Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΙΣΤΟΣ ΑΙΜΑΤΟΣ 5 βδομ. + 4 ημ.

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια, από χθες έχω κατατρομάξει με αυτό που μου συνέβη (έχω στο ιστορικό μου και 1 παλίνδρομη και ανησυχώ παραπάνω).

Χθες συνέβη κάτι και βγήκα εκτός εαυτού, κοινώς έβγαζα καπνό από τα αυτιά, τελοσπάντων, έγινε ένας μεγάλος και τρικούβερτος καβγάς, που όμοιός του δεν υπάρχει!! Οπότε μετά, τελείως προληπτικά, πήγα στο νοσοκομείο να δω αν είναι όλα οκ, γιατί μετά από αυτό που τράβηξα ήμουν σίγουρη ότι θα αποβάλω. Στο νοσοκομείο δεν είδαν κάτι, μου έκαναν και κολπική εξέταση και υπέρηχο (ο πρώτος), όλα οκ. Στον υπέρηχο δε φαινόταν τίποτα, κάτι πήγαινε να φανεί σαν 1 λευκή βουλίτσα, είναι πολύ νωρίς μου είπανε. Γυρίζω σπίτι και σε 1 ώρα, κατά το σκούπισμα μετά την ούρηση βλέπω αίμα (σαν ιστός, σαν βλέννη με αίμα) στο χαρτί. Σταμάτησε άμεσα (σε 1ωρα το πολύ είχε σταματήσει). Τώρα παίρνω utrogestan και μαγνήσιο κατόπιν συμβουλής του γιατρού. Σήμερα έκανα χοριακή (40η μέρα από την περίοδο: 4911). Την Παρασκευή που θα είμαι 6+1 έχω ραντεβού με το γιατρό. Έχω τρομάξει πολύ και είμαι σπίτι...μέχρι την Παρασκευή που θα πάω στο γιατρό, κομμένες οι βόλτες και η δουλειά.

sLvDp3.png

Διαφημίσεις

Τιποτα δεν θα ειναι κοπελα μου.Αν ειναι καθε φορα που νευριαζουμε να συμβαινει κακο αστε να πανε!!;)

Οσο για το αιμα εγω ειχα ποταμι αιμα στο πρωτο μου παιδι.χειροτερα κι απο περιοδο.Ολα καλα

Με το καλο!!:D

Παρε τα χάπια σου, ξεκουράσου και μην αγχώνεσαι. Εγω ειμαι 11 εβδομάδων και ειχα αίμα την 5η εβδομάδα, την 7η και την 10 μέχρι τώρα. Καθε φορά που έβλεπα αίμα, έτρεχα για υπέρηχο. μεχρι τώρα όλα πάνε καλα. Μαλιστα τις δυο πρώτες φορες δεν υπήρχε και λόγος. Τωρα υπήρχε μια μικρή αποκόλληση.

Δεν μπορουν να περάσουν 9 μηνες χωρίς να νευριάσεις, να τσακωθείς, να στεναχωρηθείς. Είναι και οι ορμόνες στη μέση. Οπότε ηρέμησε και σε λίγες μέρς θα δεις και το σποράκι σου.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια, πήγαμε στο γιατρό, μας είπε ότι όλα είναι φυσιολογικά, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, είδαμε όπως μας είπε λεκιθικό ασκό και εμβρυϊκό πόλο. Καρδιά μας έκλεισε ραντεβού να ακούσουμε στις 7 εβδομ. και 4 μέρες. Λέει ότι τότε πρέπει να ακούσουμε σίγουρα. Είδε λίγο αίμα δίπλα από τον σάκο (άσχετο με αυτό που είχα τη Δευτέρα), πιθανότατα είναι από την εμφύτευση είπε και θα αποβληθεί ή θα απορρηφηθεί. Όλα καλά δηλαδή!

Τώρα ξεκινάει το άγχος για την καρδιά. Στην προηγούμενη παλίνδρομη δεν άκουσα καρδιά ποτέ και μου έχει μέινει...δεν είχα και άλλη εγκυμοσύνη και δεν ξέρω πώς είναι να ακούγεται...επειδή δεν μου τυχε, φοβάμαι μήπως δεν τύχει και τώρα. Άντε νέο άγχος τώρα! Ε, μετά άγχος για την αυχενική κλπ..

Βρε κορίτσια, πότε σταματάει αυτό το άγχος? Πότε απολαμβάνουμε επιτέλους την εγκυμοσύνη??

sLvDp3.png

Καλησπέρα κορίτσια, πήγαμε στο γιατρό, μας είπε ότι όλα είναι φυσιολογικά, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, είδαμε όπως μας είπε λεκιθικό ασκό και εμβρυϊκό πόλο. Καρδιά μας έκλεισε ραντεβού να ακούσουμε στις 7 εβδομ. και 4 μέρες. Λέει ότι τότε πρέπει να ακούσουμε σίγουρα. Είδε λίγο αίμα δίπλα από τον σάκο (άσχετο με αυτό που είχα τη Δευτέρα), πιθανότατα είναι από την εμφύτευση είπε και θα αποβληθεί ή θα απορρηφηθεί. Όλα καλά δηλαδή!

Τώρα ξεκινάει το άγχος για την καρδιά. Στην προηγούμενη παλίνδρομη δεν άκουσα καρδιά ποτέ και μου έχει μέινει...δεν είχα και άλλη εγκυμοσύνη και δεν ξέρω πώς είναι να ακούγεται...επειδή δεν μου τυχε, φοβάμαι μήπως δεν τύχει και τώρα. Άντε νέο άγχος τώρα! Ε, μετά άγχος για την αυχενική κλπ..

Βρε κορίτσια, πότε σταματάει αυτό το άγχος? Πότε απολαμβάνουμε επιτέλους την εγκυμοσύνη??

ευχομαι να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη!!!!!!συγχαρητηρια!!!!:P:pνα σου πω την αληθεια ποτε δεν σταματας να ανησυχεις στην εγκυμοσυνη....πρώτα αγχώνεσαι για την καρδια-να ακουσεις-κ να "δέσει" το μωρό, μετά αγχώνεσαι για την αυχενική, μετά για την β' επιπέδου, μετά για το αν θα καταλαβαινεις το μωράκι σου κάθε μέρα οταν αρχίσει να κλωτσάει...μετά για την εξέταση ντοπλερ....κλπ...ουφ!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:αλλά να μην αγχώνεσαι γιατί κάνει κακό κ στο μωράκι!!!εγώ τα καλύτερα σου εύχομαι με μια εύκολη κ όμορφη εγκυμοσύνη κ να δεις οτι όλα καλά θα πάνε!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

ntRCp3.png

Πέρα από το άγχος, είχα κι άλλη εξέλιξη, πριν λίγο είδα στο εσώρουχα στάμπες χρώματος καφε πολύ ανοιχτό, κιτρινο-σομόν, περίεργο χρώμα, στο σκούπισμα μετά δεν είχα τίποτα.. Τί ήταν αυτό πάλι?? Τα utrogestan τα σταμάτησα σήμερα. Εφόσον όμως δεν είναι κόκκινο αίμα, είμαι ψιλοήρεμη, αρχίζω να μπαίνω στο κλίμα μου φαίνετα!

sLvDp3.png