Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

γοβα στιλετο

elena32

Recommended Posts

ΤΕΤΑΡΤΗ, 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2008 - 09:03

ΑΡΧΙΚΗ WEB TV ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΥΠΝΟ ΧΡΗΜΑ MEDIA SPORTS ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

LIFESTYLE ΑUΤΟ - ΜΟΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ OUTDOORS ΥΓΕΙΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ZOUGLAPRESS

Γόβες στιλέτο για μωρά!

19 Αυγούστου 2008, 17:50

Όταν σκεπτόμαστε μωρά, το μυαλό μας πηγαίνει σε πάνες, μπιμπερό και πιπίλες. Ήρθε η ώρα όμως να συμπεριλάβετε στη «λίστα» και τις γόβες στιλέτο!

Δύο μαμάδες από τις ΗΠΑ σχεδίασαν ψηλοτάκουνα παπούτσια για νεογέννητα. Ονομάζονται «Χιλάριους» και βγαίνουν σε έξι διαφορετικά σχέδια και χρώματα.

Την αρχική ιδέα είχε η μία εκ των δύο μαμάδων, η Μπρίτα Μπέικον, όταν σε ένα πάρτι που είχε πάρει και το μωρό της, αναλογίσθηκε «δε θα ήταν ξεκαρδιστικό (hilarious) να φόραγε και η κόρη μου τακούνια;».

Τα περίεργα παπούτσια κατασκευάζονται από μαλακό υλικό και έχουν σατενιζέ όψη. Τα μεγέθη αντιστοιχούν σε μωρά από 0-6 μηνών και η τιμή τους ξεκινά από 18 λίρες.

Από τις δύο πρώτες εβδομάδες κυκλοφορίας τους στα καταστήματα, οι 31χρονες μαμάδες πούλησαν πάνω από 2.000 ζευγάρια σε πελάτες από το Λονδίνο, την Ιρλανδία και το Βέλγιο. Στις ΗΠΑ τα πωλούν σε 50 μαγαζιά και επίσης διατίθενται και στο διαδίκτυο (http://www.heelarious.com/index.php).

Μήπως είναι επικίνδυνα για τα μωρά;

Ο οργανισμός «Αγαπάτε τα παιδιά σας» σχολίασε: «Έχουν όλο τον καιρό μπροστά τους να μεγαλώσουν και φορέσουν γόβες στιλέτο. Αν και αυτά τα παπούτσια είναι πολύ χαριτωμένα, δεν είναι ασφαλή για την ανάπτυξη των μωρών».

Ωστόσο, οι «εμπνεύστριες» των Χιλάριους, απάντησαν: «Είναι μόνο για πλάκα, αλλά είναι και ασφαλή. Δε θα κάναμε τίποτα για να βλάψουμε τα μωρά μας».

http://www.zougla.gr

Διαφημίσεις

εμένα πάντως γενικά όταν βλέπω μωρά/μικρά παιδιά να είναι εμφανισιακά "μικρομέγαλα" μου δημιουργείται μια αποστροφή

Χαλιέμαι αφάνταστα να βλέπω μικρές ηλικίες να τα έχουν ντύσει σαν δεσποινίδες .... αν έβλεπα ένα μωράκι με τέτοια παπούτσια, όσο κι αν είναι πραγματικά χαριτωμένα, θα χαλιόμουν.

Με ενοχλεί όταν οι μαμάδες προσπαθούν να κάνουν τις κόρες τους από πολύ μικρή ηλικία όλο κι όλο "καλή εμφάνιση"

Ακουσα μητέρα να μην ταΐζει το 2χρονο βρέφος της μακαρόνια και πατάτες για να μην κάνει "κώλο"!!!!!!

εμένα πάντως γενικά όταν βλέπω μωρά/μικρά παιδιά να είναι εμφανισιακά "μικρομέγαλα" μου δημιουργείται μια αποστροφή

και εμενα, κυριως τα κοριτσακια.να σου πω την αληθεια τα αγορια τα βρισκω χαριτωμενα σεν αντρακια ντυμενα

Ακουσα μητέρα να μην ταΐζει το 2χρονο βρέφος της μακαρόνια και πατάτες για να μην κάνει "κώλο"!!!!!!

πλακα κανεις?????? :twisted::twisted:

hGbPp3.png

Εμένα με έχει απασχολήσει το βραχιόλι στο πόδι. Εμένα μου αρέσει αλλά δε φοράω γιατί το ζητάει και η μικρή. Στην παραλία είδα πολλά κοριτσάκια, ακόμα κι 1 έτους να φοράνε (καλά, είδα και πολλά με βαμμένα νύχια). Κάποια στιγμή μπήκα στον πειρασμό να πάρω ένα από κάποιο πλανόδιο, αλλά ο άντρας μου διαφώνησε και δεν πήραμε. Μου αρέσουν όμως... :D

Διαφημίσεις

πλακα κανεις?????? :twisted::twisted:

δυστυχώς καθόλου πλάκα!!!!!!!

