Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αίμα στην 4η εβδομαδα

Recommended Posts

12 ώρες πρίν, Barα είπε:

Καλησπερα, ειναι η πρώτη φόρα που επικοινωνώ σε αυτο το φορούν, αλλα αλλα τακτικά εδω και πολυ καιρό παρακολουθώ με ενδιαφέρον τις ιστοριες που εκφράζονται εδω μεσα.

θα προςπαθηςω να ειμαι σύντομη.

Στην δίκη μου Ιστορία, μετα απο την πρωτη μου εξωσωματική στα 45, (με πολυ καλη βιολογική κατάσταση για την ηλικία μου) τον περασμένο Αύγουστο προέκυψε βιοχημική κύηση που δρν εξελίχθηκε, η Χοριακη ήταν εξ αρχής πολυ χαμηλή κ δεν διπλασιάζονταν σωστά. Με τον σύντροφο μου αποφασίσαμε να αφήσουμε ενα χρονικο διάστημα ξεκούρασης, σωματικής κ ψυχικής. Προς έκπληξη μας, προέκυψε φυσιολογική λύσης (ΤΕΡ 25/9) με ασταθή μεγάλο κυκλο 30-32,ημερών. Η πρώτη Χοριακη στην 5 μερα καθυστέρησης ήταν 2.126 και 6 μερες αργοτερα 6.416. Την επόμενη της τελευταίας Χοριακης, που σύμφωνα με την ΤΕΡ ήμουν στην 6η + 3μετες εβδομαδα, η γυναικολόγος ειδε τον σάκο σε κανονική ενδομήτριο θέση, λεκιθικο ασκό κ εμβρυϊκά στοίχεια, μου έδωσε προληπτική αγωγή 3 ultragestan 200 , 1 Σαλοσπίρ 100 και 1 felicine.

4 μερες αργοτερα Μ, σημερα το πρωι ,ειδα λιγο ροζ καφε κηλίδας στο σερβιέτα κι και λιγα ροζ στο σκούπισμα, Οχι καθε φορα. Επικοινώνησα με την γυναικολόγο μου, με ρώτησε αν είχα πονάκια περιόδου, της απάντησα οτι είχα μια πολυ μικρη ενόχληση, οπως όταν θες να πας τουαλέτα κ μου ειπε να κάνω μια Χοριακη αυριο κ να παω ξανά για υπέρηχο Μεθαύριο την Τρίτη (ήταν προγραμματοσμενο να παω στις 24/12).

Την ρώτησα αν πρέπει ν ανυσηχω κ μου ειπε οτι δεν ειναι κ καλο σημάδι, αλλα οτι ολα ειναι για το καλο.

Οπως καταλαβαίνεται ανυσηχω κ κάνω διαφορες αρνητυκες σκεψεις που νε αγχώνουν. 
Απλά ένιωσα την ανάγκη να τα επικοινωνήσω εδω στην παρεα σας για περιςςοτερο ψυχολογικούς λόγους.

Σας ευχαριστώ 

Το δεν είναι κ καλό σημάδι νομίζω ότι δεν έπρεπε καν να το πει. Πρώτα πρέπει να σε ελέγξει κ μετά να βγάλει τα συμπεράσματά της. Είδες κ κόκκινο αίμα η μόνο λίγο σκούρο?  Σε πολλές κοπέλες έχει τύχει αυτό, δεν είναι σίγουρο ότι κάτι θα πάει στραβά. Όπως κ να έχει κανε λίγη υπομονή κ όλα σου εύχομαι να πάνε καλά!

Διαφημίσεις

16 ώρες πρίν, Barα είπε:

Καλησπερα, ειναι η πρώτη φόρα που επικοινωνώ σε αυτο το φορούν, αλλα αλλα τακτικά εδω και πολυ καιρό παρακολουθώ με ενδιαφέρον τις ιστοριες που εκφράζονται εδω μεσα.

θα προςπαθηςω να ειμαι σύντομη.

