Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παλι προβληματα με την "γιαγια"


nelly28

Recommended Posts

καλημερα.... την γνωμη σας σας παρακαλω τρεμω απο τα νευρα μου (και απο αλλο λογο)!!! εχω τον μικρο αρρωστο απο την παρασκρυη με διαροιες και πυρεττο, εχει να φαει απο τοτε και εγω να κοιμιθω, επισεις ειμαι εγγυος 31 σχεδον εβδομαδων με πολλες συσπασεις, ολη μερα στο ποδι συν το αγχος εχουν επιδινωθει. πριν καμια ωρα ηρθε η μαμα μου στο σπιτι να μου πει οτι δεν κοιμαται ολο το βραδυ απο την στεναχωρια της, της λεω και εγω.... με γραφει και συνεχιζει ναι αλλα εγω που στεναχωριεμαι και τι θα το κανω το παιδι και κατι τετοια λες και εμενα δεν μου καιγετε καρφι... μου βγαζει μεσα απο την τσαντα της μια κοκα κολα και μου λεει να του δωσουμε να πιει κανει καλο.... της λεω δεν θελω να του δωσουμε γιατι αν μαθει την γευση της μετα θα ζηταει συνεχεια και δεν θελω ποσο μαλλον απο τωρα που δεν ειναι ουτε 3 ακομα.... τι το ηθελα..... αρχισε να φωναζει σαν υστερικη μπροστα στο παιδι και να λεει

- η μανα σου μονο βλακειες λεει μην την ακους, μονο η γιαγια ξερει, εγω μεγαλωσα 3 παιδια εσυ εισαι αχριστη κι εχεις μεγαλη ιδεα αν νομιζεις οτι εισαι μανα και ξερεις.

της απανταω οτι οτι και να πει κοκα κολα δεν θα πιει και η κουβεντα να σταματησει. μιλουσα δεν μιλουσα αυτη συνεχιζε τα ιδια και συνεχιζωντας της λεω πως δεν εχει καμια δουλεια στο παιδι μου μπροστα να λεει τετοια λιγια για μενα....αυτη εκειιιιι...... η κουβεντα εξελιχτικε σε πιο οικογενειακα πραγματα και η τελευτεα μου κουβεντα ηταν (ειρωνικα) συγχαριτηρια για το πως μας μεγαλωσες και οτι δεν νομιζω να θες να μπω σε λεπτομεριες και οτι δεν θα την αφησω να καταστρεψει και το δικο μου παιδι οπως της αδερφης μου (καπου εχω ξανα γραψει γι αυτο) αυτο ηταν..... σηκωθηκε και εφυγε, εγινα σκληρη το ξερω αλλα μου εχει κανει πολλα δεν παιρνει απο λογια αλλα οχι να με κατηγορει και στο παιδι μου μπροστα, υπαρχει περιπτωση να με σεβαστει μετα ο μικρος???? εχω παρει και γιουτοπαρ και στην κυριολεξια τρεμω τωρα και φοβαμα και για την εγγυμοσυνη.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Καταλαβαίνω πως νιώθεις..Απλά έχεις χρέος προς τον εαυτό σου και προς τα παιδάκια σου να ηρεμήσεις!Και μην αφήνεις κανένα να διαταράσσει την ηρεμία σας, ακόμα κι αν έχει επιπτώσεις..Πέρυσι εγώ δεν μιλούσα σχεδόν 6 μήνες με την μαμα μου, γιατί λόγω διαφόρων προβλημάτων, μπλεχτήκαμε και υπήρχε ένταση..Της ξεκαθάρισα κάποια πράγματα αναφορικά με το ποιος παίρνει πλέον τις αποφάσεις, τσαντίστηκε, μελώσαμε, κάθισε χώρια μας, το ξανασκέφτηκε και πλέον τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει..Απλά ήμουν διατεθημένη να αναλάβω όλα τα αρνητικά που έφερε ο τσακωμός μας..

Link to comment
Share on other sites

Μα όλες οι μαμαδες ιδιες ?

Ετσι....στην πρωτη γεννα...ετσι και εμεις....!!!!

Γιαγια εισαι τωρα πια χρυση μου μανούλα...ΓΙΑΓΙΑ !!!! Μάνα ειμαι εγω και εχω τον πρωτο και τελευταιο λογο για το παιδι μου.

