Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

μήπως η ''βίδα'' έχει λασκάρει?

kortessa

Recommended Posts

καλημέρα συνάνθρωποι...

το να έχεις φόβους, ανασφάλιες κτλ σα νέος γονιός που είσαι είναι φυσιολογικό πιστεύω...

το να σκεύτεσαι πάντα αρνητικά σε ότι συμβαίνει είναι τρέλα!!!:shock::shock:

να σας δώσω ένα παράδειγμα.. φόβοι όπως μη πέσει πάνω στο παιδί καυτό λαδι-καφές τσάι κτλ

φόβοι όπως μια βόλτα με το καρότσι στο δρόμο και ξαφνικά πέφτει όχημα πάνω σας και άλλα τέτοια κουλά Παναγιά μου!!!!!!!!:oops::evil::oops::evil:

μα δεν ήμουν έτσι εγώ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

9Yokp3.png

Διαφημίσεις

αμα δεν εχεις φυλαξει 8ωρο καραουλι σε υποτιθεμενο διερχομενο κουνουπι, που πιθανο να ειναι κιλλερ και να εχει βαλει στοχο το παιδι σου, το οποιο κοιμαται στο δωματιο του ΣΕ ΚΟΥΝΟΥΠΙΕΡΑ και με εντομοαπωθητικα περιμετρικα της οικιας..

εχεις μελλον ακομα!

(αλλα εισαι σε καλο δρομο)

αμα δεν εχεις φυλαξει 8ωρο καραουλι σε υποτιθεμενο διερχομενο κουνουπι, που πιθανο να ειναι κιλλερ και να εχει βαλει στοχο το παιδι σου, το οποιο κοιμαται στο δωματιο του ΣΕ ΚΟΥΝΟΥΠΙΕΡΑ και με εντομοαπωθητικα περιμετρικα της οικιας..

εχεις μελλον ακομα!

χαχαχχαχαχχα ακριβώς!!!

9Yokp3.png

αχαχαχαχαχαχαχα γελασα πολυ και με το ποστ και με την απαντηση!!!!!!!!!!!!!!! μια χαρα εισαι αλλα κοιτα να χαλαρωσεις σιγα σιγα.... ξερεισ τι ειναι να ο βαζεις για υπνο και να καθεσαι μιση ωρα συν... απο πανω του και να παρακαλας την παναγια τον χριστο και οποιον αγιο σου ερχετε στο μυαλο να μη παθει τιποτα??????????????????????????

Χαχαχαχα!! Αυτο με τα κουνουπια το εκανα κι εγω! Οχι καραουλι ομως, εγω πριν παω τον μικρο στην κουνια του σκαναρα το δωματιο και μετα ποντο ποντο τους τοιχους...

Κοιτα μεχρι να χρονισει ετσι θα εισαι, μετα θα χαλαρωσεις αλλα συχνα πυκνα θα σου ερχονται παλι..

Εμενα πλεον δεν μου περνανε τετοιες σκεψεις... εκτος και αν δω καμια κοκκινιλα, τσιμπημα, βηξει πολυ,κουτουλισει πουθενα με δυναμη... Τις υπολοιπες μερες μονο οταν πεφτω για υπνο λεω μια προσευχουλα με χιλια παρακαλια να ειναι γερος! :) :)

Διαφημίσεις

Κοιτα μεχρι να χρονισει ετσι θα εισαι,)

μετα τα 3, θα λες 'τραβα δες αν εχει κουνουπια στο δωματιο σου, σκοτωσε τα κι ολας.. αλλα οτι κι αν κανεις... ΜΗΝ Μ ΕΝΟΧΛΕΙΣ!!!' :lol:

καλημέρα συνάνθρωποι...

το να έχεις φόβους, ανασφάλιες κτλ σα νέος γονιός που είσαι είναι φυσιολογικό πιστεύω...

