Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ?


Recommended Posts

Γεια σας

κοιταζοντας τα δοντακια της μικρης μου {2μισυ ετων} παρατηρησα οτι το πετσακι που ενωνει το εσωτερικο του πανω χειλους με τα ουλα ειναι αρκετα χαμηλα ,στις ριζες των δυο επανω μπροστινων δοντιων.τα δοντακια αυτα δεν εχουν ενωθει ακομα {δεν ξερω αν φταιει αυτο το πετσακι ή ειναι θεμα χρονου}Πρεπει να το κοιταξω περισσοτερο ?εχετε παρομοια εμπειρια?την ομιλια της δεν την εχει επηρεασει μιλαει πολυ καθαρα αλλα δεν ξερω στην πορεια αν αυτο αλλαξει.εχω ακουσει οτι αυτο διορθωνεται με λειζερ αλλα απο ποια ειδικοτητα γιατρου?εχω ακουσει επισης οτι ειναι πολυ καλη η παιδοδοντιατρική στον Κολωνό

να την πηγαινα μια βολτα απο εκει?

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Καλησπέρα.Τα δύο μπροστινα δοντάκια της είναι αραιά? Την έχω κάνει αυτή την επεμβαση μικρή αλλά όταν βγήκαν τα καινούργια δόντια.Είχα μεγάλο κενό στα μπροστινά και είχε συμβάλει και αυτό.Δεν χάνεις και τίποτα να ρωτήσεις.

U5gcp2.png

Eρωτεύτηκα!!!

Link to comment
Share on other sites

ναι τα δυο της δοντακια εχουν κενο κ φαινεται σαν να φταει το πετσακι για αυτο.ειναι αναμεσα.Σε τι ηλικια κανατε επεμβαση?με λειζερ η κανονικα κ σε τι γιατρο?

Link to comment
Share on other sites

Tότε που την εκανα εγώ δεν χρησιμοποιούσαν ιδιαίτερα το λειζερ.Τώρα δεν θα είναι τόσο επίπονο.Απλά για να καταλάβεις με το που έκοψα το πετσάκι έκλεισε σχεδόν το κενό στα δόντια.Η κορούλα σου είναι ακόμα μικρούλα δεν ξερω αν θα σου προτίνει ο γιατρός να το κοψετε τώρα.

Εγώ 8 χρονών ήμουν γιατί αν το αφηνα θα μεγάλωνε ακόμα το πετσάκι...ήδη ήταν.Χειρουργος οδοντιατρος σε οδοντιατρική κλινική.

U5gcp2.png

Eρωτεύτηκα!!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Γεια σου,

πριν από ένα μήνα ο γιος μου έκανε επέμβαση στο χαλινό (είναι το περιβόητο πετσάκι), το κάτω όμως, στα κάτω χείλη. Η επέμβαση έγινε με λέιζερ, στοίχισε 200 ευρώ, και την έκανε χειρουργός οδοντίατρος-περιοδοντολόγος. Διήρκησε περίπου 15 λεπτά και ευτυχώς, όλα πήγαν καλά, δεν πρήστηκε καν. :D:D

Link to comment
Share on other sites

Sorry, άργησα να απαντήσω. Ο γιος μου είναι 8 ετών. Εκανε τοπική αναισθησία. Δε μπορώ να πω ότι πόναγε μετά την επέμβαση, εντάξει μια-δυο φορές παραπονέθηκε, αλλά δεν είχε πρόβλημα. Πήραμε μόνο μία φορά depon, πιο πολύ προληπτικά για να μην πονέσει το πρώτο βράδυ. Ανώδυνα την περάσαμε! :D Πιο πολύ, μπορώ να σου πω, ήταν ο δικός μου φόβος, παρά ο,τιδήποτε άλλο. Α, να σου πω, ότι ήταν σοκαριστικό, στην αρχή όταν είδα την πληγίτσα. Η γιατρός μου το είχε περιγράψει ως το απόλυτο τίποτα, ότι θα είναι μια αμυχή, αλλά όταν το είδα αμέσως μετά την επέμβαση, έπαθα σοκ. :shock: Δε μπορώ να σου το περιγράψω, ειλικρινά!! Ομως, πολύ σύντομα πέρασε και αυτό, και τώρα έχει μείνει μία γραμμούλα. :D

 

Εύχομαι καλή επιτυχία εάν την κάνετε τελικά.

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...