 

Προσπαθησε να ηρεμισεις και δωσε τοπο στην οργη....ξερω ειναι πολυ δυσκολο αλλα πρεπει, το μωρακι που μεγαλωνει μεσα σου νοιωθει ολη αυτη την ενταση και δεν κανει.

Τα πραγματα θα στρωσουν αργοτερα θα δεις....κρατα λιγο αποστασεις στην αρχη μεχρι να πεσουν οι τονοι.

Γιαννής 1/7/2006 + Νικόλας 20/10/2009

Link to comment
Share on other sites

και αυτη η ατακα καραμελα που εχουν ολες οι γιαγιαδες πια (μανες και πεθερες) <<εμεις δεν μεγαλωσαμε παιδια?>> και αυτο τι σημαινει?οτι πρεπει να μεγαλωσεις και τα δικα μου οπως θες...?δηλαδη οποιος δεν εχει ξαναγινει γονιος θα πρεπει να δινει το παιδι του πχ στον γειτονα που εχει 2-3 παιδια γιατι αυτος εχει μεγαλωσει παιδια....

wvxup2.png hXxFp2.png

 

ο μπομπιρακος μου! 17/5/2010 !!

Link to comment
Share on other sites

Η ειρωνία ξέρεις πια είναι; Οτι θεωρούν ότι αυτές τα έχουν κάνει όλα σωστά, αλλά δεν μπορούν να δεχτούν ότι το δικό τους παιδί, αυτό που μεγαλωσαν ολοσωστα, τωρα αντιμιλάει (συμφορα), αμφισβητεί την αυθεντικότητα των λόγων (φωτιά θα πεσει να μας κάψει) και έχει δική του άποψη (οχι δεν σε μεγαλωσα για να έχεις διαφορετική αποψη από εμενα).

 

Αποψή μου είναι ότι καποιες συζητήσεις πρεπει να γίνονται σε κατάσταση ηρεμίας. Αν δεν αδηγούν πουθενα, οι καταστασεις ξεφεύγουν οπως έγινε τωρα. Το γεγονός ότι είναι μανα σου και γιαγια του παιδιου σου δεν της δίνει το δικαίωμα να σε ακυρώνει ως μητέρα και να σου μιλάει καθ' αυτό τον τρόπο. Αφησέ τη να ηρεμήσει και αν είναι διατεθημένη, καντε μια συζήτηση και βάλε τα όρια σου. Ειδικότερα σε σχεση με τον τρόπο που σου μιλάει μπροστά στο παιδί.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

αχ βρε κοριτσια ποσο με εμψυχονετε... ειχα αρχισει να νιωθω τυψεις, η αληθεια ειναι οτι ειμαι πολυ ανεκτικη και γι αυτο εχει παρει τοσο θαρος αλλα οχι και να με μειωνει μπροστα στο παιδι για μια κοκα κολα. τι θα γινει δηλαδη αργοτερα σε πιο σοβαρα θεματα που εγω δεν θα τα επιτρεπω??

Link to comment
Share on other sites

Πάντως πλάκα πλάκα πρόσεξε να ενυδατώνεται το αγοράκι σου τώρα με την διάρροια μην έχεις μετά να ακούς κι άλλα!!!Και να σου πω και κάτι που το εφάρμοσα εγώ:βάζαμε πάντα μπροστά τον γιατρό!Πχ, πολλή καλή η ιδέα σου μανούλα, κι όντως στα χρόνια σου κοκα κόλα δίναν, αλλά κάτσε να πάρουμε τον γιατρό!Τηλεφωνείς στον γιατρό, σου εξηγεί γιατί να μην δώσεις κοκα κόλα, σου εξηγεί τι να δώσεις και γιατί, και το μεταφέρεις κι εσύ στην μανούλα σου ωραία και καλά (και ορθά κοφτά)

 

Μην ξεχνάς οτι μανούλα είναι, και θέλει το καλό σας σίγουρα και από την υπερπροστασία της το κάνει..Σκέψου οτι έμεινε όλο το βράδυ ξύπνια να σκέφτεται τον γιό σου, πορώθηκε πρωί πρώι και ήρθε φουριόζα, μην την κακίζεις..

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω πως είναι σαφές ότι έχεις δίκιο σε ότι αφορά τη 'διατροφή' του παιδιού σου. Εσύ αποφασίζεις και κανείς άλλος.