το να σκεύτεσαι πάντα αρνητικά σε ότι συμβαίνει είναι τρέλα!!!:shock::shock:

να σας δώσω ένα παράδειγμα.. φόβοι όπως μη πέσει πάνω στο παιδί καυτό λαδι-καφές τσάι κτλ

φόβοι όπως μια βόλτα με το καρότσι στο δρόμο και ξαφνικά πέφτει όχημα πάνω σας και άλλα τέτοια κουλά Παναγιά μου!!!!!!!!:oops::evil::oops::evil:

μα δεν ήμουν έτσι εγώ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λογικο δεν ειναι να φοβασαι οταν μαγειρευεις και τα παιδια τριγυριζουν στα ποδια σου μην πεσει τιποτα καυτο πανω τους? ή οταν τα πας βολτα μη σου φυγουν μες στο δρομο ή μην φυγει αυτοκινητο απ το δρομο και πεσει πανω σας οταν μαλιστα οι ελληναρες οδηγοι το παιζουν σουμαχερ ακομα κι εξω απο τα σχολεια και τις παιδικες χαρες? δεν ειναι καθολου κουλα μιας και τα ατυχηματα στα παιδια ειναι πολυ συχνα.

Η αδελφή μου έκανε σκοπιά πανω από την κούνια...δεν κοιμόταν καθόλου γιατι φοβόταν μήπως κλάψει το μωρό και δεν το ακούσει και τσέκαρε καθε τρεις και λίγο αν αναπνέει...Εντάξει λογικό είναι...Δεν λεω μεγάλα λόγια.Είμαι σίγουρη οτι θα είμαι χειρότερη από κεινη.

U5gcp2.png

Eρωτεύτηκα!!!

μετα τα 3, θα λες 'τραβα δες αν εχει κουνουπια στο δωματιο σου, σκοτωσε τα κι ολας.. αλλα οτι κι αν κανεις... ΜΗΝ Μ ΕΝΟΧΛΕΙΣ!!!' :lol:

χαχαχα λες?

εμεις εχουμε και προβλημα και με τα κουνουπια αλλα κυριως με τις σκνιπες καθε φορα που μας τσιμπανε και μενα και τη μικρη παθαινουμε μολυνσεις βγαζουμε κατι τεραστια κοκκινα σπυρακια-εξανθηματα που εχουν τρελη φαγουρα.

Διαφημίσεις

Όχι, η βίδα δεν έχει λασκάρει... Υπάρχουν γυναίκες που τρώνε τέτοια κολλήματα μην τους πάθει κάτι ο άντρας, γκόμενος, tassimo, make up, iphone κλπ. οπότε του παιδιού μου ακούγεται λογικότατο. Εγώ ήμουν πολύ κουλ μέχρι πρότινος που θα μου πάθαινε γερό ατύχημα κ συνειδητοποίησα οτι τον κ... μας να βαράμε, αν είναι το κακό να γίνει θα γίνει. Το μόνο που ίσως μπορεί να βοηθήσει είναι να κοιμόμαστε καλά όποτε μπορούμε για να λειτουργούν καλύτερα τα αντανακλαστικά μας. Θα σου περάσει με τον καιρό!

Think Different

εχεις μελλον ακομα!

Fistikaki μ' έκανες και γέλασα. :lol:Όσο για μένα, η δικιά μου βίδα είναι λασκαρισμένη έξι χρόνια τώρα, από τότε που γεννήθηκε ο γιόκας μου :rolleyes:

natassa + tasos = 15 years together

" Να θυμάσαι ότι κάθε άνθρωπος που συναντάς, κάτι φοβάται, κάτι αγαπά και κάτι έχει χάσει"

Όχι, η βίδα δεν έχει λασκάρει... Υπάρχουν γυναίκες που τρώνε τέτοια κολλήματα μην τους πάθει κάτι ο άντρας, γκόμενος, tassimo, make up, iphone κλπ. οπότε του παιδιού μου ακούγεται λογικότατο. Εγώ ήμουν πολύ κουλ μέχρι πρότινος που θα μου πάθαινε γερό ατύχημα κ συνειδητοποίησα οτι τον κ... μας να βαράμε, αν είναι το κακό να γίνει θα γίνει. Το μόνο που ίσως μπορεί να βοηθήσει είναι να κοιμόμαστε καλά όποτε μπορούμε για να λειτουργούν καλύτερα τα αντανακλαστικά μας. Θα σου περάσει με τον καιρό!

