Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Δυνατος πονος στον κολπο

Recommended Posts

Σημερα την ωρα που μαγειρευα και ημουν μια χαρα ξαφνικα με επιασε 2 φορες για λιγα δευτερολεπτα ενας πολυ δυνατος πονος στον κολπο σαν να με τρυπανε! Τρελλαθηκα και φοβηθηκα, πηγα κατυθειαν στην τουαλετα αν και δεν μπορουσα να περπατησω πολυ καλα να δω μηπως δω αιμα αλλα ευτυχως τιποτα. Ξαπλωσα αμεσως και μετα απο κανενα 10 λεπτο ημουν παλι καλα.

Γιατι το επαθα αυτο? Πρεπει να ανησυχω? Εχει συμβει σε καμια απο εσας?

binvp2.png ZVLBp2.png

Διαφημίσεις

Σημερα την ωρα που μαγειρευα και ημουν μια χαρα ξαφνικα με επιασε 2 φορες για λιγα δευτερολεπτα ενας πολυ δυνατος πονος στον κολπο σαν να με τρυπανε! Τρελλαθηκα και φοβηθηκα, πηγα κατυθειαν στην τουαλετα αν και δεν μπορουσα να περπατησω πολυ καλα να δω μηπως δω αιμα αλλα ευτυχως τιποτα. Ξαπλωσα αμεσως και μετα απο κανενα 10 λεπτο ημουν παλι καλα.

Γιατι το επαθα αυτο? Πρεπει να ανησυχω? Εχει συμβει σε καμια απο εσας?

αν θα χαραχτηριζες τον πονο σαν σουβλια σχεδον εξωτερικα στον κολπο το παθαινω συχνα τον τελευταιο μηνα.σημερα μπαινω στη 37 εβδομαδα.το ειχα πει στο γιατρο αλλα δεν το αξιολογησε ως τιποτα σοβαρο αφου ειναι στιγμιαιο και μαλλον μυικο εφοσον περνα με αλλαγη στασης και κινησης.η' ενδεχεται μου ειπε να στριφογυρναει ο μπεμπης και να πιεζει διαφορα νευρα.δε νομιζω οτι πρεπει να ανησυχεις!!!!

cathygeorge

Σ'ευχαριστω για την απαντηση σου cathygeorge! Ναι, ετσι το ενιωσα, σαν σουβλια! Απλα πρωτη φορα μου ετυχε και φοβηθηκα :roll:

Τωρα ησυχασα, αν μου ξανατυχει να μην πανικοβληθω :D

binvp2.png ZVLBp2.png