Στην δίκη μου Ιστορία, μετα απο την πρωτη μου εξωσωματική στα 45, (με πολυ καλη βιολογική κατάσταση για την ηλικία μου) τον περασμένο Αύγουστο προέκυψε βιοχημική κύηση που δρν εξελίχθηκε, η Χοριακη ήταν εξ αρχής πολυ χαμηλή κ δεν διπλασιάζονταν σωστά. Με τον σύντροφο μου αποφασίσαμε να αφήσουμε ενα χρονικο διάστημα ξεκούρασης, σωματικής κ ψυχικής. Προς έκπληξη μας, προέκυψε φυσιολογική λύσης (ΤΕΡ 25/9) με ασταθή μεγάλο κυκλο 30-32,ημερών. Η πρώτη Χοριακη στην 5 μερα καθυστέρησης ήταν 2.126 και 6 μερες αργοτερα 6.416. Την επόμενη της τελευταίας Χοριακης, που σύμφωνα με την ΤΕΡ ήμουν στην 6η + 3μετες εβδομαδα, η γυναικολόγος ειδε τον σάκο σε κανονική ενδομήτριο θέση, λεκιθικο ασκό κ εμβρυϊκά στοίχεια, μου έδωσε προληπτική αγωγή 3 ultragestan 200 , 1 Σαλοσπίρ 100 και 1 felicine.

4 μερες αργοτερα Μ, σημερα το πρωι ,ειδα λιγο ροζ καφε κηλίδας στο σερβιέτα κι και λιγα ροζ στο σκούπισμα, Οχι καθε φορα. Επικοινώνησα με την γυναικολόγο μου, με ρώτησε αν είχα πονάκια περιόδου, της απάντησα οτι είχα μια πολυ μικρη ενόχληση, οπως όταν θες να πας τουαλέτα κ μου ειπε να κάνω μια Χοριακη αυριο κ να παω ξανά για υπέρηχο Μεθαύριο την Τρίτη (ήταν προγραμματοσμενο να παω στις 24/12).

Την ρώτησα αν πρέπει ν ανυσηχω κ μου ειπε οτι δεν ειναι κ καλο σημάδι, αλλα οτι ολα ειναι για το καλο.

Οπως καταλαβαίνεται ανυσηχω κ κάνω διαφορες αρνητυκες σκεψεις που νε αγχώνουν. 
Απλά ένιωσα την ανάγκη να τα επικοινωνήσω εδω στην παρεα σας για περιςςοτερο ψυχολογικούς λόγους.

Σας ευχαριστώ 

γενικα συμβαινει να υπαρχει αιμα κ χωρις καποιον λογο. ελπιζω να πανε ολα καλα σημερα ειναι η χοριακη σου? υπομονη κ θα δειξει στην πορεια ειναι ακομα πολυ νωρις

Καλησπέρα,

Κορίτσια, σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τις απαντήσεις σας.

Δυστυχώς η χθεσινη χοριακή έδειξε σημαντική μείωση και ο χθεσινός υπέρηχος επιβεβαίωσε ότι η κύηση παλλινδρόμησε, ήρθε και το αίμα με αρκετή ροή και ίσως γλυτώσουμε την απόξεση. Η γυναικολόγος μου τόνισε το θετικό της αυτόματης σύλληψης και στις δυο περιπτώσεις και με ενθάρρυνε να συνεχίσω της προσπάθειες με φυσικό τρόπο, καθώς βλέπει ότι υπάρχει η δυναμική, μάλιστα μου είπε ότι σε αυτή την φάση, μετά την αποτυχημένη κύηση, οι ορμόνες είναι σε υψηλά επίπεδα και αυτό είναι ευνοικό. Επισπρόσθετα μου σύστησε και έναν καλό αιματολόγο για να εξαντλήσουμε πιθανά προβλήματα θρομβοφιλίας. 