συμφωνω απολυτα!!! εγω αρχισα να τα σκευτομαι πολυ (οκ δεν εχω φτασει σε σημειο να βαζω οδοντογλυφιδες για να κραταω τα ματια μου ανοιχτα πανω απτην κουνια της μικρης)

οταν μανα και 13χρονος γιος περπατουσαν στο δρομο και οχημα επεσε πανω τους και σκοτωθηκε ο γιος. τι σοκ και τι πονος.......:cry: και αυτο εγινε σχετικα προσφατα...

9Yokp3.png

λογικο δεν ειναι να φοβασαι οταν μαγειρευεις και τα παιδια τριγυριζουν στα ποδια σου μην πεσει τιποτα καυτο πανω τους? ή οταν τα πας βολτα μη σου φυγουν μες στο δρομο ή μην φυγει αυτοκινητο απ το δρομο και πεσει πανω σας οταν μαλιστα οι ελληναρες οδηγοι το παιζουν σουμαχερ ακομα κι εξω απο τα σχολεια και τις παιδικες χαρες? δεν ειναι καθολου κουλα μιας και τα ατυχηματα στα παιδια ειναι πολυ συχνα.

οπως εγραψα και πιο κατω, μητερα και 13 γιος περπατουσαν στο δρομο και οχημα επεσε πανω τους σκοτωνοντας το γιο...:cry:

αυτο ακριβως θελει πολυ προσοχη και αυτο με φοβιζει. η μικρη μου δεν καθεται σταυγα της και εχει την ταση να ''σερνεται ψιλομπουσουλωντας σε μενα ή στη κουνια πιανεται για να σταθει στα ποδια της. και δεν μπορεις και να την αφησεις...

9Yokp3.png

Μια χαρα σε βρισκω καλε...ενα φεγγαρι εκει που μαγιερευα και ο μικρος επαιζε στο δωματιο σκεφτομουν πως ανοιξε το παραθυρο και πηδηξε,ξαφνικα ακουω μια φωνη απο εξω να φωναζει μαμα και τρεχω εγω να δω με ταχυτητα φωτος που επεσε το παιδι(ανοιξα παραθυρο λεμε)και διαπιστωσα πως δεν φωναξε κανεις και δεν ηταν κανεις και μετα τρεχοντας πηγα στο δωματιο οπου μεχρι να φτασω σκεφτομουν μπας και επεσε στα δεντρα και δεν ακουστηκε......οτι του φανει του λολοστεφανη....και τελικα εφτασα και με τρομαγμενη φωνη λεω στο παιδι...εδω εισαι?...με κοιταξε το καημενο με ματια γουρλωμενα μη καταλαβαινοντας τι εγινε και που επ[ρεπε δηλ να ειναι?γιαυτο σου λεω καλα εισαι....γενικα π[αντως με τον ερχομο του ικρου η φαντασια καλπαζει...σεναρια μιλαμε τρελα....αστα να μην τα αναφερω γιατι θα ,μου δωσουν στοιχεια απο καλους ψυχολογους....αρα εισαι οκ..και να φανταστεις εχουμε ακομα πολυυυυυυ μπροστα μας...εγω σκεφτομαι τι θα γινει στην εφηβεια και με πιανει ενα ριγος.Πωπω παναγια μου.

Διαφημίσεις

Μια χαρα σε βρισκω καλε...ενα φεγγαρι εκει που μαγιερευα και ο μικρος επαιζε στο δωματιο σκεφτομουν πως ανοιξε το παραθυρο και πηδηξε,ξαφνικα ακουω μια φωνη απο εξω να φωναζει μαμα και τρεχω εγω να δω με ταχυτητα φωτος που επεσε το παιδι(ανοιξα παραθυρο λεμε)και διαπιστωσα πως δεν φωναξε κανεις και δεν ηταν κανεις και μετα τρεχοντας πηγα στο δωματιο οπου μεχρι να φτασω σκεφτομουν μπας και επεσε στα δεντρα και δεν ακουστηκε......οτι του φανει του λολοστεφανη....και τελικα εφτασα και με τρομαγμενη φωνη λεω στο παιδι...εδω εισαι?...με κοιταξε το καημενο με ματια γουρλωμενα μη καταλαβαινοντας τι εγινε και που επ[ρεπε δηλ να ειναι?γιαυτο σου λεω καλα εισαι....γενικα π[αντως με τον ερχομο του ικρου η φαντασια καλπαζει...σεναρια μιλαμε τρελα....αστα να μην τα αναφερω γιατι θα ,μου δωσουν στοιχεια απο καλους ψυχολογους....αρα εισαι οκ..και να φανταστεις εχουμε ακομα πολυυυυυυ μπροστα μας...εγω σκεφτομαι τι θα γινει στην εφηβεια και με πιανει ενα ριγος.Πωπω παναγια μου.

