Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Β' επιπέδου-Θεσσαλονίκη.

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες τις μέλλουσες μανούλες!

Συγνώμη αν έχει ανοιχθεί κάπου παρόμοιο θέμα.

Κοντοζυγώνει ο καιρός που πρέπει να γίνει η Β επιπέδου.

Γνωρίζεται που είναι το καλύτερο μέρος να κάνουμε Β επιπέδου?

Η προσωπική σας εμπειρία ποια είναι?

Τηλεφώνησα στην Προγεννητική διάγνωση(δεν θυμάμαι και σίγουρα ότι λέγεται έτσι) στην Καλαμαριά στον κ Αρναούτογλου είναι στα 150 Ευρω, και με μια ειδική έκπτωση που παίρνω εγώ λόγω κάποιας ασφάλειας θα δώσω 120.Ξέχασα να ρωτήσω αν είναι 3d και αν δίνουν DVD.Θα ξαναπάρω μάλλον.Γνωρίζετε κάτι σχετικά με το συγκεκριμένο κέντρο??

Επίσης ρώτησα και στο Διαγνωστικό κέντρο Πλάτων στην Σοφούλη μες την ειδική έκπτωση είναι 128 ευρω με DVD δωρεάν , ο υπέρηχος είναι 3d-4d (δεν έχω ιδέα ποια είναι είναι η διαφορά τους).Η διάρκεια εξετάσεις μου είπαν είναι στα 60'.

Επίσης μια φίλη μου μίλησε με Ιπποκράτειο και Παπαγεωργίου και της είπαν 73 και 75 ευρω αντίστοιχα .Στο Παπαγεωργίου όμως πρέπει να πας το πολύ μέχρι τον 4ο μήνα να ανοίξεις καρτέλα για να μπορέσεις να το κάνεις εκεί.

Δεν μπαίνω στην λογική να πάω στο δημόσιο, όχι τίποτα αλλό βαριέμαι την ταλαιπωρία, δεν έχω και υπομονή καθολου τώρα λόγω ορμονών!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

Μελα μου καλημερα.......:D:D

Εγω την εκανα στο κεντρο εμβρυικης ιατρικης με τον κυριο αποστολιδη.....

Ηταν καταπληκτικος μας εξηγουσε τα παντα.....ηξερε πολυ καλα τι εκανε....

αφου τα ελεγξε ολα και ηταν ολα καλα προσπαθουσε και ενα 10 λεπτο παραπερα να μας βγαλει και φωτο να τ δουμε 3d γιατι ο μικρος μας μας ειχε πλατη...!!Η εξεταση διηρκησε 50 λεπτα....

Πληρωσα 120 ευρω με μικροτερη αποδειξη ...αλλιως μου ειπαν 150 ευρω!!

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Μελα μου καλημερα.......:D:D

Εγω την εκανα στο κεντρο εμβρυικης ιατρικης με τον κυριο αποστολιδη.....

Ηταν καταπληκτικος μας εξηγουσε τα παντα.....ηξερε πολυ καλα τι εκανε....

αφου τα ελεγξε ολα και ηταν ολα καλα προσπαθουσε και ενα 10 λεπτο παραπερα να μας βγαλει και φωτο να τ δουμε 3d γιατι ο μικρος μας μας ειχε πλατη...!!Η εξεταση διηρκησε 50 λεπτα....

Πληρωσα 120 ευρω με μικροτερη αποδειξη ...αλλιως μου ειπαν 150 ευρω!!