 

Από 'κει και πέρα...η πλειοψηφία πιστεύω των μανάδων έτσι είναι. 'Άλλος παιδί δεν έκανε, μόνο η Μαριώ το Γιάννη'...μόνο αυτές ξέρουν ενώ εμείς όχι. Και κυρίως δεν ξέρουν πότε να το βουλώσουν.

Η δική μου μάνα δεν το βουλώνει ποτέ. Τη βλακεία της θα την πει και να την φιμώσεις. Και άμα της πεις και κουβέντα παρεξηγιέται κιόλας και σου βγάζει μια γλώσσα τρία μέτρα για το πόσα τράβηξε αυτή και πόσο ΔΕΝ την καταλαβαίνουμε...τη γνωστή μίρλα!

Εγώ πλέον με τη μάνα μου έχουμε τυπικές σχέσεις και φυσικά εκείνη επιρρίπτει ευθύνες μόνο σε μένα γι' αυτό. Ναι, εγώ απομακρύνθηκα αλλά αν δεν το έκανα θα έκανα κακό σε μένα και στο παιδί που κουβαλάω και δεν φταίει σε τίποτα.

 

Δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό το μπαινάκης-βγαινάκης και γι'αυτό κρατάω αποστάσεις πλέον και ύφος που δε σηκώνει αντιρρήσεις. Κι όσο διατηρεί την πολύξερη ή κλαίουσα στάση που διατηρεί εδώ και χρόνια για να βγαίνει λάδι στις βλακείες που λέει και κάνει τόσο πιο πολύ θα αραιώνουμε. Προσωπικά δε μπορώ να βρω άλλη λύση και δε θέλω πλέον. Με βολεύει αυτή η κατάσταση γιατί έχω ηρεμήσει.

8OgYp3.png
Link to comment
Share on other sites

Νέλλυ η δική μου μάνα έχει μεγαλώσει 5 παιδιά και 3 εγγόνια.Κι όμως σήμερα προσπαθούσα να της εξηγήσω ότι δεν κάνει να αγγίζουμε τα γεννητικά όργανα των παιδιών όταν το κάνουμε μπάνιο.Μεγάλωσε 8 ανθρώπους και δεν μπορούσε να καταλάβει κάτι πολύ απλό!Αυτόματα κι εμάς μας μεγάλωσε χωρίς αυτό.Να ένα σημείο που έχει κάνει λάθος.Όχι μόνο η δική μου αλλά όλες οι μαμάδες κάτι κάνουν λάθος.Καμία δεν μεγαλώνει τέλεια τα παιδιά της.Που δεν ξέρω αν υπάρχει και σωστό τελικά,πέρα από τους γενικούς κανόνες που θέτεις σε ένα παιδί.Μην ταράζεσαι στην κατάσταση σου.

[/url]

 

Link to comment
Share on other sites

ευτυχως πινει πολυ νερο οσο το κολ΄π με τον γιατρο δεν πιανει... οσο και να σας φαινετε παραξενο η απαντηση της ειναι.... ναι ξερει αυτος και δεν ξερω εγω που σας μεγαλωσα, δεν εδινα σημασια σε πολλα πραγματα που εκανε και με ενοχλουσαν και μαλιστα εχει κανει και κακο στο παιδι, τα εχω ξανα γραψει και δεν θελω τωρα να σας κουρασω αλλα οχι να με προσβαλει μπροστα του, οχι να λεει οτι λεω βλακειες και η υπομονη εχει τα ορια της, σιγουρα στεναχωριετε και πραγματικα κανει πολλες θυσιεσ για μας αλλα οχι να κανει και κουμαντο με αυτον τον τροπο... τον εναμιση πρωτο χρονο δεν με βοηθουσε καθολου και ημουν πολυ καλυτερα σε σχεση με το μετα. μαλλον πρεπει να εφαρμοσω το μακρια και αγαπημενοι αλλα εχω βολευτει και εγω. περα απο ολα αυτα δεν ημασταν ποτε δεμενες σαν μανα με κορη και απο πολυ μικρη ειμαι ανεξαρτιτη με την ενοια της αδιαφοριας και ειναι κατι που το παραδεχετε δεν ειναι δικη μου υπερβολη, ετσι με ειχε χωρις να μου αρεσει ενω με την αδερφη μου ειχα μια κανονικη σχεση, πρεπει να καταλαβει πως δεν μπορει ετσι απο το πουθενα να θελει να κανω οτι της καπνισει στο δικο μου παιδι και σε κατι το οποιο δεν του ειναι αναγκαιο. δεν εχω μαθει στο να περναω καποιο προβλημα με την βοηθεια κανενος αλλα μονο μονη μου και αυτο με ποναει πολυ.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Τί να πείς... Εμένα η μητέρα μου με κατηγορούσε κάθε φορά που ήταν άρρωστη η μικρή μου για το ότι το αμελούσα το παιδί γι'αυτό αρρώστησε!!!