Ωστόσο γνωρίζω ότι κυριώς με αυτό που έχω να παλέψω, είναι η ποιότητα των ωαρίων λόγω της ηλικίας.  Ευτυχώς που είμαι τυχερή και έχω έναν εξαιρετικό άνθρωπο για σύντροφο μου, που με στηρίζει με τον θετικό τρόπο σκέψης του! Δεν χάνουμε την πίστη μας, όσο μας δίνετε η βιολογική δυνατότητα θα το προσπαθούμε... το δικό μου τρίπτυχο είναι : αγάπη - πίστη - ελπίδα!!!

Εύχομαι τα καλύτερα σε κάθε ζευγάρι που κάνει αγώνα για να αποκτήσει το δώρο της ζωής από τον δημιουργό μας! 

10 ώρες πρίν, Barα είπε:

Καλησπέρα,

Κορίτσια, σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τις απαντήσεις σας.

Δυστυχώς η χθεσινη χοριακή έδειξε σημαντική μείωση και ο χθεσινός υπέρηχος επιβεβαίωσε ότι η κύηση παλλινδρόμησε, ήρθε και το αίμα με αρκετή ροή και ίσως γλυτώσουμε την απόξεση. Η γυναικολόγος μου τόνισε το θετικό της αυτόματης σύλληψης και στις δυο περιπτώσεις και με ενθάρρυνε να συνεχίσω της προσπάθειες με φυσικό τρόπο, καθώς βλέπει ότι υπάρχει η δυναμική, μάλιστα μου είπε ότι σε αυτή την φάση, μετά την αποτυχημένη κύηση, οι ορμόνες είναι σε υψηλά επίπεδα και αυτό είναι ευνοικό. Επισπρόσθετα μου σύστησε και έναν καλό αιματολόγο για να εξαντλήσουμε πιθανά προβλήματα θρομβοφιλίας. 

Ωστόσο γνωρίζω ότι κυριώς με αυτό που έχω να παλέψω, είναι η ποιότητα των ωαρίων λόγω της ηλικίας.  Ευτυχώς που είμαι τυχερή και έχω έναν εξαιρετικό άνθρωπο για σύντροφο μου, που με στηρίζει με τον θετικό τρόπο σκέψης του! Δεν χάνουμε την πίστη μας, όσο μας δίνετε η βιολογική δυνατότητα θα το προσπαθούμε... το δικό μου τρίπτυχο είναι : αγάπη - πίστη - ελπίδα!!!

Εύχομαι τα καλύτερα σε κάθε ζευγάρι που κάνει αγώνα για να αποκτήσει το δώρο της ζωής από τον δημιουργό μας! 

Λυπάμαι που δεν πήγαν καλά τα πράγματα στην κύηση σου. Σου εύχομαι σύντομα να τα καταφέρετε να αποκτήσετε παιδάκι. Πάντως μπράβο στον σύντροφό σου, είναι πολύ καλό το να σε στηρίζει!

• 3 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα σε όλους! Είναι η πρώτη φορά που γράφω και εγώ και θα ήθελα πραγματικά να ακούσω την γνώμη σας σχετικά με αυτό που αντιμετωπίζω. 

Τελευταία περίοδος 2/11, θεραπεία με serpafar και στις 14/11 έκανα την ένεση ovitrelle. 1/12 έκανα χοριακή η οποία βγήκε πολύ χαμηλή 39 και και 3/12 την επανέλαβα και βγήκε 64. Εγώ στα πατώματα καθώς κατά την γνώμη μου ανέβηκε πολύ λίγο. Ο γιατρός μου ωστόσο καθυσηχαστικοτατος. Σήμερα 5/12 βλέπω όλοι μέρα καφέ αίμα στα σκουπισματα, ενώ ήδη παίρνω 3 χάπια utrogestan των 200. Μίλησα με τον γιατρό και πάλι μου είπε όλα καλά ότι δεν είναι κάτι και να ξανακάνω χοριακη την Δευτέρα . Αλλά πραγματικά εμένα μου φαίνονται πολύ κακά σημάδια όλα αυτά και φοβάμαι. Σας παρακαλώ πείτε μου την γνώμη σας. Είχε κοπέλα ανάλογη εμπειρία? Επίσης η χοριακη μέσα σε 48 ώρες δεν ανέβηκε πολύ λίγο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! 

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...