζητηση ακουγες και ηχητικη συνοδεια... αξιες!

πωπω!τωρα το θυμηθηκα οτι μετα την γεννα ερχοντουσαν γιατροι κ νοσοκομες καθε 3 και λιγο και να με ρωτανε αν εχω αερια!(λκ νομιζα οτι κατι μυριζει στο δωματιο κ γι'αυτο με ρωτανε!!!)

πωπω!τωρα το θυμηθηκα οτι μετα την γεννα ερχοντουσαν γιατροι κ νοσοκομες καθε 3 και λιγο και να με ρωτανε αν εχω αερια!(λκ νομιζα οτι κατι μυριζει στο δωματιο κ γι'αυτο με ρωτανε!!!)

και μετα απο εγχειριση ετσι ρωτανε. για το φοβο μηπως μπλεκονται τα εντερα. τα αερια ειναι υγεια. μου ειπαν πως τουλαχιστον 8φ τη μερα ενας ανθρωπος αεριζεται.

και μετα απο εγχειριση ετσι ρωτανε. για το φοβο μηπως μπλεκονται τα εντερα. τα αερια ειναι υγεια. μου ειπαν πως τουλαχιστον 8φ τη μερα ενας ανθρωπος αεριζεται.

ελα ομως που εγω δεν το ηξερα κ η καισαρικη ηταν το πρωτο χειρουργειο της ζωης μου..και να ρωταω " σας μυριζει κατι?" σε οποιον εμπαινε μ

εσα στο δωματιο!!!οταν εμαθα βεβαια ξεραθηκα στα γελια!!!

Διαφημίσεις

ελα ομως που εγω δεν το ηξερα κ η καισαρικη ηταν το πρωτο χειρουργειο της ζωης μου..και να ρωταω " σας μυριζει κατι?" σε οποιον εμπαινε μ

εσα στο δωματιο!!!οταν εμαθα βεβαια ξεραθηκα στα γελια!!!

τελειο! :P:p:p

χαχαχαχ με εκανες και γελασα και μολις ειχα νυσταξει.....

αυτο το ειχα πριν την εγκυμοσυνη επειδη ειχα προβλημα.σε καταλαβαινω απολυτα.βεβαια υπαρχουν μερες που νιωθω ετσι και προσπαθω αλλα δεν.απλα δεν δινω σημασια,δεν ζοριζομαι και οταν θελει να βγει ας βγει χαχαχαχα συνηθως μετα απο λιγο σκαει μυτη.σημαντικο ρολο τι εφαγες.

τα πρασινα λαχανικα εχουν σχεση? εφαγα μαρουλοσαλατα και πιτα με χορτα διαφορα. οχι ολα μαζι, αλλα ολα ταπογευμα 3-6μμ.

αχχχχ υπομονη θα περασει σε μερικους μηνες , και υστερα σου λενε οτι η εγκυμοσυνη ειναι η πιο θυλικη περιοδος χαχαχαχαχα.

Πωπω κοριτσια και εγω ιδιαιτερα το βραδυ αμα φαω , οτιδηποτε δηλαδη , ακομα και νερο να πιω πριζεται και μου σπανε τα νευρα . Πεθυμησα να φαω λαχανικα ρε γμτ , οσπρια , αλλα δεν το τολμαω καν . Ακομα θυμαμαι τι ειχα περασει στην 2η εγκυμοσυνη μου οταν 6 μηνων τολμησα να φαω σπανακορυζο . ΥΠΟΜΟΝΗ , μωρε καλα λεω , δεν ειναι και η καλυτερη φαση της ζωης μας , το αντιθετο θα ελεγα , χθες συνιδοτοποιησα οτι δεν εχω ρουχα να βαλω και τσιγγουνευομαι να παρω ρουχα για 3 μηνες μονο . Θελω να γεννησωωωωω .

Τελικά πρέπει να είμαι πολύ αναίσθητη! Έτρωγα τα πάντα και δε με πείραζε τίποτα. Αέρια είχα ελάχιστα. Για να ρευτώ έπρεπε να πιω κόκα κόλα, αλλιώς δε μου έβγαινε με τίποτα.

vicky35, ρούχα να πάρεις οπωσδήποτε. 3 μήνες δεν είναι καθόλου μικρό χρονικό διάστημα. Πάρε 1-2 φουστανάκια ριχτά που θα μπορείς να τα φοράς κι αργότερα, κάνα παντελονάκι cargo χαμηλοκάβαλο με λάστιχο και μια ζώνη εγκυμοσύνης σε φανταιζί χρωματάκι, (δες στο mariaevita). Από πάνω φοράς τα κανονικά σου μπλουζάκια, αλλά δεν έχεις εκτεθειμμένη την κοιλιά.

Διαφημίσεις

Μωρε ναι θα παρω , απο αντιδραση το λεω , και εγω για 1-2 φορεματακια το ειχα σκεφτει αντε και κανενα σορτσακι φορμας για καυτες μερες και που θα παει θα περασει .

Άσε που θα φτιάξει η ψυχολογία σου! Έγω κάθε που είναι να βγω απο το σπίτι, στολίζομαι και περιφέρομαι σε γύφτικο σκεπάρνι κυκλοφορώντας την κοιλιά μου σε καινούρια ρούχα. Εγκυμοσύνης δεν πήρα τίποτα, απλά φροντίζω αυτά που παίρνω να είναι λίγο άνετα, ώστε να μπορώ να τα φοράω και μετά, αν μου μείνουν πχ 2-3 κιλάκια παραπάνω. Με τα σουτιέν έχω πρόβλημα μόνο, αν μεγαλώσει κι άλλο το στήθος με το θηλασμό (γιατί αυτό μου λένε όλες) δεν θα βρίσκω νούμερο. :cry:

Χχαχαχαχα , το στηθος απο τωρα ειναι εμενα 5 κιλα το ενα βυζι , ναι με το θηλασμο θα μεγαλωσουνε και αλλο αλλα εντα3ει εχει και μεγαλα μεγεθη σουτιεν , εμενα μου κανουνε να πω την αληθεια και 1-2 απο τα παλια οποτε βολευομαι .