 

Προσπάθησε να μη χαλιέσαι με τέτοιες αντιδράσεις αλλά να τις διαχειρίζεσαι με χιούμορ και εξυπνάδα (κάλεσε πχ τον γιατρό, όπως ανέφερε η mimika 2011).

 

Διαφορετικά και εσύ συγχίζεσαι και χαλάς τη σχέση σας. Και πίστεψέ με τώρα που θα τα έχεις δύο θα χρειάζεσαι και την ηρεμία σου, αλλά και όποια άλλη καλοδεχούμενη βοήθεια από άτομα εμπιστοσύνης...

 

Εσένα και τα παιδάκια σου να σκέφτεσαι πρώτα...

Link to comment
Share on other sites

Την τελευταία σου απάντηση δεν πρόλαβα να τη δω...

 

Από την άλλη καμιά φορά μακριά κι αγαπημένοι. Τα παιδάκια βέβαια είναι ωραίο να περνούν χρόνο με τους παππούδες και τις γιαγιάδες κι ας τα κακομαθαίνουν λιγάκι.

 

Μήπως να έκανες μια συζήτηση από καρδιάς για αυτά που νιώθεις με τη μητέρα σου;

Link to comment
Share on other sites

έχεις δίκιο σε όσα αναφέρεις για τα λεγόμενα που ειπώθηκαν μεταξύ σας.... αλλά να ξέρεις ότι και η μάνα σου έχει δίκιο.....η κοκα κολα έχει μεσα ηλεκτολητες......ένα συστατικο σαν το αλμόρα....για να μην πάθεις αφυδατωση....εαν έδινες στο παιδι σου νερομενη κοκα κολα το οποιο τι σημαινει λιγότερο από ενα δαχτυλο....και παραπανω απο αυτο που έβαλες νερο δεν θα πεθαινε το παιδι σου...

επι 6 μηνες στην εγκυμοσυνη μου ημουν αγκαλιά με την λεκάνη της τουαλετας έκανα πάνω απο 6 φορές την ημέρα εμετο οποτε το μονο που σταμάταγε τον εμετο ήταν κοκα κολα και ειχα ρωτήσει τον γυναικολογο μου μιας και το φαρμακο που μου ειχε δωσει δεν έκανε τιποτα.... και τότε μου εξήγησε πως μπορω να πιω άφοβα μιας και δεν μπορουσα να φαω και να πιω τιποτα....έπρεπε να τρωω μονο παγωνμένες σαλάτες όταν και αυτές τις δεχόταν το στομάχι μου... γιατι δροσιζαν τον καμενο μου λαιμο....δεν μπορούσα να πιω καν νερο.....μπορούσα να σκοτωσω άνθρωπο για ένα παγωμενο ροφημα......αλλά αν το έπινα μετα θα δυνοπαθούσα.....

μπορείς να ρωρησεις και τον παιδίατρο σου......

στο μόνο που συμφωνώ ακράδαντα μαζί σου ειναι πως είναι δική σου η επιλογη και πως έπρεπε να την σεβαστει όποια και αν ηταν αυτή.....

1129643tvsq1yiqpw.gif
Link to comment
Share on other sites

πραγματικα δεν με ενοχλει τοσο να τον κακομαθουν οι παππουδες και γιαγιαδες ισα ισα που πιστευω οτι ειναι καλο και καπιος να του κανει και κανενα χατηρι παρα πανω και ως τωρα δεν ειχα προβλημα σε αυτο. του εχει τοσο αδιναμια που τον εχει κανει αποκοντριο, τον ειχε μια μερα η μαμα μου και πηγαιναν για ψωνια καποια στιγμη βρεθηκα απο πισω τους τυχαια και επεσα πανω στην ωρα που βρεθηκαν με μια φιλη μου, την ωρα που ο μικρος εφτασε διπλα της με το ποδηλατο τον αρπαξε απο τον μπρατσο και του ειπε.... παμε να φυγουμε, εχουμε δουλειες δεν μπορουμε να καθυστερουμε με τον εναν και με τον αλλον, και εχει γινει πολλες φορες αυτο ακομα και στον πατερα μου το κανει και δεν ειναι χωρισμενοι. ουφφφ μου ερχοντε ολα στο μυαλο μαζεμενα....

