Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

τι νουμερο παπουτσι φορατε?

Recommended Posts

κοριτσι, 19 μηνων , λιγο παραπανω απο 80 ποντοι υψος, βαρος 11 κιλα περιπου....φοραμε ακομη το 20 (καλτσα).....ολο τον χειμωνα ετσι τον περασαμε......το 21 με τπτ, ειναι ακομα τεραααστιο......μικρες πατουσες εχουμε κ ανυσηχω....δε βλεπω αναπτυξη αλλα ο γιατρος δεν ανυσηχει.....

Διαφημίσεις

γεια σου και εμεις 19 μηνων ειμαστε και φοραμε το 23 και υψος εχουμε γυρω στους 84 ποντους....παντως μην ανησυχεις και ενα ανηψακι μου εχει μικρη πατουσιστα.....

Καλησπέρα,

είμαστε 15μιση μηνών κοριτσάκι, ύψος 88cm και 11κιλά περίπου!Φοράμε ήδη 22-23!!!Μια χαρά είναι το κοριτσάκι σου!!Εμεις γκρινιάζουμε που έχουμε για παιδί τον θυλικό Φασούλα...:lol: Δεν μπορούμε να βρούμε παντελονάκι να φορέσουμε γιατί όταν της κάνει στην μέση της είναι θεόκοντο κι όταν της κάνει στο μάκρος της πέφτει στην μέση..:-(:-( Άσε που δείχνει 1 χρόνο μεγαλύτερη...

Γεια σας...ειμαστε 24 μηνων και κατι ημερων και με υψος 88 και κιλα 13,5 και ποδι 23 και ενα πεδιλακι που πηρα προσφατα ηταν 24...παντως ανλογα με το παπουτσι.,...σπορ παπουτσακι φοραμε 23 κατι μποτες που εχω 24 και το πεδιλακι 24...ειναι αναλογα με το υφασμα του παπουτσιου με το στυλ κλπ.α και παντοφλες σπιτιου 22αχχαχχα οτι ναναι δηλ....βγαλε ακρη τωρα ποιο ειναι το νουμερο μας.

Διαφημίσεις

Η δικιά μου σχεδόν 22 μηνών, 25 νουμερο παπούτσι!!!! και στο φάρδος medium (εδώ έχουν μεγέθη και για το φάρδος, δεν ξέρω αν ισχύει κι εκεί)... όπως λέει και μια φίλη, έχει το ποδι του Γκούφη.. αλλά κι εγώ 42 φοράω, οπότε τι περίμενα;

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

κοριτσι, 19 μηνων , λιγο παραπανω απο 80 ποντοι υψος, βαρος 11 κιλα περιπου....φοραμε ακομη το 20 (καλτσα).....ολο τον χειμωνα ετσι τον περασαμε......το 21 με τπτ, ειναι ακομα τεραααστιο......μικρες πατουσες εχουμε κ ανυσηχω....δε βλεπω αναπτυξη αλλα ο γιατρος δεν ανυσηχει.....

Να μην ανησυχείς, είστε τέλειες:D

καλά οι μαμαδες είμαστε απίθανες... για να ησυχάσεις λοιπόν, έχω αγοράκι ο οποίος φορούσε περυσι το χειμώνα 20 ν απο 1 ετους έως περίπου 19 μηνών... σήμερα 2,5 ετων μόλις μπήκε στο 24!

ξέρω καλά ότι το ν παπουτσιου δεν έχει καμια σχέση με το υψος! ασε που τα πιο μικρά νούμερα δείχνουν πιο ωραίο το παπούτσι :)) ο σύζυγος φορά 46 και τα παπουτσια του είναι σαν βάρκες :)))

Διαφημίσεις

Και εμένα ο μεγάλος 30 μηνών και φοράει 24νούμερο και ανάλογα 25. Είναι 91εκ. και κολλημένος στα 13 κιλά εδώ και ένα χρόνο. Και ο νούμερο εδώ και ένα χρόνο περίπου. Νομίζω ότι είστε μια χαρά στο νούμερο και μην ανησυχείς. Μπορεί ξαφνικά να αν'εβει δύο νούμερα μέσα σε μια σεζον.

