Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

ημουν εγκυος και απεβαλα..εχω ενα κοριτσακι 2,5 χρονων και οπως καταλαβαινετε την ειχα προετοιμασει για αδερφακι..τι να της πω τωρα αν μου το αναφερει;

Διαφημίσεις

ημουν εγκυος και απεβαλα..εχω ενα κοριτσακι 2,5 χρονων και οπως καταλαβαινετε την ειχα προετοιμασει για αδερφακι..τι να της πω τωρα αν μου το αναφερει;

την αληθεια, η φαντασια των παιδιων σε αυτην την ηλικια οργιαζει οποιαδηποτε αληθεια ειναι προτιμοτερη και λιγοτερο οδυνηρη απο αυτο που μπορουν να φανταστουν!

ας πουμε, θυμασαι που σου ειχαμε πει πως η μανουλα περιμενε μωρακι, πως μεγαλωνε το αδερφακι σου στην κοιλιτσα της? δυστυχως δεν τα καταφερε να μεγαλωσει αλλο ετσι το αδερφακι σου δεν θα ερθει αυτην τη φορα αλλα μια αλλη

δινω μια ιδεα υφους λεξεων κλπ, ασφαλως και πρεπει να πεις κατι ομως

καλησπερα και λυπαμαι για ο,τι περνας.το εζησα και γω πριν λιγους μηνες.ο μεγαλος μου ηταν ηδη 4 ετων και καταλαβαινει περισσοτερο απο την δικη σου.μαλιστα, πηραμε και βιβλιο με το ανθρωπινο σωμα για να κατανοησει τις αλλαγες στο σωμα της μαμας.εχασα το μωρο στην 18η εβδομαδα.εκτοτε με ρωταει συχνα τι εγινε το μωρο και του λεω παντα την ιδια ιστορια.πως καποια παιδακια δεν ειναι τυχερα σαν αυτον και αρρωσταινουν στην κοιλια της μαμας και γινονται αγγελακια.προσπαθω να του δωσω να καταλαβει πως ειναι κατι που συμβαινει και δεν μπορει να κανει κανεις κατι γι'αυτο. ευχομαι καλη ανασταση.

((((ολγάκι + nafs))))

Να προσθέσω στα παραπάνω ότι καλό θα ήταν να πεις στο παιδί ότι δεν φταίει κανείς γιαυτό που συνέβη, απλά συνέβη.

ναι ναι αυτο ειναι σημαντικοτατο

Διαφημίσεις

δεν νομιζω να στο αναφερει απο μονη της. το θεωρω απιθανο σε αυτη την ηλικια...αν παλι σε ρωτησει τοτε μπορεις να πεις κατι απο αυτα που σου προτεινουν οι κοπελες πιο πανω, και παλι σου λεω δε το θεωρω πιθανο!...ευχομαι συντομα το παιδακι σου να αποκτησει το αδελφακι του...

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Αν της έλεγες ότι το αδελφάκι της θα έρθει αργότερα απ' ότι υπολογίζατε?

Να μην στεναχωρηθεί...άλλωστε σε αυτήν την ηλικία δεν καταλαβαίνουν την απώλεια ή τον θάνατο:(

Σου εύχομαι την επόμενη φορά να πάνε όλα καλά.

θα σου ελεγα να μην πεις τιποτα και θα το ξεχασει , εμενα ειναι μεγαλυτερα και το ξεχασαν και δεν το αναφεραν καν οταν ειχα αποβαλει περιση, φετος βεβαια που ειχα προχωρησει μεχρι 23+6 εβδομαδων εβλεπαν και το σωμα και το οτι ημουν κρεβατομενη το εζησαν και τοσους μηνες οποτε ρωταγαν .

:wdZ6p3.png

arhIp3.png

θα συμφωνησω με τα κοριτσια. ισως δεν πρεπει να αναφερεις κατι εσυ τα παιδακια σε αυτην την ηλικια δεν εχουν την αισθηση του χρονου οποτε το ποτε θα φτασει το αδερφακι δεν το γνωριζουν,ευχομαι να πανε ολα καλα και συντομα να εχεις ενα ακομα παιδακι και η μικρη σου το νεο της αδερφακι!

VCkup3.png W6T5p3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Σύνδεση/Εγγραφή

Για να μπορέσετε να απαντήσετε σε ερωτήματα ή να ρωτήσετε τα μέλη κάποιο νέο ερώτημα είναι απαραίτητο να εγγραφείτε! Είναι εύκολο & δωρεάν: 

• Δημοφιλή μέλη

Nobody has received reputation this week.

• Δημιουργία νέου...