Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

κλαιει έντονα σε κάθε παρατήρηση

katiaris

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους,

αντιμετωπίζω ένα θέμα εδώ και 2 μέρες με τον ένα μου γιο (έχω δυο δίδυμα αγοράκια). Είναι 18 μηνών και όποτε του κάνω παρατήρηση (έστω και ένα απλό "όχι")αρχίζει και κλαίει πολύ έντονα, με δάκρυα και κοκκινίζει ολόκληρος. Αυτό γίνεται και αν συνοφρυώσω απλά και τον κοιτάω.Σταματάει μόνο αν τον κάνω να ξεχαστεί με κάποιο παιχνιδάκι ή τον πάρω αγκαλιά..Κάποιες φορές τον πιάνουν τα κλάματα κι αν απευθύνομαι στον αδερφό του.Να σημειώσω ότι μετά επαναλαμβάνει τη συμπεριφορά που με έκανε να τον μαλώσω.

Τη Δευτέρα επίσης άκουσε τον μπαμπά του να μιλάει έντονα στο τηλέφωνο με κάποιον συνάδελφό του και αναρωτιέμαι αν έχει αυτό κάποια σχέση ή αν κάποιος τον μάλωσε έντονα ή αν είναι απλά ένα καπρίτσιο.

Σας παρακαλώ πείτε μου τη γνώμη σας γιατί έχω προβληματιστεί πολύ!!!

• 2 months later...

Διαφημίσεις

αγαπητη μητερα, εγω εχω διδυμα κοριτσακια 21 μηνων

για μενα αυτο που περιγραψατε ειναι αρχες καπριτσιων!

απλα ο ιυος σας δοκιμαζει για να δει τις ανοχες και τις αντιδρασεις σας

η μια απο τις δυο κορες μου περφτα κατω, κλαιει με δακρυα ή χωρις, σπαραζει και επιμενει να κλαιει

η αλλη επισης πεφτει στο πατωμα και μελανιαζει στο κλαμα οταν δεν γινεται το χατηρι της, αλλα ξεχνιεται πιο ευκολα, απο την ..πρωτοτοκη!

εγω, α) κανω οτι δεν καταλαβαινω και φευγω απο το χωρο β) τις μαλωνω οταν πια εχει φτασει στο απροχωρητο η ενοχλητικη κρινια και βλεπω αποτελεσμα γ)ή προσπαθω να της ..εξηγησω..με γλυκο τροπο και ωραια λογια και ορισμενες φορες ξεχνιεται και ηρεμει δ) ενδιδω οταν το παιδι ειναι κουρασμενο, ενοχλημενο απο ασθενεια ή εχει κλαψει πολυ για οτι ..διεκδικει ή τελος παντων του αξιζει μια ανταμοιβη για κατι που θεωρω οτι καταφερε κατα τη διαρκεια της ημερας

Υπομονη, θα καταλαβουνε με την παροδο του χρονου οτι ο ..κυβερνητης εισαι εσυ!ελπιζω δηλαδη, γιατι απ οτι ακουω τα αγορια ειναι πιο ατιθασα, αλλα και παλι αυτο δεν ειναι εντελως απολυτο

Να τα χαιρεσαι και καλη συνεχεια