Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

polygrafos

mariazerta

Recommended Posts

καλημερα...δεν βρηκα καπου παρομοιο θεμα...γνωριζει καποια κοπελα το συγκεκριμενο σαιτ,ειναι με προσκλητηρια πολυ οικονομικα!!!! εχετε ψωνισει απο κει,ειναι καλη η ποιοτητα κ σαν συνεργασια....

Xc60p3.png ghL0p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!Είχα συνεργαστεί πέρσι με το συγκεκριμένο μαγαζί για τα προσκλητήρια της βάφτισης.

Αψογοι στην συνεργασία και τα προσκλητήρια ήταν επίσης πολύ καλά με ζωντανά χρώματα, όπως φαίνονται και στο ίντερνετ.

Θα σού τούς πρότεινα...

Εγω απο εκει πήρα τα προσκλητηρια βαπτισης το 2010. Πολυ καλή δουλειά, πολυ Φιλικός ο ίδιος και συνεργάσιμος. Σκέφτομαι απο εκει να πάρω και στο δεύτερο μου παιδι.

Μαριαλένα 11/12/09

Εμμελεια 16/01/12

Στεφανος 8/5/15

23/3/2012 ήρθε και ο ανηψιός!!!

Πριν λίγες μέρες παρήγγειλα τα προσκλητήρια για τη βάφτιση της κόρης μου από τον polygrafo. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη και από την ποιότητα αλλά και από την εξυπηρέτηση. Τετάρτη απόγευμα έκανα την παραγγελία και Δευτέρα μεσημέρι παρέλαβα με κούριερ. Στέλνει και δύο δείγματα χωρίς επιβάρυνση σε περίπτωση που θες να δεις τα προσκλητήρια πριν κάνεις την παραγγελία σου.

Σημερα παρελαβα δυο δειγματα που ζητησα.Απο εξυπηρετηση ειναι αψογοι.Τους εστειλα μαιλ χτες για τα δειγματα και σημερα τα ειχα.Απο ποιοτητα εμεινα αρκετα ευχαριστημενη. Ζητησα και το κανονικο προσκλητηριο και μια εκτυπωση σε λεπτο χαρτι για να γινει ρολο.

Μου αρεσαν και τα δυο...παντως απο ΄κει θα παραγγειλω τελικα.Ζητησε κι εσυ δειγματα να δεις τη δουλεια τους.

xceZp3.png

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

κοριτσια ευχαριστω πολυ!! να ρωτησω αν η ποιοτητα ειναι αυτο το γυαλιστερο του προσκλητηριου κ αν ο φακελος που ειναι μεσα στην τιμη ειναι απλος?? επισης η τιμη ειναι αυτη που γραφουν οντως η' σου βαζουν το ενα κ το αλλο κ ανεβαινει η τιμη?? μου φαινεται πολυ οικονομικο κ εχω ενθουσιαστει!!!;):D:D

Xc60p3.png ghL0p3.png

Καλημέρα κι από μένα.

Έχω παραγγείλει κι εγώ από τον polygrafo για την πρώτη βάπτιση και φυσικά θα ξαναπάρω από αυτούς για τη δεύτερη! Εξαιρετικός!

Η ποιότητα του χαρτιού είναι το μεταλιζέ όπως νομίζω ότι λέγεται (γυαλίζει δηλαδή λίγο) και στην τιμή περιλαμβάνονται οι φάκελοι (από απλό χαρτί μπλε για αγόρι - ροζ για κορίτσι).

Τα μεταφορικά του είναι πολύ λογικά και γενικά συμφέρει.

Θα του στείλεις mail με τους κωδικούς για τους οποίους ενδιαφέρεσαι, το κείμενο που θέλεις και την ποσότητα και θα σου ετοιμάσει μακέτες για να δεις πως θα είναι και τι θα σου στοιχίσει. Απαντάει πολύ γρήγορα.

Καλές ετοιμασίες!

2IW7p3.png

xwifp2.png

Γειά σας,

εχω μόνο τα καλυτερα να πω για τον κ.Στ...ο!Δεν θελω να θεωρηθει διαφημιση!Μεγάλη ποικιλία και βασικά στην ωρα του!Ωραία χρώματα και εχει τιμοκαταλογο στο site!!

Προσωπικά έμεινα απόλυτα ευχαριστημενη. Η αισθητικός μου που είδε το προσκλητηριο παρήγγειλε ήδη για την βάφτιση της κόρης της. Ο,τι και να πω είναι λίγο. Ο κ.Νιάπος πέρα από καταπληκτική δουλειά είναι απόλυτα συνεννοήσιμος. Παρόλο που κυριολεκτικά τον έπρηξα ήταν ευγενέστατος μαζί μου και το αποτέλεσμα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!!

Κι επειδή η γαμοβάφτισή μας έγινε προχθές και μπήκα να ευχαριστήσω όλους όσους ανακάλυψα μέσω του parents έχω ήδη ποστάρει ευχαριστήριο μνμ γιατί παραγματικά αξίζει να επιβραβεύουμε τους πραγματικούς ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

κι εγω εχω να πω τα καλυτερα,απο εκει πηραμε το 2010 τα προσκλητηρια για τον γιο μου,απο εκει θα παρω και για την κορη μου οταν με το καλο την βαπτισουμε,χωρις καν να κοιταξω αλλου.αψογη εξυπηρετηση,και ισχυουν ολα οσα γραφουν τα κοριτσια!!!

fBaep3.png

uwK7p3.png

Διαφημίσεις

• 4 months later...

αυτο που ηθελα να γραψω ειναι οτι τελικα πηρα τα προσκλητηρια απο εκει κ ειναι ακομα πιο ομορφα αποτι δειχνει το σαιτ..φανταστικο χαρτι,σουπερ η εξυπηρετηση κ πολυ γρηγορα μου ηρθαν

Xc60p3.png ghL0p3.png

Aξίζει να πω ότι κι εμείς παραγγείλαμε από εκεί και μείναμε απόλυτα ευχαριστημένοι. Άψογη συνεργασία και εξυπηρέτηση, πολύ καλές τιμές, τέλειο αποτέλεσμα, καμία σχέση με ό,τι βρίσκαμε στα τοπικά καταστήματα.

Εξαιρετικοί επαγγελματίες. Επίσης μετά από εμάς παρήγγειλε και η συνυφάδα μου για τη βάφτισή τους....το ίδιο ικανοποιημένοι

a9X0p3.pngmrSbp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...