Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

πονοι πονοι πονοι αλλα γιατι δεν γενναω?

Recommended Posts

θα θελα να ξερω τι γινεται μ'αυτους τους πονους!!πονοι στη μεση, πονοι στην κοιλια, πονοι απο <<κατω>> και τσιμπηματα. η κοιλια πετρωνει πολυ τακτικα εδω και δυο μερες, το μωρακι εχει κατεβει πολυ χαμηλα. λετε να πλησιαζει η ωρα μας? τι λεει η εμπειρια σας κοριτσια που γεννησατε? ο γιατρος μου ειπε ειναι ολα ετοιμα. γιατι ομως δεν γενναω???? η ανυπομονησια μας εχει τρελανει!!!!

:confused:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 112
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έτσι όπως τα περιγράφεις, νομίζω πως η μεγάλη στιγμή κοντεύει..! Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σκάσει μυτούλα το μπεμπάκι σου...!!!!!! Πότε έχεις ΠΗΤ??? ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ Μ'ΕΝΑ ΠΟΝΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ...!!!!

AB92p3.png

6EzCp2.png

με το καλό !!!!!!!! Δεν μας είπες πόσο είσαι????

Εγώ είχα κραμπούλες, ή αλλιώς προπαρασκευαστικά, ή αλλιώς ψευτοτοκετό, για 4 μέρες την τελευταία είχα τσαντιστεί τόσο πολύ !!!!!!! Πήγα στο νοσοκομείο να με δει η γιατρό μου και μέσα σε 5 ώρες γέννησα.

Έτσι όπως τα περιγράφεις, νομίζω πως η μεγάλη στιγμή κοντεύει..! Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σκάσει μυτούλα το μπεμπάκι σου...!!!!!! Πότε έχεις ΠΗΤ??? ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ Μ'ΕΝΑ ΠΟΝΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ...!!!!

αυτο σκεφτομαι και δεν μου περνανε οι μερες. 7/4 αλλα ο μπεμπουλης ειχε κατεβει απο πολυ νωρις οποτε ηλπιζα να μην φτασω στο τελος....περιμενω κανενα σημαδι και ειμαι ετοιμη για το νοσοκομειο....σαν πυραυλος θα παμε

με το καλό !!!!!!!! Δεν μας είπες πόσο είσαι????

Εγώ είχα κραμπούλες, ή αλλιώς προπαρασκευαστικά, ή αλλιώς ψευτοτοκετό, για 4 μέρες την τελευταία είχα τσαντιστεί τόσο πολύ !!!!!!! Πήγα στο νοσοκομείο να με δει η γιατρό μου και μέσα σε 5 ώρες γέννησα.

μακαρι να το <<παθω>> και εγω αυτο.ειμαι 38 και 3 σημερα. προπαρασευαστικες ωδινες μου ειπε ο γιατρος οτι ειναι. ποναει πολυ η κοιλια οταν σφιγγει.ασε που με παινει λες και θελω τουαλετα.δεν σηκωνομαι απο τον καναπε γιατι νιωθω σφιξιμο και απο κατω....

Διαφημίσεις

αυτο σκεφτομαι και δεν μου περνανε οι μερες. 7/4 αλλα ο μπεμπουλης ειχε κατεβει απο πολυ νωρις οποτε ηλπιζα να μην φτασω στο τελος....περιμενω κανενα σημαδι και ειμαι ετοιμη για το νοσοκομειο....σαν πυραυλος θα παμε

Eγώ τον 1ο μου γιο τον γέννησα στις 40w και 3d.... οπότε σε καταλαβαίνω..... Εγώ δεν είχα κανένα σύμπτωμα, αλλά ήλπιζα να γεννήσω πιο νωρίς... Δεν μας έκανε την τιμή ο κύριος οπότε μπήκα με πρόκληση..! Τώρα στο 2ο μου γιο ελπίζω να γεννήσω στην ΠΗΤ μου η λίγγγοοοο πιο νωρίς και να έχω πιο εύκολη γέννα..! Με το καλό μας εύχομαι...!!!!

