Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

βοηθεια!!

Recommended Posts

Γεια σας, θέλω την βοήθεια σας.. είμαι 19 χρονών κ εχω αγχωθει λίγο.. την 6η κ την 7η ήμερα του κύκλου μου ήρθα σ επαφή με τ φίλο μ χωρίς προφυλάξεις. Συνολικά γύρω στις 7 φορές κ τις 2 μέρες. Δεν τελείωσε μέσα μου, αλλά υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης απο προ σπερματικά..? ευχαριστώ..

Διαφημίσεις

Γεια σας, θέλω την βοήθεια σας.. είμαι 19 χρονών κ εχω αγχωθει λίγο.. την 6η κ την 7η ήμερα του κύκλου μου ήρθα σ επαφή με τ φίλο μ χωρίς προφυλάξεις. Συνολικά γύρω στις 7 φορές κ τις 2 μέρες. Δεν τελείωσε μέσα μου, αλλά υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης απο προ σπερματικά..? ευχαριστώ..

Φυσικα και υπαρχει.....

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

ποιές είναι οι πιθανότητες όμως εφ'όσον δεν ήταν οι γόνικες μέρες?

Στατιστικα θες??Λυπαμαι δεν ξερω να σου πω.....:rolleyes::rolleyes:

Αυτο που ξερω σιγουρα ειναι πως μια γυναικα δεν μενει εγκυος μονο τις γονιμες μερες...μπορει να μεινει και τις υπολοιπες...!!!!

Απο οτι ειπες το εκανες αρκετες φορες χωρις προφυλαξη οποτε.....υπαρχει περιπτωση δεν λεω πως θα εισαι εγκυος αλλα..... υπαρχει περιπτωση...δεν μενεις εγκυος μονο με εξπερματωση....γινονται και ατυχηματα!!

Γι αυτο παντα προφυλακτικο αν δεν θελεις μια εγκυμοσυνη...αλλα και για λογους υγειας!!

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Διαφημίσεις

Δεν νομιζω οτι υπαρχει σοβαρη περιπτωση για εγκυμοσυνη εφοσον ητανε εκτος γονιμων ημερων , αλλα να σημειωσω οτι παντα υπαρχει περιπτωση αμα δεν χρησιμοποιειτε προφυλαξη αλλα ειναι βασικα πολυ πολυ σπανια . Απλως λιγη προσοχη την επομενη φορα και οσο πιο κοντα ειστε στις γονιμες μερες τοσο περισσοτερο να προσεχετε .

Τωρα να σχολιασω και κατι αλλο ??? 7 φορεςςςςς μεσα σε 2 μερες !!!!! :shock: μιλαμε εχω ξεχασει οτι καποτε τα εκανα και εγω αυτα :cool: , ευγε παιδια μου καλα κανετε , δωστετου να καταλαβει τωρα που ειστε μικρουλια και χωρις ευθυνες .

QRyOp2.png

οκ.. ευχαριστώ πολύ.. :)

να ξέρεις πως τα σπερματοζωάρια ζουν μέσα μας 72 ώρες, οπότε μην υπολογίζεις μόνο τις μέρες της επαφής.