Η κορη μου 23 μηνων φοραει 24 σε χειμωνιατικο και της ειναι τσιμα-τσιμα..πιστευω στα πεδιλα που παντα θελει μια ανεση θα χρειαστουμε 25αρι.

Δεν ξερω πως θα προχωρησει αλλα προς το παρον μεγαλη πατουσα εχει..!

10 μηνών που τη βαφτίσαμε φόραγε το 21, στους 12 πήγαμε στο 22, στους 18 στο 24 και τώρα 24 μηνών στο 25!! 92 εκ υψος και 13κιλα βαρος (απορώ που είναι αυτά τα κιλά...!)

η μπουμπού μου κοντεύει να κλείσει τους 24 και φοράμε οριακά 22, πάμε μάλλον για 23. πάντως οι "φόρμες" ακόμα και στις ίδιες μάρκες παπουτσιών διαφέρουν.μια χαρά είναι το παιδάκι σου!μην το ψάχνεις!

Διαφημίσεις

απλα ανησυχουσα γτ δεν βλεπω εξελιξη........καλα ναι εξαρταται κ απο το στυλ κ τη φορμα του παπουτσιου, αλλα οσα πεδιλα 21νουμερο εχω, δειχνουν πολυ μεγαλα......κ απο οτι διαβασα οι περισσοτερες εχετε τα ξεπερασει το 20 που αυτο σημαινει οτι ειστε νορμαλ.....τωρα το να παει 2χρονων κ να φοραει 2 νουμερα παραπανω, χλωμο διοτι απο μικρη εχει αργη αναπτυξη:(.....δεν ειμαστε κ ψιλο σοι αλλα υποτιθεται οτι ειναι στην ηλικια που αναπτυσσονται, ξερω κ εγω? :confused:....καλα κ στο υψος κοντες ειμαστε αλλα ας μη το θιξουμε μιας κ οπως προανεφερα ειμαστε ολοι κοντοι...:rolleyes:

ευχαριστω παντως κοριτσια...παρα πολυ...!! :D

απλα ανησυχουσα γτ δεν βλεπω εξελιξη........καλα ναι εξαρταται κ απο το στυλ κ τη φορμα του παπουτσιου, αλλα οσα πεδιλα 21νουμερο εχω, δειχνουν πολυ μεγαλα......κ απο οτι διαβασα οι περισσοτερες εχετε τα ξεπερασει το 20 που αυτο σημαινει οτι ειστε νορμαλ.....τωρα το να παει 2χρονων κ να φοραει 2 νουμερα παραπανω, χλωμο διοτι απο μικρη εχει αργη αναπτυξη:(.....δεν ειμαστε κ ψιλο σοι αλλα υποτιθεται οτι ειναι στην ηλικια που αναπτυσσονται, ξερω κ εγω? :confused:....καλα κ στο υψος κοντες ειμαστε αλλα ας μη το θιξουμε μιας κ οπως προανεφερα ειμαστε ολοι κοντοι...:rolleyes:

ευχαριστω παντως κοριτσια...παρα πολυ...!! :D

Μην το συζητας καθολου..ειδικα επειδη δεν ειστε πρωτο μπόι ..το καλυτερο ειναι η μικρη κομψη πατουσιτσα:P

p7z6p3.pngsQqep3.png

• 8 months later...
  • 1 month later...

Η κορη μου 3 ετων φοραει 25

ο γιος μου 15 μηνων φοραει 20...!

Ειναι και τα 2 ανεπτυγμενα παιδακια συμφωνα με τις καμπυλες βαρους και υψους ! Κι εγω μια χαρα σας βρισκω !

• 3 years later...

Καλησπέρα!!!

Η μικρη μας ειναι 9 μηνων και επειδη ψάχνω παπουτσακι διαπίστωσα πως η παπουτσια της ειναι 8cm ΜΟΝΟ και φοράει 16 μάλλον .....

Να ανησυχώ; :-0

9μηνων στην ουσοα θελετε παπουτσι αγκαλιας οποτε μια χαρα το 16.εμεις ειχαμε παρει 17ν 10μηνων γτ περπατουσε πιανομενη κ ενα πεδιλακι 18η19.πολυ κοντα στα δικα σας.να μην ανησυχεις