AB92p3.png

6EzCp2.png

Eγώ τον 1ο μου γιο τον γέννησα στις 40w και 3d.... οπότε σε καταλαβαίνω..... Εγώ δεν είχα κανένα σύμπτωμα, αλλά ήλπιζα να γεννήσω πιο νωρίς... Δεν μας έκανε την τιμή ο κύριος οπότε μπήκα με πρόκληση..! Τώρα στο 2ο μου γιο ελπίζω να γεννήσω στην ΠΗΤ μου η λίγγγοοοο πιο νωρίς και να έχω πιο εύκολη γέννα..! Με το καλό μας εύχομαι...!!!!

κατι τετοια ακουω και τον παρακαλαω να βγει νωρις. απο το τικερακι ειδα και γεννεθλια.χρονια σας πολλα και με το καλο και το δευτερο παιδακι σου!!!ελπιζω να μην ειναι πεισματαρικα και αργησουν!

κατι τετοια ακουω και τον παρακαλαω να βγει νωρις. απο το τικερακι ειδα και γεννεθλια.χρονια σας πολλα και με το καλο και το δευτερο παιδακι σου!!!ελπιζω να μην ειναι πεισματαρικα και αργησουν!

Αχχχ σ'ευχαριστώ πολύ..!!!! 25 Μαρτίου γέννησα πέρσυ και προχθές σβήσαμε το 1ο μας κεράκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D

Το τικεράκι αυτό είναι μέχρι τον πρώτο χρόνο..!!!!! θα το αλλάξωωω..!

Μακάρι να μας κάνουν την τιμή να βγουν πιο νωρίς και με μεγάλη ευκολία..!

AB92p3.png

6EzCp2.png

Διαφημίσεις

καληmera και εγω ειμαι στη 36 και 4 μερες!!!ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ...αλλα αναρωτιεμαι θα καταλαβω οτι γενναω??εχω πετρωματα τρωω πολλες κλωτσιες και με πιεζει πολυ στους πνευμονες μου και αλλες φορες στο στομαχι,εχω που και που πονους περιοδου και η μεση οπως τα ποδια με πονανε,νιωθωκατι τραβηγματα και τσιμπιες μεσα στο ...... και εχω πολλα υγρα !!ειναι καποιο σημαδι απο αυτα που σας ειπα?..παντως εχουμε παρει θεση απο τον προηγουμενο μηνα για να δουμε θα κατεβουμε χαμηλα ...εχω πητ 20.04, για να δουμε θα το φαμε μεχρι την τελευταια εβδομαδα?!!!

Aaicm8.png[/url].

zdDEm8.png[/url]

θα θελα να ξερω τι γινεται μ'αυτους τους πονους!!πονοι στη μεση, πονοι στην κοιλια, πονοι απο <<κατω>> και τσιμπηματα. η κοιλια πετρωνει πολυ τακτικα εδω και δυο μερες, το μωρακι εχει κατεβει πολυ χαμηλα. λετε να πλησιαζει η ωρα μας? τι λεει η εμπειρια σας κοριτσια που γεννησατε? ο γιατρος μου ειπε ειναι ολα ετοιμα. γιατι ομως δεν γενναω???? η ανυπομονησια μας εχει τρελανει!!!!

:confused:

xaxaxa Seminouli, kai wsy akoma edw??? kala eipa, na doume poia tha einai prwti... kai egw exw piasei ton kanape ....kai moirologw! I gynaikologos eipe kai mexri tis 14 exoume perithorio, 1 vdomada parapanw...:evil:

για να δουμε τι θα δουμε.τρελη ανυπομονησια. ο αντρας μου μου λεει ρε συ καθε μερα καλυτερα εισαι?????περιμενει να του πω ποναω δεν αντεχω αλλο.η αληθεια ειναι οτι αποψε ειχα πολλους πονους αλλα τωρα περδικι παλι.εσυ τι συμπτωματα εχεις?

καληmera και εγω ειμαι στη 36 και 4 μερες!!!ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ...αλλα αναρωτιεμαι θα καταλαβω οτι γενναω??εχω πετρωματα τρωω πολλες κλωτσιες και με πιεζει πολυ στους πνευμονες μου και αλλες φορες στο στομαχι,εχω που και που πονους περιοδου και η μεση οπως τα ποδια με πονανε,νιωθωκατι τραβηγματα και τσιμπιες μεσα στο ...... και εχω πολλα υγρα !!ειναι καποιο σημαδι απο αυτα που σας ειπα?..παντως εχουμε παρει θεση απο τον προηγουμενο μηνα για να δουμε θα κατεβουμε χαμηλα ...εχω πητ 20.04, για να δουμε θα το φαμε μεχρι την τελευταια εβδομαδα?!!!