Κι εγω στον Αποστολιδη εκανα και εμεινα πολυ ευχαριστημενη αλλα dvd δεν πηραμε.Πηραμε ομως πολλες φωτογραφιες.Η εξεταση ειχε κρατησει σχεδον 1 ωρα και οχι να μας ξεπεταξει τσακα τσακα οπως ακουω απο μερικες κοπελες.Ειχα δωσει 120 ευρω με αποδειξη το 2009

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

καλησπερα κοριτσια!εγω κοπελα μου εκανα στο κεντρο προγεννητικης διαγνωσης τον β'επιπεδου πριν δυο εβδομαδες και εμεινα παρα πολυ ευχαριστημενη!ο κ.Αρναουτοφλου ειναι πολυ εξυπηρετικος και εξηγει τ παντα!επισης θα νιωσεις παρα πολυ ανετα!η εξεταση διαρκει περιπου μιση ωρα και θα σου δωσουν dvd και φωτο του μωρου.Αν ειναι σε καλη θεση το μωρο θα το δεις και τρισδιαστατα!σου το προτεινω ανεπιφυλακτα!

Ευχαριστώ κορίτσια μου σε όλες με ένα πόνο εύχομαι!

Είμαι ανάμεσα σε δύο στον Πλάτωνα και στον κ Αρναούτογλου.Εχω ακόμα λίγο καιρό , αλλα μάλλον για Πλάτωνα με βλέπω είναι πιο κοντά για μένα η καλαμαριά είναι στην αααλλη ακρη της πόλης για μένα... Ίδωμεν έχουμε ακόμα λίγες εβδομάδες!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι από μένα. Εγώ την έκανα χθες την εξέταση στον κύριο Ασημακόπουλο (Γούναρη 8 ) ο οποίος είναι καθηγητής στο ΑΠΘ και ειδικός σε υπέρηχους. Με είχε 45 λεπτά μέσα και ήταν υπεραναλυτικος. Γενικά εμεινα πολύ ευχαριστημένη. Το μόνο αρνητικό: κόστισε 180 ευρώ, με απόδειξη εννοείται.

• Like 1
:roll:

• 5 years later...

Καλημέρα 

Κορίτσια χρειάζομαι τις συμβουλές σας. Σήμερα το πρωί πήρα τηλέφωνο να κλείσω ραντεβού για αμνιοπαρακεντηση κ β επιπέδου στο Παπαγεωργίου. Πολυ δύσκολα κ μετά από έντονη συζήτηση μου έκλεισε η κυρία για αμνιο. Πραγματικά δύσκολα. Για β επίπεδο ούτε συζήτηση. Απλά δεν ήθελε. Μου έλεγε πως αν δει κάτι ο γιατρός στην αμνιο θα μου πει εκείνος τι να κάνω. Ξέρω πως είναι δύσκολα να βρεις ραντεβού κ πραγματικά έχω αγχωθεί. Σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο; ποια η γνώμη σας; τι να κάνω; ευχαριστώ. 

Ναι. Είμαι 40 ετών. 

Η αλήθεια είναι πως ήθελα να πάω σε νοσοκομείο για να γλιτώσω κάποια έξοδα. Απλά η κυρία αυτή είχε πολύ άσχημη συμπεριφορά.δεν ήθελε να μου κλείσει ραντεβού.  Η δικαιολογία; που ξέρω εγώ αν σε δύο μήνες θα είμαι ακόμα έγκυος; κ αν αποβάλεις ; αν είναι δυνατόν;;;;; 

Το αστείο είναι πως ήδη για αμνιοπαρακεντηση δεν είχε ραντεβού. Η δικαιολογία;  μου έλεγε πως είναι πολύ πολύτιμα τα ραντεβού αυτά κ είναι κρίμα να τα σπαταλάμε. Δεν κατάλαβα καθόλου το σκεπτικό της. Δλδ εγώ που είμαι 40 χρόνων δεν;;;; 

Β επιπέδου απλά αρνήθηκε να μου κλείσει. 

Κορίτσια αν κάτι μου ξεφεύγει πείτε μου μήπως κ είμαι εγώ λάθος. 

