Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

σημερα ο καλος μου ετρεχε μην τον πιασω κ επεσε στο σκαλοπατι με αποτελεσμα να σκισει τα χειλακια του..ευτυχωσ δεν ηταν σοβαρα αλλα μετα ειδα πωσ εχει φυγει ενα κομματακι απτο πμροστινο δοντι...ευτυχωσ στο μελλον θα αλλαξει δοντακια αλλα πηγε η ψυχη μου στη κουλουρι..ειναι πολυ ζωηρος για 20 μηνων..

Διαφημίσεις

Αχ!!!κ ο δικος μου οταν ηταν 2 κ κατι, τον ειχε αγκαλια ο συζυγος, κ οπως κουνιωταν κ εσκυψε χτυπησε το μπροστινο δοντακι στο μαρμαρινο τραπεζι της γιαγιας μου.....κ εμας μας λειπει ενα κομματακι απο το μπροστινο δοντακι:(, ευτυχως αλλαζουν αυτα τα δοντακια...και μετα απο αυτο, αλλη μια φορα σκονταψε κ εσκισε το χειλακι του---ευτυχως χωρις να χτυπησει καποιο δοντι αυτη τη φορα...

Σε καταλαβαινω απολυτα!

Εγω απο τωρα αγχωνομαι για τον μικρο....ξεκινα σιγα σιγα, θα περπατησει κ ειναι κ ζωηρος.....

σημερα ο καλος μου ετρεχε μην τον πιασω κ επεσε στο σκαλοπατι με αποτελεσμα να σκισει τα χειλακια του..ευτυχωσ δεν ηταν σοβαρα αλλα μετα ειδα πωσ εχει φυγει ενα κομματακι απτο πμροστινο δοντι...ευτυχωσ στο μελλον θα αλλαξει δοντακια αλλα πηγε η ψυχη μου στη κουλουρι..ειναι πολυ ζωηρος για 20 μηνων..

Το ιδιο παθαμε και μεις περσυ. Πηγαμε σε παιδοοδοντιατρο και μας το εφτιαξε. Γιατι δεν τον πας και συ; Θα μεινεις ευχαριστημενη εμας ουτε που φαινεται τωρα...και τοτε ειχα καταστεναχωρεθει γιατι μας χαλασε την μοστρα μας και το ωραιο μας χαμογελο...

Xρωμα δεν αλλαζουνε τα ματια...μονο τροπο να κοιταμε.

tALVp3.png