μου φαινεται λιγο νωρις παντως.η ανυπομονησια μας κανει να σκεφτομαστε ολα τα συμπτωματα λες και ηρθε η ωρα.εμενα εχει κατεβει στη λεκανη εδω και 2μιση εβδομαδες και απ' οτι βλεπεις δεν μου κανει την χαρη να βγει.καλη συνεχεια να εχεις και με ενα πονο ευχομαι!!!!

Διαφημίσεις

Eγώ ψιλοπονάω κάπου κάπου, και μόλις αρχίσω και μετράω, περνάει...:P άλλες φορές πάλι νομίζω ότι το μωρό θα πεταχτεί μόνο του από κάτω έτσι που τεντώνεται και σπρώχνει (κι εμένα είναι εδώ και ένα μήνα πολύ χαμηλά) αλλά στο τέλος τίποτα, απλώς με έχει αφήσει εξουθενωμένη:?:?:?... Ήθελα και εγώ να νιώσω σαν φυσιολογικός άνθρωπος πως είναι να σου σπάνε τα νερά ή να έχεις κανονικές συσπάσεις, αλλά φοβάμαι ότι με πρόκληση θα πάω πάλι, γιορτινές μέρες που έρχονται...

1 ολοκληρη εβδομαδα θα σε αφησει?πολυ δεν ειναι?εγω δεν θελω μες το πασχα.ηδη απεργουν στα νοσοκομεια αν ειναι και πασχα θα λειπει πολυ προσωπικο. να δουμε.....υπομονουλα.παντως πολλη κουραση τωρα στο τελος!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ:):):)

...εχω πητ 20.04, για να δουμε θα το φαμε μεχρι την τελευταια εβδομαδα?!!!

ΠΗΤ= Πιθανη Ημερομηνια Τοκετου

οχι τελικη ημερομηνια..

τα μωρα μπορει να γεννηθουν και στις 42 εβδομαδες..

το οτι ο γιατρος κρινει οτι ''πρεπει'' να γεννηθει μεχρι την ΠΗΤ , ειναι αλλη μεγαλη ιστορια..

83hKp3.png

Ακριβώς όπως προείπε ο/η paros ΠΗΤ σημαίνει πιθανή ημερομηνία τοκετού - αν δηλ. η σύλληψη έγινε αργότερα, θα γεννήσεις και αργότερα. Μόνο αν υπάρχει ιατρικός λόγος θα πρέπει να γίνεται πρόκληση, η φύση ξέρει καλύτερα πότε είναι η ώρα...Και εγώ δε θέλω να γεννάω πασχαλιάτικα, αλλά τι να κάνουμε; ......

1 ολοκληρη εβδομαδα θα σε αφησει?πολυ δεν ειναι?εγω δεν θελω μες το πασχα.ηδη απεργουν στα νοσοκομεια αν ειναι και πασχα θα λειπει πολυ προσωπικο. να δουμε.....υπομονουλα.παντως πολλη κουραση τωρα στο τελος!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ:):):)

και πού να δεις τί κούραση έχει μετά.....:wink:

με το καλό σου εύχομαι

σ'ευχαριστω πολυ!και εσυ να χαιρεσαι τα ζουζουνια σου.

σιγουρα θα εχει αλλα πιο δυσκολο θα ειναι να βρουμε τους ρυθμους μας στην αρχη.

ο άντρα μου λέει ότι η κούραση είναι μέχρι να σαραντίσει το μωρό (να γίνει 40 ετών εννοεί) :P

καλό κουράγιο σε όλες μας!!!!

ο άντρα μου λέει ότι η κούραση είναι μέχρι να σαραντίσει το μωρό (να γίνει 40 ετών εννοεί) :P

καλό κουράγιο σε όλες μας!!!!

:-D:grin::-D:grin::-D χαχαχα!!!!!!φοβερο το σχολιο!!!!

Γεννησαμε! 28-06-2012 :P

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...