Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ιδέες για γάμο

hola

Recommended Posts

Με το καλο!

Εξηγησε μας τι περιπου εχεις στο μυαλο σου, θα κανετε κλειστο γαμο, χωρις τραπεζι κτλ??? ΄Η θα τα κανεις ολα κανονικα και απλα ψαχνεις οικονομικες λυσεις? Εγω για παραδειγμα εκανα πολιτικο γαμο και μετα ενα παρτυ στο σπιτι για τους φιλους μας.

r1OMp3.png

ts7Bp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Κοίτα εδώ που υπάρχει ήδη αντίστοιχο θέμα και γραψε εκεί τι σκεφτεσαι τι θα ήθελες και πάρε και καποιες ιδεες

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=115365

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

:lol:Κωνσταντίνος 2/2/2010 & Αλκυόνη 3/11/2011

Γεια σας παντρευομαι κ εγω κ βρηκα στεφανα κ μπομπονιερες για 300 ατομα προσφορα 400 ευρω!!

Ζω τις πιο ευτυχισμενες μέρες χάρη στον άντρα της ζωής μου <3

Διαφημίσεις

hola, 40 μπομπονιερες είναι λίγες, αν τις φτιάξεις μόνη σου (με λευκό ή οτι χρώμα τούλι θες,μια ωραία κορδέλα και τα κουφέτα) θα σου κοστίσουν 25?

εγώ που φτιάχνω τωρα μόνη μου τις μπομπονιέρες

α) για τη βάπτιση μου βγήκαν 0,55? η μία (έχω να φτιάξω 300, άρα μόνο 165?)

β) και για το γάμο (που έχω να φτιάξω 50 τεμάχια) 0,45 η μία, άρα ..22,50?

για στέφανα σου έστειλαν κι άλλες κοπέλες site :

65 ? κλασικά λευκά απλά κι όμορφα http://www.123-mpomponieres.gr/p.STEFANA-GAMOU-KOD-3811547-PR-223900.408414.html

:lol:Κωνσταντίνος 2/2/2010 & Αλκυόνη 3/11/2011

καλησπερα κοριτσια!!!παντρευτικα 25 ιουνιου 2011!!!κ ξεκινησα τις ετοιμασιες 1 χρονο πιο πριν!!τι ωραια που ηταν!!!μενω πατρα πλεον γιατι μας εκλεψε την καρδια πατρινος αλλα εκανα τον γαμο αθηνα!!!να βγω αποτο πατρικο μ νυφουλα!!!το νυφικο το πηρα απο το DEMETRIOS ΣΤΗΝ Λ.Βουλιαγμενης και την δεξιωση την εκανα σε ξενοδοχειο στην γλυφαδα PALACE HOTEL Λ.ποσειδωνος4 εμεινα πολυ ευχαριστημενη 37 ευρω το ατομο .εσωτερικη πισινα,μπουφες τεραστιος και τελεια μαγειρεμενα!!!ακομα γιατο φαη λεμε με φιλους που ειχε το ξενοδοχειο!!!προσκλητηριο-μπομπονιερες βρηκα στην πατρα,ανθοπωλειο βρηκα γλυφαδα ΝΤΑΛΑΠΕΡΑς πολυ καλος κ φθηνος τον συστηνω!!!!!!!

Γεια σας παντρευομαι κ εγω κ βρηκα στεφανα κ μπομπονιερες για 300 ατομα προσφορα 400 ευρω!!

ΤΙΝΟΥΛΑ που τα βρηκες???με ενδιαφερει παρα πολυ, πολυ καλη προσφορα!!!!στειλε μου πμ αν μπορεις με τα στοιχεια.

TΙΝΟΥΛΑ εψαξα λιγο στο φβ, και πρεπει να το βρηκα το προφιλ που λες.περιλαμβανει κ αλλα η προσφορα.

Στεφανα-στεφανοθηκη-μπουτονιερες-300 μπομπο με τα καλαθια τους και δωρο τα καλαθια του ρυζιου. αυτα ολα 400ευρω.

και μου ειπε θα μου κανει εκτπωση στα προσκλητηρια και το βιβλιο ευχων μιση τιμη.

απο οσο εχω ψαξει,ειναι απο τις καλυτερες προσφορες πακετου.μαλλον εκει θα κλεισω.ολα τα αλλα μου ελεγαν απο 600 ευρω και πανω.. :?