Link to comment
Share on other sites

έχεις δίκιο σε όσα αναφέρεις για τα λεγόμενα που ειπώθηκαν μεταξύ σας.... αλλά να ξέρεις ότι και η μάνα σου έχει δίκιο.....η κοκα κολα έχει μεσα ηλεκτολητες......ένα συστατικο σαν το αλμόρα....για να μην πάθεις αφυδατωση....εαν έδινες στο παιδι σου νερομενη κοκα κολα το οποιο τι σημαινει λιγότερο από ενα δαχτυλο....και παραπανω απο αυτο που έβαλες νερο δεν θα πεθαινε το παιδι σου...

επι 6 μηνες στην εγκυμοσυνη μου ημουν αγκαλιά με την λεκάνη της τουαλετας έκανα πάνω απο 6 φορές την ημέρα εμετο οποτε το μονο που σταμάταγε τον εμετο ήταν κοκα κολα και ειχα ρωτήσει τον γυναικολογο μου μιας και το φαρμακο που μου ειχε δωσει δεν έκανε τιποτα.... και τότε μου εξήγησε πως μπορω να πιω άφοβα μιας και δεν μπορουσα να φαω και να πιω τιποτα....έπρεπε να τρωω μονο παγωνμένες σαλάτες όταν και αυτές τις δεχόταν το στομάχι μου... γιατι δροσιζαν τον καμενο μου λαιμο....δεν μπορούσα να πιω καν νερο.....μπορούσα να σκοτωσω άνθρωπο για ένα παγωμενο ροφημα......αλλά αν το έπινα μετα θα δυνοπαθούσα.....

μπορείς να ρωρησεις και τον παιδίατρο σου......

στο μόνο που συμφωνώ ακράδαντα μαζί σου ειναι πως είναι δική σου η επιλογη και πως έπρεπε να την σεβαστει όποια και αν ηταν αυτή.....

 

τα ξερω ολα αυτα γιατι περασα γαστρεντεριτιδα και μου το εξηγισε ο γυναικολογος μου αυτο που της ειπα πριν εξελιχτει η κουβεντα οπως εξελιχτικε ηταν αστο να δουμε πως θα παει μηπως την αποφυγουμε για να μη γνωρισει τη γευση και μετα ζηταει γιατι ετσι και αλλιως πινει πολυ νερο, ολο το βραδυ καθε μερα επεινε καθε μιση ωρα, και βεβαια δεν θα παθαινε τιποτα αν επεινε τωρα ακομα και ολοκληρο το κουτι. λιγες μερες πριν ειχαμε αυτη τη κουβεντα με τον αντρα μου, πως και δεν εχει ζητησει ακομα ενω την βλεπει συνεχεια μπροστα του και καταλιξαμε οτι μαλλον την θεωρει ποτο για μεγαλους. αυτα σκευτικα σημερα και θεωρησα καλο να μη του δωσω.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

ηρέμησε γιατι οι ορμονες σου ειναι ταβανι και αυτο σε κάνει πιο εθαλωτη και παραπονιάρα με την καλή έννοια......μην δινεις σημασία στα λεγόμενα γιατι θα τα ξεχασεις όλα....κοιτα μονο να ειστε όλοι καλά....όσο για την κοκα κολα σου έγραψα παραπανω......

ηρεμησε....πάνω από όλα........

1129643tvsq1yiqpw.gif
Link to comment
Share on other sites

Καλά, όσο περισσότερο το σκέφτομαι αν η μάνα μου -και ο οποιοσδήποτε, μου φώναζε μπροστά στο παιδί μου με τέτοια παντελή έλλειψη σεβασμού και να με λέει και 'άχρηστη' θα την είχα πετάξει με συνοπτικές διαδικασίες έξω από το σπίτι μου.

