Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ντουλαπες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

εσεις πως κανετε τις ντουλαπες σας;δηλ. τωρα που αλλαζει η σεζον τι κανετε ακριβως;

Εγω προσωπικα....ανεβαζω ολα τα χειμωνιατικα στο παταρι και κατεβαζω τα καλοκαιρινα.....Αν ειχα τεραστια ντουλαπα και μου χωρουσε ολα δεν θα τα ανεβαζα....θα τα ειχα μονιμα χειμωνιατικα και καλοκαιρινα κατω....

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

εγω σε αλλη ντουλαπα αποθηκευω τα καλοκαιρινα και σε αλλη τα χειμωνιατικα . Ετσι οταν αρχισει πχ να ζεσταινει ο καιρος οταν πλενω τα χοντρα ρουχα(πουλοβερ, μπουφαν) τα αποθηκευω κατευθειαν, ετσι αρχιζει και μενει χωρος και κατεβαζω τα καλοκαιρινα

εμεις εχουμε αποθηκη κάτω κ εχουμε φτιαξει ντουλαπα μέσα γιατί με 2 μόνο ντουλάπες στο σπίτι δεν την παλεύαμε...τί να πρωτοχωρέσει.... οποτε χειμώνα όλα τα χειμωνιάτικα κ κουβέρτες πάνω κ το καλοκαίρι όλα αυτά πάνε κάτω.

ntRCp3.png

Και εγω μια αποτα ιδια με τις υπολοιπες. τα πλενω, τα στεγνωνω, τα σιδερωνω, τα βαζω σε καθαρες σακουλες και τα ανεβαζω στο πανω μερος της ντουλαπας και κατεβαζω τα αλλα.

Διαφημίσεις

Μαζεύω τα πουπουλένια παπλώματα και τις κουβέρτες που πιάνουν πολύ χώρο και τα αποθηκεύω στις ειδικές σακούλες που αφαιρείς τον αέρα έτσι ώστε να μειωθεί κατά πολύ ο όγκος τους;) και τα βάζω σε συγκεκριμένη ντουλάπα ψηλά.

Μετά απλά ανεβάζω στο επάνω μέρος στις ντουλάπες τα χειμωνιάτικα βάζοντας αντισκοριακή προστασία και κατεβάζω χαμηλά τα καλοκαιρινά.

τα παπλωματα, τις κουβερτες και τα χοντρα μπουφαν τα βαζω στον αποθηκευτικο χωρο του κρεβατιου. Ευτυχως που υπαρχει γιατι κερδιζεις πολυ χωρο απο τις ντουλαπες

κατεβάζω την πάνω ντουλάπα τις θήκες με το φερμουάρ και βγάζω τα καλοκαιρινα, κοιτάω πια δεν κάνουν πια στα παιδιά και τα κρατάω για ανταλλαγές, πλένω τα υπόλοιπα καλοκαιρινά και μαζεύω στις θήκες τα χειμωνιάτικα, κρατάω πάντα κάτω μερικά (4 μπλουζάκια, 4 παντελόνια) για τα πρώτα κρύα....το ίδιο κάνω και όταν βγάζω χειμωνιάτικα...

Τα παπλώματα και οι παπλωματωθήκες αφού πλυθούν μπαίνουν στις ειδικές θήκες!