Εμενα μου θυμισες......να φωναζω ΣΤΕΦΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ουρλιαζοντας και να φανταζομαι οτι επεσε απο τρεις οροφους κατω και σκοτωθηκε.....και να την βλεπω μπροστα μου γυρνοντας την γωνια να τρωει αγγουρι και να μου λεει 'εδω ειμαι καλε τι θες?'..........:rolleyes:

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

:lol::lol::lol: καλα και εγω εχω κανει πιο τρελες σκεψεις απο αυτα που εγραψα παραπανω... οποτε ειμαστε πολλες......

την εφηβια την σκευτηκα και γω,αλλα ενα που επισης φοβαμαι ειναι να μην την ''πνιγω'' με τις φοβιες μου.

9Yokp3.png

Ποσο χαιρομαι που δεν ειμαι μονη :lol::lol::lol:

Και ναι!Αυτο με το κουνουπι το εχω κανει κι εγω...οταν ηταν νεογεννητο ειχα μεινει αυπνη ολοκληρη νυχτα με φωτακι αναμμενο,να παρακολουθω μην τυχον και παει στο μωρο ενα κουνουπι που ειχε τρυπωσει στο δωματιο!

xceZp3.png

την εφηβια την σκευτηκα και γω,αλλα ενα που επισης φοβαμαι ειναι να μην την ''πνιγω'' με τις φοβιες μου.

Α μεγαλοοοοοοοοοο θεμα ανοιξες κοριτσι....εδω χρειαζονται ειδικοι....ειναι παγιδα...επισης εχω παρατηρησει πως οι φοβιες ειναι κληρονομικες απο καθαρα προσωπικη εμπειρια:(....πιστευω πως οι φοβιες ειναι συναισθηματα που εχουν ολοι οι ανθρωποι.αλλοι περισσοτερο αλλοι λιγοτερο και ειδικα αν εχεις φαντασια οπως καλη ωρα ουουυυυυ τοτε παυει να ειναι φοβια και περναει σε αλλο επιππεδο ,πιο προχω....θριλερ,σιριαλ κλπ κλπ:D....τωρα αν κανουμε αθελα μας κακο στα μικρα θελει πολυ δουλεια(αν εχουμε ξεφυγει,ετσι?)αν ειμαστε νορμαλ τοτε οκ εχω την εντυπωση πως ειμαστε οκ....Τεσπα παω γαιτι τωρα που το σκεφτομαι νομιζω πως ο μικρος εχει βγει εξω με την νυχτικια και τον περιτρυγυριζουν ναζι(πλακα κανω);)

Εμενα μου θυμισες......να φωναζω ΣΤΕΦΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ουρλιαζοντας και να φανταζομαι οτι επεσε απο τρεις οροφους κατω και σκοτωθηκε.....και να την βλεπω μπροστα μου γυρνοντας την γωνια να τρωει αγγουρι και να μου λεει 'εδω ειμαι καλε τι θες?'..........:rolleyes:

Πω πω και γω μια απο τα ιδια επαθα! Νομιζα οτι ακουσα την φωνη της και νομιζα οτι Παναγια μου αστο ουτε να το πω δεν μπορω...μεχρι να δω τελικα οτι ηταν μεσα το παιδι και επαιζε μου κοπηκαν στην κυριολεξια τα ποδια...