Διαφημίσεις

ξερει καμια για οικονομικα νυφικα??

http://www.amarisso.gr

http://www.opera-fh.gr

http://www.boom.gr

http://www.charly.gr

είναι καταστήματα με βραδυνά φορέματα και έχει και νυφικά, μπορείς να πας να δεις. Επίσης τα καταστήματα ΛΟΛΑ έχουν βγάλει νυφικά αλλά δεν τα έχω δει απο κοντά και δεν ξέρω και τιμές http://www.lola.gr/?cont=page&id=119

Διαφημίσεις

Σκέφτομαι να φτιάξω μονη μου βιβλίο ευχών μπομπονιερες κ προσκλητήρια καμία ιδέα;

Yλικά για μπομπονιέρες θα βρεις στο κέντρο της Αθήνας, στη Ρόμβης και εκεί γύρω!

Τι χρώματα σκέφτεσαι? Λευκό/ιβουάρ? Θα έχεις πολλούς καλεσμένους?

Για προσκλητήρια μπορείς να πάρεις φακέλους έτοιμους και να τυπώσεις εσύ κάρτες για μέσα. Ή ΄να φτιάξεις πάπυρο και να τον δέσεις με κορδόνι και ίσως και κάποιο διακοσμητικό ή μέσα σε γυάλινο σωλήνα (αλλά θα ανεβάσει το κόστος).

Για βιβλίο ευχών μπορείς να το φτιάξεις από την αρχή (με κομμένα χαρτόνια και χαρτιά και να τα ''δέσεις''). Αν θέλεις κάτι για πιο εύκολο και γρήγορο, μπορείς να πάρεις από το βιβλιοπωλείο ένα ''τετράδιο'' με σκληρό εξώφυλλο και να το στολίσεις!

EkcAp3.png

Η αλήθεια είναι ότι έχω αγχωθει γιατι με πιέζει η Πεθερα μου να γίνει το δικό της.... Ξέρετε μήπως για δεξιωση κάτι οικονομικό ; Η κέντρο που να χέρι μέσα εκκλησία κ να κάνω κ τελετή κ δεξιωση;;; Δυστυχώς όσο ωραία είναι η προετοιμασία έχει πολυ τρέξιμο

Η αλήθεια είναι ότι έχω αγχωθει γιατι με πιέζει η Πεθερα μου να γίνει το δικό της.... Ξέρετε μήπως για δεξιωση κάτι οικονομικό ; Η κέντρο που να χέρι μέσα εκκλησία κ να κάνω κ τελετή κ δεξιωση;;; Δυστυχώς όσο ωραία είναι η προετοιμασία έχει πολυ τρέξιμο

σε τι σε πιεζει?στο πως θα τα ετοιμασεις? εχει οντως τρεξιμο αλλα ειναι γλυκο τρεξιμο και γλυκια η προετοιμασια :)

Νεφελη μου σε όλα νιώθω πίεση θέλει να γίνει το δικό της θέλει άλλες μπομπονιερες αλλα προσκλητήριο άλλο νυφικό θέλει 500 μπομπονιερες κ προσκλητήριο ενώ οι καλεσμένοι είναι τελικά 150 κ θέλει στη ταβέρνα αρνιά κλπ ενώ μας δώσανε συγκεκριμένο μενού ...είμαι παράλογη ;; Εγω θέλω τον δικό μ γάμο

Νεφελη μου σε όλα νιώθω πίεση θέλει να γίνει το δικό της θέλει άλλες μπομπονιερες αλλα προσκλητήριο άλλο νυφικό θέλει 500 μπομπονιερες κ προσκλητήριο ενώ οι καλεσμένοι είναι τελικά 150 κ θέλει στη ταβέρνα αρνιά κλπ ενώ μας δώσανε συγκεκριμένο μενού ...είμαι παράλογη ;; Εγω θέλω τον δικό μ γάμο

akrivos,,,ESI PANTREVESE oxi afti lemeeeeeeeeeeeeeeeee kopse tis noris to vixa giati tha exis polla paratragouda,,,,,,,,,,ean plironi prosklitiria kai tis bobonieres as dosei kai se olo to xorio an tis plironi pes tis omos e????na dis pos tha mazefti

oso gia to nifiko ennoite oti de tha akoysis kanenan allo para ESENA!!!!an tis aresi allo pe tis as to valete esis kali moy mama apfou sas aresi toooooooso poli,,,,!!!kala kseberdemata

signomi gia ta greeklish p[saxno an vro ti epathe to pliktrologio

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Δε πειράζει.... Ευτυχώς ο αρραβωνιαστικος μου παίρνει το μέρος μου γιατι στοιχίζουν όλα αυτά για αυτο κ κοιτάμε τα πιο οικονομικα

Μπα μόνο τραπέζι θα πληρώσει τέλος πάντων μήπως ξέρεις για δεξίωση μαζί με τελετή κ τούρτα ;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...