Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κλεισιμο σαλπιγγών??

Recommended Posts

Κοριτσια καλημερα. Εχω 2 παιδακια και τωρα περιμενω και το τριτο.Σκεφτομαι μαζι με την καισαρικη να ζητησω στον γυναικολογο να μου κλεισει και τις σαλπιγγες.Γνωριζει καμια σας αν αυτο εχει επιπτωσεις, πονους δηλαδη κατα την περιοδο ή οτιδηποτε αλλο??Ρωτησα τον γυναικολογο και μου ειπε πως δεν εχει επιπτωσεις, αλλα ετσι ειχε πει και για τα αντισυλλιπτικα τα οποια τουλαχιστον εμενα με πειραζαν πολυ.Αν καποια απο σας γνωριζει κατι θα με βοηθουσε πολυ!

Διαφημίσεις

εγω εκανα μετα την τελευταια μου καισαρικη στο 4ο παιδι μου..

εχουν περασει σχεδων 3 χρονια και δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα...

ολα ηταν καλα απλα να ξερεις οτι κατα την καισαρικη θα αργησεις λιγο να βγεις απο το χειρουργειο γιατι ο γιατρος θα χρειαστει λιγο χρονο παραπανω για να σου κλεισει τις σαλπικες πριν ξεκινησει να σε ραβει...

και για παντα σου φευγει το αχγοσ της αντισυληψης..;)

αυτα..ελπιζω να σε βοηθησα...:D

δεν ξερω τιποτα για τις σαλπιγγες αλλα ξερω οτι τα αντισυλιπτικα ειναι λιγο δυσκολο να βρεις ποια δεν σε πειραζουν, εγω ειχα αλλαξει αρκετες μαρκες μεχρι να βρω αυτα που δεν με ενολουσαν πουθενα. οντος πολυ καλη λυση αν εισαι σιγουρη.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...