Άκου εκεί να τη συγχύσει έγκυο κοπέλα. Μη χειρότερα, λέμε...:evil:

8OgYp3.png
Link to comment
Share on other sites

Καλά μην βάζουμε και άλλο λάδι στη φωτιά :) είναι λογικό κοπέλα μου να σε πιάνει το παράπονο γιατί όταν κάνεις ότι καλύτερο μπορείς και στην κατάστασή σου και να έρχεται ο καθένας (π.χ. μαμά / πεθερά) και να στην λέει και από πάνω ε είναι λίγο βαρύ... μην δίνεις σημασία όμως.. δυστυχώς κάποια μυαλά τρώνε τέτοια κολλήματα που μόνο εσύ στενοχωριέσαι και συγχίζεσαι.. αυτές δεν χαμπαριάζουν με τίποτε.. οπότε φρόντισε να είσαι ήρεμη και από το ένα αυτί να μπαίνουν και από το άλλο να βγαίνουν... και να τσακωθείς μόνο την ζαχαρένια σου θα χαλάσεις .. και θα φανείς και η υστερική!!! στο λέω εκ πείρας :)

Link to comment
Share on other sites

Περαστικα σας και εσυ μη βιαζεσαι πες στι μπεμπακι να περιμενει.

Εμας μας ειπαν απο το νοσοκομιο να τους δωσουμε κοκα κολα ξεθυμασμενη για την γαστρεντεριτιδα αλλα τους εχουμε κανει τοση πλυση εγκεφαλου που δεν ηθελαν να τη δοκιμασουν

Link to comment
Share on other sites

Καλά μην βάζουμε και άλλο λάδι στη φωτιά :) είναι λογικό κοπέλα μου να σε πιάνει το παράπονο γιατί όταν κάνεις ότι καλύτερο μπορείς και στην κατάστασή σου και να έρχεται ο καθένας (π.χ. μαμά / πεθερά) και να στην λέει και από πάνω ε είναι λίγο βαρύ... μην δίνεις σημασία όμως.. δυστυχώς κάποια μυαλά τρώνε τέτοια κολλήματα που μόνο εσύ στενοχωριέσαι και συγχίζεσαι.. αυτές δεν χαμπαριάζουν με τίποτε.. οπότε φρόντισε να είσαι ήρεμη και από το ένα αυτί να μπαίνουν και από το άλλο να βγαίνουν... και να τσακωθείς μόνο την ζαχαρένια σου θα χαλάσεις .. και θα φανείς και η υστερική!!! στο λέω εκ πείρας :)

 

Ετσι ειναι.....συμφωνω απολυτα!

 

 

 

Οσο για το παιδι, ρυζακι κ ρυζονερο μου εχει πει η δικη μου μαμα(ετσι εκανε σε εμας), 1 φορα περισυ το εφαρμοσα, κ ειχε δικιο:!:

Link to comment
Share on other sites

τα ξερω ολα αυτα γιατι περασα γαστρεντεριτιδα και μου το εξηγισε ο γυναικολογος μου αυτο που της ειπα πριν εξελιχτει η κουβεντα οπως εξελιχτικε ηταν αστο να δουμε πως θα παει μηπως την αποφυγουμε για να μη γνωρισει τη γευση και μετα ζηταει γιατι ετσι και αλλιως πινει πολυ νερο, ολο το βραδυ καθε μερα επεινε καθε μιση ωρα, και βεβαια δεν θα παθαινε τιποτα αν επεινε τωρα ακομα και ολοκληρο το κουτι. λιγες μερες πριν ειχαμε αυτη τη κουβεντα με τον αντρα μου, πως και δεν εχει ζητησει ακομα ενω την βλεπει συνεχεια μπροστα του και καταλιξαμε οτι μαλλον την θεωρει ποτο για μεγαλους. αυτα σκευτικα σημερα και θεωρησα καλο να μη του δωσω.

 

Θα του έδινες λίγη και θα του έλεγες ότι είναι φάρμακο. Με μια φορά κανείς δεν εθίζεται σε τίποτα.