Μωρε ειδα κατι πολυ ωραια φορεματακια αλλα ειναι πανακριβα και το σκεφτομαι διπλα , αμα εναι να τα παρω για τωρα και πολυ λιγο μετα , γιατι οκ θα γεννησω καποια στιγμη τελη αυγουστου και αρχες σεπτεμβριου , αντε να τα βαλω ολο το σεπτεμβριο , μετα οσο ναναι κρυωνει το πραμα και αμα τελικα χασω τα κιλα συντομα δεν θα τα 3αναβαλω . Γενικως θα δει3ει , σημερα αυριο θα παω για ψωνια .

Χχαχαχαχα , το στηθος απο τωρα ειναι εμενα 5 κιλα το ενα βυζι , ναι με το θηλασμο θα μεγαλωσουνε και αλλο αλλα εντα3ει εχει και μεγαλα μεγεθη σουτιεν , εμενα μου κανουνε να πω την αληθεια και 1-2 απο τα παλια οποτε βολευομαι .

Ε πόσο μεγάλα; Ήδη φοράω 80Ε, αν ξέρεις κάποια μάρκα που βγάζει θηλασμού με στενή πλάτη αλλά μεγάλη κουπ, πες μου σε παρακαλώ.

Ε πόσο μεγάλα; Ήδη φοράω 80Ε, αν ξέρεις κάποια μάρκα που βγάζει θηλασμού με στενή πλάτη αλλά μεγάλη κουπ, πες μου σε παρακαλώ.

Για θηλασμου θηλασμου δεν εχω ιδεα , γιατι δεν καταφερα να θηλασω τα καμαρια μου , ομως στον μεγαλο ειχα παρει prenatal και η αληθεια ειναι οτι ητανε πολυ ανετα , πηγαινε και ριξε μια ματια , ειναι επισης αρκετα οικονομικα σε σχεση με αλλα παντα .

Για θηλασμου θηλασμου δεν εχω ιδεα , γιατι δεν καταφερα να θηλασω τα καμαρια μου , ομως στον μεγαλο ειχα παρει prenatal και η αληθεια ειναι οτι ητανε πολυ ανετα , πηγαινε και ριξε μια ματια , ειναι επισης αρκετα οικονομικα σε σχεση με αλλα παντα .

Οντως απο εκει πηρα τα δικα μου και για την εγκυμοσυνη αλλα και θηλασμου.πολυ φθηνα και παρα πολυ ανετα αν σκεφτεις οτι εχω τεραστιο προβλημα τα περισσοτερα δεν ξερω γιατι με πιεζουν στο στομαχι κι ας ειναι χωρις μπανελα.τα συγκεκριμενα δεν με πιεζουν.και εγω χρειαζομαι πιο μεγαλη κουπ απο οτι και πλατη.ειμαι λιγο αδυνατη.

lo5lp3.pngtumhp3.png

τα πρασινα λαχανικα εχουν σχεση? εφαγα μαρουλοσαλατα και πιτα με χορτα διαφορα. οχι ολα μαζι, αλλα ολα ταπογευμα 3-6μμ.

εμ μονο πειραζουν!και εγω το ιδιο με το μαρουλι.εφαγα 2 φορες σε ολη την εγκυμοσυνη απογευμα.τι το θελα?ημουν χαλια 3 μερες.μεσημερι δεν με πειραζουν.κοψε λιγο τα πολλα λαχανικα και θα ηρεμησεις.προφανως σε πειραζουν τωρα.δεν ειναι κακο. ;)

lo5lp3.pngtumhp3.png

Ευχαριστώ. Θα ήθελα βέβαια να είναι αποκλειστικά θηλασμού, λογικά θα έχουν.

Ευχαριστώ. Θα ήθελα βέβαια να είναι αποκλειστικά θηλασμού, λογικά θα έχουν.

Ναι καλε εχουνε ,πηγαινε και mothercare αλλα δεν ειμαι ευχαριτημενη απο εκει , ουτε καν σε φανελακια για τα παιδια το νουμερο 6 σε φανελα για το γιο μου του ερχεται κοντο και δεν ειναι καν 5,5 ο πιτσιρικας και λεπτο παιδακι θα ελεγα.

giwta-la μια απ'τα ίδια!!μάλλον παίζει ρόλο το τι τρώς...

εγω π.χ. εχω ταράξει τις σαλάτες και τα χόρτα ο,τι φαγητό και να έχω...σκέφτομαι λαδερά,αρακά,φασολάκια,μπαμιες μου τρέχουν τα σάλια....ονειρεύομαι βλήτα με κολοκυθάκια εκεί να δεις σάλια....ε,πως να μην έρθει τ'αντεράκι να τουμπανιάσει;;;και τώρα τούμπανο είναι μάλλον επειδή χτες το βράδυ πλάκωσα κάτι παντζάρια!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

άμα άκούσετε για καμια έκρηξη στο Χαιδάρι εγω θα είμαι!!!!!

io6Qp3.png

g3BCp2.png

παιδια πρεπει ναναι τα χορτα! ρωτησα και εμαθα. ειναι λιγο κληρονομικο, αλλα πριν την εγκυμοσυνη δεν ειχα ποτε ξανα τετοιο θεμα και ας τρωω αφθονες σαλατες. ξερετε τι ειναι ολο το δραδυ να μη μπορεις να αεριστεις και να πονας...? πωωωωω.... :?:shock::oops:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...