Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Κυστη..

Recommended Posts

Σήμερα όπως έκανα ντουζ και πλενομουν έπιασα κατι μαλακό χαμηλά,σαν εσωτερικό γρομπαλακι..σαν λίπωμα. Το έχω βγάλει δίπλα απο το κόλπο και προς τα πίσω.Τυχαια εντελως ούτε πόνος ούτε ενόχληση. Τελοσπαντων....επειδή είμαι πολύ φοβιτσιαρα ετρεξα αμεσως στο γυναικολόγο μου.Με εξετασε και μου είπε ότι είναι κύστη...μου είπε και την ονομασία της κύστης αλλα...τη ξεχασα βγαινοντας..απο Β αρχίζει.Δημιουργείται λέει απο στενα παντελόνια και εσωρουχα.Μου έδωσε αντιβίωση,δεν εχει κανει πυων, ειναι καθαρη. Θα πάρω την αντιβίωση και αν δουμε ότι δε περναει και μεγαλώνει ή με ποναει θα τη χειρουργησουμε λεει :( .Σας έχει συμβει ή το εχετε ξανα ακούσει?? Εγω δεν το εχω ξαναακούσει στο στενο μου περιβαλλον .Δεν είναι κατι μου ειπε επικυνδινο απλα αν μεγαλωνει και με ποναει θα πρεπει να τη βγαλουμε. Παντως τα χρειαστηκα όταν το επιασα..νόμιζα ότι ειναι όγκος ή κατι τετοιο! :oops:

Είμαι τρελή ε?? Τι μπορεις να βγαλεις στα καλα καθούμενα!

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Διαφημίσεις

Ακου τι επαθα εγω πριν 6 χρονια. Ξαφνικα ενα πρωινο ανακαλυψα κυστη τεραστιων διαστασεων πανω στην κλειτοριδα μου. Συγνωμη αλλα μονο ετσι θα εξηγησω σωστα. Οχι απλα ηταν μεγαλη... πονουσε υπερβολικα γιατι ηταν αναμεσα στα εξωτερικα χειλη κ πιεζοταν ακομα κ οταν καθομουνα.

Ο 1ος γυναικολογος που πηγα ηθελε να με χειρουργησει...

Και φυσικα πηγα σε αλλη γυναικα γιατρο η οποια μου εδωσε αλοιφη κ χαπια κ ευτυχως εφυγε μονη της.

Γιατι δεν δοκιμαζεις μια τετοιου ειδους θεραπεια πρωτα?

Μου ειχε πει η γιατρος οτι αν βγαζει ο οργανισμος εξωτερικες κυστες πιθανον να βγαινουν συνεχεια.

Ευτυχως ως τωρα δεν ξαναπαρουσιαστηκε!

Περαστηκα σου ευχομαι!

Ευχαριστω για την απαντηση Χριστινα..κι εμενα μου ειπε οτι θα την χειρουργησουμε μονο αν μεγαλωσει πολυ και με ποναει,σε βαθμο δηλαδη που θα αναστελει τις καθημερινες μου δραστηριοτητες.Αλλιως θα την αφησουμε ως εχει και θα τη παρακολουθουμε.Ελπιζω με την αντιβιωση που μου δωσε σημερα να φυγει.Μου ειπε πως σε 4 μερες θα πρεπει να χει υποχωρησει..θα δουμε.

Κι εμενα μου ειπε οτι μπορει να φυγει τωρα αλλά να ξανα βγει σε 3 μηνες η σε 1 χρονο.Μακαρι να μην μεγαλωσει τοσο ωστε να χρειαστει χειρουργιο.Δε τα μπορω αυτα :(

A3Oip2.png

MzPrp2.png

elepet μαλλον αναφετεσε σε κυστη στους βαρθολινιους αδενες (τους αδενες που παραγουν το φυσικο λιπαντικο του κολπου). Μια φιλη μου ειχε το ιδιο προβλημα και μπορει να προερχεται ακομη και απο μια τριχα που μεγαλωνει προς τα μεσα. Η "επεμβαση" που εκανε ηταν ανοιγμα της κυστης για να φυγει το συγκεντρωμενο υγρο. Περαστικα!!!!!!!

W7hT.jpg

Διαφημίσεις

elepet μαλλον αναφετεσε σε κυστη στους βαρθολινιους αδενες (τους αδενες που παραγουν το φυσικο λιπαντικο του κολπου). Μια φιλη μου ειχε το ιδιο προβλημα και μπορει να προερχεται ακομη και απο μια τριχα που μεγαλωνει προς τα μεσα. Η "επεμβαση" που εκανε ηταν ανοιγμα της κυστης για να φυγει το συγκεντρωμενο υγρο. Περαστικα!!!!!!!

Ναι σε αυτη τη κυστη αναφερομαι! Τελικα χρειαστηκε χειρουργιο η φιλη σου??

Ήταν σε προχωρημενο σταδιο η κυστη?? Πήρε αντιβιωση πριν κανει χειρουργιο και δεν της περασε?? Συγνωμη για το βομβαρδισμο ερωτησεων αλλα εχω αγχωθει! :?

A3Oip2.png

MzPrp2.png