Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Το παιδι μου ειναι 27 μηνων και θελω να αρχισω να του δινω βιταμινες.

Τι δινεται στα παιδια σας και απο που θα τα παρω?

σου το έχει συστήσει γιατρός ή απλά από μόνη σου θέλεις να το κάνεις?? πάντως υπάρχουν πολυβιταμίνες για παιδάκια στα φαρμακεία (σαν ζελαδάκια σε σχηματάκια ζώων).

οχι δεν εχουμε παει σε γιατρο στην ελλαδα....στην αμερικη που ειμουνα...ο γιατρος μου ειπε πως μβορο να του δινω βιταμινα α,c,d και fluoride kai mou τελειωσαν και ψαχνω να του παρω αλλα.

Εχετε να προτεινεται καπια?

Διαφημίσεις

κατα την αποψη μου,σκευασματα ειναι υπευθυνος να δωσει μονο ο παιδιατρος και αν το κανει,θα εχει και λογους...στα καλα των καθουμενων βιταμινες σε νηπιο,για ποιο λογο??στην αμερικη η φιλοσοφια ειναι τελειως διαφορετικη βεβαια,αλλα αν εισαι πλεον εδω στην ελλαδα,με τα τοσα φρουτα και λαχανικα που εχουμε,γιατι να γεμισεις τον παιδικο οργανισμο με σκευασματα??

εχω εναν μικρο πριγγηπα στην αγκαλια μου...

Κρεατακι...αυγουλακι και πολλα λαχανικα και φρουτα...για ποιο λογο να καταφυγεις σε σκευασματα?

Συμφωνώ απόλυτα!!

Εκτός αν ο γιατρός σου πει να προσθέσεις κάποια βιταμίνη για κάποιο συγκεκριμένο λόγο και αφού σου τον εξηγήσει αναλυτικά..Καλό είναι να μην χορηγούμαι βιταμίνες χωρις λόγο γιατί και η υπερπρόσληψη βιταμινών δημιουργεί πολλά προβλήματα..

βρε παιδιά προφανώς ξέρει τι θέλει να κάνει η κοπέλα ρώτησε ποιες βιταμίνες όχι αν θα του δώσει βιταμίνες. εμένα ο γιατρός μου είπε δυο χρονιές τώρα παιδικό και προνήπιο τους χειμερινούς μήνες(στα κρύα). οποιαδήποτε βιταμίνη παιδική είναι καλή. απλά δες τι θα σε βολέψει με το παιδί μασώμενα ή σιρόπι

ευχαριστω για τις σκεψεις σας, αλλα εγω ηθελα να μαθω αν ειναι καμια που προτιματε.

Επειδη εχει αναφερθει 2 φορες, η Αμερικη εχει τα παντα απο φρουτα και λαχανικα και ναι σιγουρα ειναι διαφορετικα τα πραγματα εκει.

δηλαδη τις συμβουλες που δινει ο γιατρος.

Διαφημίσεις

ευχαριστω για τις σκεψεις σας, αλλα εγω ηθελα να μαθω αν ειναι καμια που προτιματε.

Επειδη εχει αναφερθει 2 φορες, η Αμερικη εχει τα παντα απο φρουτα και λαχανικα και ναι σιγουρα ειναι διαφορετικα τα πραγματα εκει.

δηλαδη τις συμβουλες που δινει ο γιατρος.

προτιμώ την animal parade αλλά και για την kindervital έχω ακούσει. Απλά προτιμώ την πρώτη επειδή τη δίνεις μία φορά την ημέρα και όχι δύο

εμάς επειδή έχει αναιμία του δίνουμε ένα σκεύασμα σιδήρου-ψευδαργύρου που λέγεται feroglobin, έχει μέσα και άλλες βιταμίνες και ιχνοστοιχεία

δεν του το δίνουμε καθημερινά, περίπου 3 φορές/βδομάδα

Διαφημίσεις

Το multi vitamine της Seven Seas απω που το περνεται? Το μουρουνέλαιο ειναι Cod liver oil? Παω να κανω google.

όλα υπάρχουν στα φαρμακεία. Το μουρουνέλαιο βγαίνει και με γεύση πορτοκάλι, βέβαια πάλι δεν είναι η καλύτερη γεύση

καλημερα! εαν το θελεις για ενδυναμωση του οργανισμου απλως μπορεις να του δωσεις κ βασιλικο πολτο. εμενα ο μικρος στα 2,5 που ειχε κολλησει ιωση πανω σε ιωση κ ειχε νοσηλευτει μετα για ενδυναμωση επειδη δεν επαιρνε τις βιταμινες μου ειχε πει η παιδιατρος κ του ειχα δωσει βασιλικο πολτο! Ντουρος ο μικρος μετα... Προσοχη ομως στην ποσοτητα γιατι ειναι πολυ δυνατο. Εγω με τη μυτη της οδοντογλυφηδας εβαζα απειροελαχιστο πανω στην πιπιλα απο το μπουκαλι.

eNortjKzUjI0MzQ3MFWyBlwwFX0C0Q,,23.png

eNortjKzUjI0MzQ3MFOyBlwwFYAC0g,,55.png

Το multi vitamine της Seven Seas απω που το περνεται? Το μουρουνέλαιο ειναι Cod liver oil? Παω να κανω google.

Από τα φαρμακεία. Εγώ του το δίνω από το Σεπτέμβριο έως τον Μάιο.

natassa + tasos = 15 years together

" Να θυμάσαι ότι κάθε άνθρωπος που συναντάς, κάτι φοβάται, κάτι αγαπά και κάτι έχει χάσει"

Κι εγώ συμφωνώ για μουρουνέλαιο εφόσον τρωει τα πάντα. Το μουρουνέλαιο είναι καλό γιατί είναι από φυσική πηγή και δεν έιναι τεχνιτή βιταμίνη. Απλά προσέξτε να πάρετε καλής ποιότητας και όχι κατι φτηνά συνθετικά που μπορεί να κυκλοφορούν...

Yugup3.png

• 9 months later...

Καλησπέρα κι από μένα!

Φέτος είναι η πρώτη χρονιά στο παιδικό σταθμό κι όπως καταλαβαίνετε είμαστε σχεδόν κάΘΕ εβδομάδα άρρωστοι. Αυτή τη φάση είναι και τα 2 μου παιδάκια (γιατί πάντα κολλάει κι ο μικρός) με μπούκωμα, πολλές μύξες και πολλά νεύρα. Σκέφτομαι να τους δώσω κάποια βιταμίνη για ενίσχυση του ανοσοποιητικού τους. Να σημειώσω ότι έστω και δύσκολα τρώνε το φαγητό τους και φρουτόκρεμα κάθε απόγευμα. Τι με συμβουλεύετε να δώσω;

Σας ευχαριστώ που υπάρχετε...!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...