Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

μακριά από τον κ.'το όνομα έχει διαγραφεί'!

Recommended Posts

δεν είναι γιατρος. μου το'πε ο ίδιος. ειναι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ! δύο μήνες πήγαινα σ'αυτόν, ήμουνα σίγουρη ότι έχω γιατρό και ξαφνικά μαθαίνω ότι εκείνος ΔΕ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! :evil:

ενδιαφέρομαι τι έκανε τοσο χρόνο, γιατι εγώ πληρώνω ΤΕΒΕ (ΟΑΕΕ) και εαν αλλάξω γιατρό τι θα έχω? τον έχω αλλάξει βέβαια...

ο "το όνομα έχει διαγραφεί απο την διαχείριση" σκέφτεται μόνο για τα λεφτά και όχι για την υγεία ασθενών. θα το λέω παντού να μην κάνει το λάθος κάποια αλλή και να πληρώσει ακριβά. :twisted:

Edit Admin

Διαφημίσεις

προσπαθώ να καταλάβω γιατί έχει αφαιρεθεί το όνομα του "γιατρού" της lulu από τον admin...

δε θα πρέπει να προστατευθούν τα μέλη του Parents από έναν "κακό" γιατρό;;;

θα μου πείτε ότι η lulu είναι νέο μέλος και δεν μπορείτε να διασταυρώσετε την πληροφορία και υπάρχουν και τα προσωπικά δεδομένα κλπ.

οκ σύμφωνοι αλλά αντίστοιχα πως επιτρέπετε την θετική και αρνητική διαφήμιση προϊόντων, μαιευτηρίων και την θετική κάποιων γιατρών;;;

πως μπορείτε να γνωρίζετε τον σκοπό κάποιων από αυτούς που εκθιάζουν τους γιατρούς τους;;; ...γιατί υπάρχει τέτοιο τόπικ και δεν έχω δει αντίστοιχες παρεμβάσεις

νομίζω ότι καλύτερα θα ήταν να αφήσετε τα μέλη να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες και να κρίνουν κάθε φορά για τον εαυτό τους...

θα ήθελα παρακαλώ μία απάντηση για να γνωρίζω την πολιτική που ακολουθεί το parents

σας ευχαριστώ

age.png

αυτό είναι το κείμενο που εστάλει στο μέλος μέσω εμαιλ.

παρακαλούμε εάν έχετε κάποια μαρτυρία που θέλετε να καταθέσετε για να βοηθήσετε άλλους γονείς και αναγνώστες,

να παραθέσετε ένα πιο συγκεκριμένο κείμενο που να περιγράφει με σαφή τρόπο το τί σας συνέβη.

Κείμενα που γενικεύουν μπορεί να ερμηνευτούν σαν δυσφήμιση και για αυτό το λόγο αφαιρέθηκε το όνομα που παραθέσατε.

παρακαλούμε για οποιαδήποτε απορία σας

μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω πμ ή και εμαιλ.

Το κείμενο ήταν να δημοσιευτεί και χτές εδώ μετά την αλλαγή κ ειδοποίηση του μέλους αλλά μάλλον δεν έγινε λόγω λάθους.

οκ σύμφωνοι αλλά αντίστοιχα πως επιτρέπετε την θετική και αρνητική διαφήμιση προϊόντων, μαιευτηρίων και την θετική κάποιων γιατρών;;;

πως μπορείτε να γνωρίζετε τον σκοπό κάποιων από αυτούς που εκθιάζουν τους γιατρούς τους;;; ...γιατί υπάρχει τέτοιο τόπικ και δεν έχω δει αντίστοιχες παρεμβάσεις

νομίζω ότι καλύτερα θα ήταν να αφήσετε τα μέλη να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες και να κρίνουν κάθε φορά για τον εαυτό τους...

θα ήθελα παρακαλώ μία απάντηση για να γνωρίζω την πολιτική που ακολουθεί το parents

σας ευχαριστώ

Η πολιτική που ακολουθεί το parents είναι να ακολουθεί τον νόμο.

Μια μαρτυρία η οποία είναι συγκεκριμένη, δεν μπορεί να θεωρηθεί σαν δυσφήμιση, μιας και είναι απλή εξιστόρηση ενός πραγματικού συμβάντος.

Αντίθετα μια γενίκευση μπορεί να θεωρηθεί νομικά δυσφήμιση, αλλά και δεν έχει πραγματική ενημερωτική αξία.

Εάν έχετε παράπονο για κάποιο θέμα παρακαλώ επικοινωνήστε μέσω πμ,

Εαν υπάρχει κάτι που έχουμε παραβλέψει παρακαλώ παραπέμψτε μας σε αυτό μέσω πμ για να σας εξηγηθεί καλύτερα η κάθε περίπτωση αναλυτικά.

Ό όγκος των πληροφοριών είναι τέτοιος που μπορεί κάποια στιγμή να ξεφύγει κάτι της αντίληψης της ομάδας των διαχειριστών.

Σε τέτοιες περιπτώσεις βοηθάει εξαιρετικά όταν τα ίδια τα μέλη μας παραπέμπουν σε δημοσιεύσεις οι οποίες είναι περίεργες, και δεν δείχνουν να είναι απλώς μαρτυρίες γονέων αλλά εξυπηρετούν κάποιο σκοπό.

(πιθανώς να μην το γνωρίζετε αλλά αυτή τη στιγμή όλα τα μέλη της διαχείρισης ή των συντονιστών εργάζονται εθελοντικά. δεν υπάρχει χρόνος για ανάγνωση όλων των δημοσιεύσεων του φόρουμ καθημερινά. για αυτό θα μας βοηθούσε να μας στείλετε/ στέλνετε ότι στοιχεία έχετε για τις περιπτώσεις που αναφέρετε)

ευχαριστούμε

θα περιμένουμε επικοινωνία μέσω πμ