Φυσικα κ εχεις δικαιωμα να κλεισεις ραντεβου.εφοσον σε παιρνει χρονικα προσπαθησε ξανα.η συγκεκριμενη ηταν απαραδεκτη.δ εχεις γιατρο στο νοσοκομειο αυτο;

Edited by vicky86

Διαφημίσεις

Έχω κλείσει ραντεβού στο Μικο Θεμιστοκλή όμως είναι το Σεπτέμβριο. Εγώ να ξαναπροσπαθησω όμως φοβάμαι πως θα είναι η ίδια. Αχ έχω απελπιστεί. Έλεγα μια κ μας κρατάνε τόσα λεφτά κάθε μηνα για ασφάλεια να την εκμεταλλευτώ. Αλλά δεν.... Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Μάλλον Αθήνα θα γεννήσω ξανά. 

On 21/8/2017 at 2:47 ΜΜ, efaki27 είπε:

Εγω την εκλεισα στην ψαρου,150 ευρω.για το παπαγεωργιου δεν γνωριζω.

ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΗΝ ΨΑΡΡΑ ΝΑΤΑΣΣΑ ΕΚΕΙ ΕΚΑΝΑ Κ ΕΓΩ ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ Κ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΗ..

• Like 1

On ‎21‎/‎8‎/‎2017 at 1:02 ΜΜ, inakiagapi είπε:

Ναι. Είμαι 40 ετών. 

Η αλήθεια είναι πως ήθελα να πάω σε νοσοκομείο για να γλιτώσω κάποια έξοδα. Απλά η κυρία αυτή είχε πολύ άσχημη συμπεριφορά.δεν ήθελε να μου κλείσει ραντεβού.  Η δικαιολογία; που ξέρω εγώ αν σε δύο μήνες θα είμαι ακόμα έγκυος; κ αν αποβάλεις ; αν είναι δυνατόν;;;;; 

Το αστείο είναι πως ήδη για αμνιοπαρακεντηση δεν είχε ραντεβού. Η δικαιολογία;  μου έλεγε πως είναι πολύ πολύτιμα τα ραντεβού αυτά κ είναι κρίμα να τα σπαταλάμε. Δεν κατάλαβα καθόλου το σκεπτικό της. Δλδ εγώ που είμαι 40 χρόνων δεν;;;; 

Β επιπέδου απλά αρνήθηκε να μου κλείσει. 

Κορίτσια αν κάτι μου ξεφεύγει πείτε μου μήπως κ είμαι εγώ λάθος. 

Δυο φιλες μου εκαναν β επιπεδου στο παπαγεωργιου και μια που πρασπαθησε να κλεισει δεν μπορεσε να βρει ραντεβού. Νομιζω ότι  δινουν προτεραιοτητα στις εγκυες που παρακολουθούνται στο νοσοκομειο κατι που είναι λογικο. Εχω εχω  κανει καποιους μεγαλους υπερηχους σε αυτό το νοσοκομειο αλλα μου τα κανονιζαν αυτοι τα ραντεβού επειδη ειχα νοσηλευτει στην εμβρυομητρικη τους.

Τωρα για την υπαλληλο δε ξερω να σου απαντησω, μαλλον επεσες σε περιπτωση.

Edited by iouliana

• 1 month later...

Καλησπέρα σας!!!
Θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποια κοπέλα που να έκανε Β' επιπέδου στο Ιπποκράτειο.
Κατ αρχήν για να σου κλείσουν να κάνεις την εξέταση εκεί πρέπει να παρακολουθούν και την εγκυμοσύνη σου.
Άρα πρέπει με το που μάθεις για την εγκυμοσύνη να πάρεις κατ ευθείαν να κλείσεις ραντεβού γιατί έχει μετά από τρεις μήνες.
Το θέμα είναι ότι θέλω να μάθω αν κάνουν λεπτομερή έλεγχο και αν προσέχουν αρκετά. Γι' αυτό αν υπάρχει κάποια κοπέλα που να γνωρίζει παρακαλώ ας
απαντήσει. Ευχαριστώ!!! :-)

Διαφημίσεις