Xρωμα δεν αλλαζουνε τα ματια...μονο τροπο να κοιταμε.

tALVp3.png

:P:p:p....Άν σας πω....Ο μεγάλος μου ο γιος ήταν μηνών και όπως τον χάιδευα διαπιστωσα ότι το κεφαλάκι του δεν ήταν ολοστρόγγυλο!!! Όταν το συνειδητοποίησα έφυγα από το δωμάτιο και μέχρι να φτάσω στην κουζίνα είχα ήδη αγχωθει... στριβω προς τα δεξιά, μέσα στο 'παθος' μου να ξαναδω καλύτερα και έσκασα πάνω σε ενα ντουλάπι ανοιχτό....τρία ράμματα στο φρύδι έκανα!!!!

Κατά τα άλλα ναι...το μυαλό μου πλάθει σενάρια επιστημονικής φαντασίας...που δυστυχώς όμως ακόμη και αυτά τα σενάρια υπήρξαν αληθινά για κάποιους δύσμοιρους γονεις.:?

''δεν ξέρω τι αξίζει πιο πολύ, η ειρήνη ή η αγωνία της ψυχής μας...'

Μέγαλο θέμα ανοιξες.

Παρούσα, για να δείτε ότι είμαστε πολλές...

Μην μιλάτε για μπαλκόνια....

Εχω μεγάλο νταλκά....:rolleyes: Αν ακούσω κανένα θόρυβο, αμέσως παρατάω ότι κάνω και τρέχω στο ...μπαλκόνι και κοιτάω κάτω.... ακόμα και όταν ..λείπουν τα παιδιά από το σπίτι....:oops::-(

Εννοείτε πως έχω φροντίσει και έχω βάλει ασφάλεια για να μην ανοίγουν τόσο ψηλά ακόμα και στις σίτες που και εγώ ανεβαίνω σε σκαμπώ για να τις βάλω-βγάλω :oops::oops:

Επίσης αρκετές φορές έχω δει στον ύπνο μου ότι κάποιο παιδί μου έπεσε από το μπαλκόνι και δεν έχω ξανακοιμηθει...:rolleyes:

Αφου πολλές φορές σκέφτομαι, μήπως να νοικιάσω το σπίτι μου και να πάω να νοικιάσω ένα ισόγειο.

Αλλά έχω άλλο ....θεματάκι εκει... ισόγειο, δηλαδή, αν μπει κάποιος μέσα και μου τα πάρει τα παιδια???:oops::shock:

Οκ, δέχομαι ονόματα, τηλέφωνα, διευθύνσεις καλών ψυχιάτρων....:cool:

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

α ωραια βλεπω μαζευομαστε πολλες!!! εχω φτιαξει εγω σεναρια...ου..και εργο θα μπορουσαν να γυρισουν!! με αρρωσταινει αυτο το πραγμα. πριν μερικες μερες ειχε η κορη μου διαρροια για καμμια βδομαδα δεν θα σας πω τι ειχα βαλει στο νου μου γιατι και εγω η ιδια ανατριχιαζω...αυτο δε οτι μπαινουν σπιτι και μου πειραζουν τα παιδια ή τα παιρνουν ειναι πλεον καθημερινη ανησυχια με αυτα που ακουω και γινονται...και φοβαμαι και τους παιδεραστες, ολους τους θεωρω υποπτους..ΟΛΟΥΣ!! δεν την παλευω αλλο ετσι θα ειμαι μεχρι να πεθανω το ξερω!

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

πωπωπω..εγώ από τότε που γεννήθηκε η μικρή έχω τρόμο μεγάλο (το έχω δει κ εφιάλτες αρκετές φορές) ότι την κρατάω αγκαλιά κ μου πέφτει από τις σκάλες (είναι 2όροφο το σπίτι μας)

είδικα ως βρέφος, την έβλεπα να μου πέφτει τουλάχιστον 5-6 φορές την ημέρα...μεγάλος φόβος μιλάμε..

Να ρωτησω ;;οι αντρες σας εχουν τετοιες φοβιες;;η εστω παρομοιες;;σας τις εξομολογουνται ;;;εγω δεν μπορω να φανταστω αλλον εναν μεσα στο σπιτι σαν εμενα....ευτυχως ο συζυγος δεν εχει θεματα...εσας;;;Η μονη φοβια που εχει ο συζυγος ειναι οταν του λεω οοοολα αυτα,φοβαται μηπως τα εννοω .

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...