Link to comment
Share on other sites

Οταν η μικρη μου ειχε διαρροιες για πολλες μερες ειχαμε δωσει almora μια σκονη με ηλεκτρολυτες που διαλυεται στο νερο

Ρωτα τον παιδιατρο αν πρεπει να δωσεις κατι τετοιο

Περαστικα και προσπαθησε να μην κοντραρεσαι τωρα με τη μαμα σου

Τωρα την εχεις αναγκη απολυτη και αφου εισαι με συσπασεις δεν μπορεις να εχεις τον ελεγχο του παιδιου

Μην ανυσηχεις ..λιγος καιρος μενει και θα μπορεις να φροντιζεις και παλι μονη σου το παιδακι σου

Καλη συνεχεια στην εγκυμοσυνη σου!!

p7z6p3.pngsQqep3.png
Link to comment
Share on other sites

Εγώ δεν θα σταθώ στην κλασσική κριτική που ασκούν λίγο πολύ όλες οι γιαγιάδες ή στις προσβολές που εξαπέλυσε για σένα μπροστά στο παιδί σου. Θα σταθώ στο γεγονός ότι δεν σεβάστηκε την κατάσταση του δικού της παιδιού εκείνη που κατά τα άλλα "μεγάλωσε παιδιά και ξέρει"....αντί να κάτσει να σε βοηθήσει που είσαι με τον πλακούντα στο χέρι, ήρθε να πει τη μκία της και να σε ταράξει.Συγνώμη που σου το λέω αλλά φαίνεται άτομο που το ενδιαφέρει μόνο ο εαυτός του και καλό είναι να απομακρυνθείς, προσωρινά ή όχι εσύ θα το κρίνεις.Δεν επιτρέπεται να μεταφέρεις ένταση σε έναν άνθρωπο που για λόγους υγείας επιβάλλεται να είναι ήρεμος, ποσω δε μάλλον όταν ο άνθρωπος αυτός είναι η κόρη σου.Η συμπεριφορά της είναι απαράδεκτη.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ δεν θα σταθώ στην κλασσική κριτική που ασκούν λίγο πολύ όλες οι γιαγιάδες ή στις προσβολές που εξαπέλυσε για σένα μπροστά στο παιδί σου. Θα σταθώ στο γεγονός ότι δεν σεβάστηκε την κατάσταση του δικού της παιδιού εκείνη που κατά τα άλλα "μεγάλωσε παιδιά και ξέρει"....αντί να κάτσει να σε βοηθήσει που είσαι με τον πλακούντα στο χέρι, ήρθε να πει τη μκία της και να σε ταράξει.Συγνώμη που σου το λέω αλλά φαίνεται άτομο που το ενδιαφέρει μόνο ο εαυτός του και καλό είναι να απομακρυνθείς, προσωρινά ή όχι εσύ θα το κρίνεις.Δεν επιτρέπεται να μεταφέρεις ένταση σε έναν άνθρωπο που για λόγους υγείας επιβάλλεται να είναι ήρεμος, ποσω δε μάλλον όταν ο άνθρωπος αυτός είναι η κόρη σου.Η συμπεριφορά της είναι απαράδεκτη.

 

Εχεις απόλυτο δίκιο...Απόλυτο..Ισως η πιο σωστή τοποθέτηση...Απλά Nelly επειδή ο άνθρωπος (ειδικά αν έχει και μια αλφα ηλικία) δεν αλλάζει, προσπάθησε όσο γίνεται σιγά σιγά να βάζεις όρια..Σημείωσε τι σε ενοχλεί και είτε πες τα μια κι έξω, ή καλύτερα προσπάθησε να λύνεις ένα θέμα την φορά

Link to comment
Share on other sites

Εγώ δεν θα σταθώ στην κλασσική κριτική που ασκούν λίγο πολύ όλες οι γιαγιάδες ή στις προσβολές που εξαπέλυσε για σένα μπροστά στο παιδί σου. Θα σταθώ στο γεγονός ότι δεν σεβάστηκε την κατάσταση του δικού της παιδιού εκείνη που κατά τα άλλα "μεγάλωσε παιδιά και ξέρει"....αντί να κάτσει να σε βοηθήσει που είσαι με τον πλακούντα στο χέρι, ήρθε να πει τη μκία της και να σε ταράξει.Συγνώμη που σου το λέω αλλά φαίνεται άτομο που το ενδιαφέρει μόνο ο εαυτός του και καλό είναι να απομακρυνθείς, προσωρινά ή όχι εσύ θα το κρίνεις.Δεν επιτρέπεται να μεταφέρεις ένταση σε έναν άνθρωπο που για λόγους υγείας επιβάλλεται να είναι ήρεμος, ποσω δε μάλλον όταν ο άνθρωπος αυτός είναι η κόρη σου.Η συμπεριφορά της είναι απαράδεκτη.

Mε πολύ πιο ψύχραιμα λόγια ακριβώς αυτό ήθελα κι εγώ να πω. Συμφωνώ απολύτως.

8OgYp3.png
Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...