Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΑΛΙ ΑΓΧΟΣ

Recommended Posts

Είμαι απαράδεκτη, το ξέρω, είμαι για πολλές σφαλιάρες,

πήγα χθες στο γυναικολόγο για τον πρώτο υπέρηχο με 8 ημέρες καθυστέριση και χοριακή 5000, είδαμε μόνο το σάκο γιατί είναι πολύ νωρίς για να δούμε και το ρυζάκι μου (δεν κάναμε κολπικό υπέρηχο) και ως εδώ όλα καλά. Το θέμα μου είναι το εξής, στην πρώτη εγκυμοσύνη άγχος πολύ άγχος (χωρίς να έχω κάποιο πρόβλημα) να πάνε όλα καλά και το αποτέλεσμα ήταν να γεννήσω και να σκέφτομαι ότι τελικά δεν τη χάρηκα την εγκυμοσύνη μου, στο δεύτερο έλεγα δεν θα είμαι έτσι........και να λοιπόν και το δεύτερο και πάλι άγχος και πάλι αγωνία :evil:. Με έβαλε ο γιατρός επόμενο ραντεβού σε 20 μέρες περίπου και από χθες άρχισα να τρώγομαι και να μετράω μέρες και να αγωνιώ αν όλα θα είναι καλά και να ήταν μόνο αυτό......συνέχεια προσπαθώ να αφουγκράζομαι τον οργανισμό μου και να προσπαθώ να διαπιστώσω και να επιβεβαιώσω τα συμπτώματα για να βεβαιωθώ ότι όλα πάνε καλά. Είμαι τρελλή για δέσιμο το ξέρω :oops:, έχω χοντρό πρόβλημα και δεν μπορώ να χαλαρώσω, τα έχω βάλει με τον εαυτό μου και μου έρχεται να με σφαλιαρίσω :twisted:, τι να κάνω? help......

Διαφημίσεις

Δεν ξερω πολλες εγκυες που να ηταν τραλαλα-τραλαλο.Και γω ειχα αγχος για πολλους λογους και η αληθεια ειναι οτι θα θελα να μην ειχα ιδεα για τους κινδυνους και τα προβληματα,να ζουσα σε αλλη εποχη που εσκαβαν και δουλευαν και δεν παθαιναν τιποτα...Να σκεφτεσαι μονο οτι η εγκυμονυση ειναι προγραμματισμενη να παει καλα απο τη φυση και το Θεο και τα προβληματα ευτυχως ειναι εξαιρεσεις και οχι κανονας.Αλλωστε αφου ειχες μια καλη-οπως καταλαβα-πρωτη εγκυμοσυνη γιατι να μην πανε καλα ολα και τωρα?Οσο μπορεις χαλαρα,δεν υπαρχει μυστικο.Αντε με το καλο,να προσεχεις και να ακους τον γιατρο σου(και οχι τον πονο της καθε γυναικας...νομιζω ειναι λαθος να βαζεις συνεχεια τον εαυτο σου στη θεση καποιας αλλης με το ταδε προβλημα...και μην μπαινεις σε θεματα που αναλυουν προβληματα...το εκανα εγω...δεν ξερω γιατι...λαθος!)Καλη εγκυμοσυνη και ολα με το καλο!

ysjfp2.png

Θα συμφωνήσω με την psixi!Και εγώ μόλις ανακάλυψα ότι είμαι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι, δεν έχω πάει ακόμα στον γιατρό, και νομίζω πως αυτή την φορά είμαι πιο πολύ αγχωμένη απ'την πρώτη!Σήμερα έχω το πρώτο μου ραντεβού στον γιατρό και τρέμει το φυλλοκάρδι μου!Ξύπνησα στις 05:00πμ από την έννοια,και είδα και έπαθα για να με ξαναπάρει ο ύπνος!Θα προσπαθήσω και εγώ να μην μπαίνω σε θέματα που με βάζουν σε πιο πολλές έννοιες, γιατί "παραενημερώνομαι" και δεν λέει...Να έχουμε μία καλή εγκυμοσύνη!

c3uigj8l12ghbm4e.png

Κι εγώ τα ίδια. Έγκυος στο δεύτερο παιδάκι. Μέχρι να ακούσουμε καρδούλα είχα φάει τα λύσσακά μου. Καμμία σχέση η ψυχολογία μου με την πρώτη εγκυμοσύνη που ήμουν τραλαλί τραλαλό. Τώρα με έχει φάει το άγχος.

Να φανταστείτε στην πρώτη εγκυμοσύνη το είχα πεί σε όλους μόλις βγήκε το τέστ θετικό. Τώρα το έχω πεί μόνο στην στενή μου οικογένεια. Στους υπόλοιπους και στη δουλειά θα το πώ μόλις πατήσω τον τρίτο.

Εχω το πιο γλυκό κουνελάκι

It7lp2.png

Ευχαριστώ πολύ, είστε όλες πολύ γλυκιές και εύχομαι σε όλες μας να πάνε όλα τέλεια, με το καλό σε όλες σας και άντε χωρίς άγχος, βαθιές ανάσες και σκέψη θετική......για να δούμε θα το καταφέρουμε??? Ελπίζω γιατί το τρελοκομείο με περιμένει και που θα αφήσω τα αγγελούδια μου.......:mrgreen:

Διαφημίσεις