κι έχω και μια φίλη που όλη την ώρα φωνάζει την κόρη της χοντρή και χοντρή

η οποία κόρη είναι ένα φυσιολογικό πλασματάκι 20 μηνών περίπου...

προσπάθησα να της πω ότι αυτό που κάνει στο μέλλον θα της δημιουργήσει προβλήματα αλλά δεν ήθελε να καταλάβει και δεν μπορούσα πλέον να επέμβω για το "ξένο" παιδί :(

το βραχιολι ειναι ωραιο. μπορει και εγω να εβαζα αν ειχα κορη αλλα μονο το καλοκαιρι, οχι στον παιδικο ή στο σχολειο :wink:

Εστειλα τη κόρη μου τη μεγάλη στη κουμπαρα μου για λίγες ημέρες και μου γυρισε με αλυσίδα στο πόδι....να σας πω την αλήθεια φρίκαρα...

είναι μόνο 8 ετών.... την άφησα μια και το μονο που θα κατάφερνα θα ήταν να την τσιτώσω και να μου αντιδράσει για άλλη μία φορά αλλά την έβαλα και μου υποσχέθηκε ότι με το που θα ξεκινήσει το σχολείο θα τη βγάλει... Όσο για τα βαμμένα νύχια δεν την τα έχω βάψει ποτέ και είμαι αντίθετη και της το έχω εξηγήσει όσο και να μυξοκλαίει επειδή τα βάφουν οι φίλες της..

Παιδιά είναι έχουν όλο τα χρόνια μπροστά τους.....στις διακοπές ήθελε να κάνει και tatto χένας....το φαντάζεστε? Δεν γίνεται να λέμε πάντα ναι!

Κορίτσια θα δείτε πολλα όταν με το καλό οι κόρες σας πάνε δημοτικό!

Ωχ ωχ κλειδωμένη στο υπόγειο. :lol: (πλακα κάνω).

Δεν μπορώ να καταλάβω τι αποθυμένα έχει μια μάνα

για να κάνει το παιδί της λολίτα.Τακούνια,βαμένα νύχια κ.λ.π.

Γιατι να μην ζήσουν μια φυσιολογική παιδική ηλικια; Η εποχή, μας

τρέχει τόσο που δεν χρειάζεται να βάλουμε και πατίνια..Και όπως

έλεγαν παλιά ''κάθε πράγμα στον καιρό του.''

Και να μην το χοντρινο με τους παιδεραστές που καραδοκούν.

Εβλεπα ενα ντοκυμαντέρ για ένα κοριτσάκι(4χρονών)

στην Αμερική που ειχε βγει μις κάτι (εντελώς μικρομέγαλο)

που το απήγαγε ενας παιδεραστης που το είχε δει στην tv στα

καλλιστεία :(:(

Το χειροτερο που εχω δει ειναι κοριτσακι 3-4 ετων με λευκο παντελονι και απο μεσα.....στρινγκ!!! :shock::shock::shock::shock::shock:

Μα καλα αυτη η μανα ειναι με τα καλα της? :evil::evil::evil::evil:

Λες και απασχολει κανεναν τι βρακι φοραει το μικρο μεσα απο το ασπρο παντελονι και αν φαινεται μεγαλο!!!!!

Μετα πως να μη γινει ψωνιο και ωραιοπαθες το παιδι αν το μαθει απο 3 ετων να βαζει στρινγκ!!!!! :evil::evil::evil::evil:

.png

Διαφημίσεις

Πραγματικα ημασταν με μια φιλη και περπατουσαν μπροστα μας η μαμα με το κοριτσακι.Αν ημουν μονη θα νομιζα οτι κανουν πουλακια τα ματια μου! :shock: Ομως το επιβεβαιωσε και η φιλη μου... :roll:

.png

NIcky σε πιστέυω γιατί τα έχω δει να τα πουλάνε σε γνωστή αλυσίδα καταστημάτων με παιδικά ρούχα... και όταν αγανάκτησα μου είπε η πωλήτρια ότι "δίκιο έχετε αλλά υπάρχουν μαμάδες που μας τα ζητάνε..."

Τελικά βρακάκι κοριτσίστικο δεν αγόρασα γιατί το μαγαζί εκείνη την ημέρα δεν είχε.....είχε μόνο string..

Διαφημίσεις