Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ειμαι εγκυος?

Recommended Posts

Καλημερα

Μολις γραφτηκα στο site και δεν ξερω αν ποσταρω σωστα

Το προβλημα μου ειναι το εξης

εδω και 2 μηνες ειχα σταθερο κυκλο στισ 26 μερες

Το Σαββατο 3/3 ξυπνησα με πρηξιμο στην κοιλια χωρις να ειχα επαφη με το συντροφο μου για 2 μηνες,το απογευμα του Σαββατου ηρθαμε σε επαφη με προφηλαξη.Μετα απο 3 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει δηλαδη στις 6/3 με κυκλο 26 μερες αλλα μεχρι σημερα δεν εχω αδιαθετησει.Εχω πριξιμο στην κοιλια μονο και το στηθος μου ποναει λιγο αν το ακουμπησω αλλα ειχα παντα αυτα τα συμπτωματα οταν περιμενα περιοδο.Επισης καθε φορα που ερχομαστε σε επαφη με τον συντροφο μου εχω αγχος για την περιοδο μου μηπως για αυτο καθυστερει?Να πω επισης οτι καθε μερα ξυπναω με πονους στην κοιλια και νομιζω οτι εχω περιοδο (παντα ετσι μου ερχετε περιδος)Απο ποια μερα θεωρειτε καθυστερηση?Υπαρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος?

Ευχομαι να απαντησετε γιατι ειμαι πολυ αγχομενη ευχαριστω εκ των προτερων

Διαφημίσεις

Βρε κοπελα μου αφου μια φορα ειχες επαφη με το συντρφο σου και αυτη ηταν με προφυλακτικο.Πως να εισαι εγκυος?

Καθυστερηση μπορει να εχεις για διαφορους λογους.Επισης το οτι ετυχε τους 2 μονο τελευταιους μηνες να εχεις σταθερο κυκλο 26 ημερων δεν λεει κατι...μπορει να ξαναχαλασε ο κυκλος σου.

Niki παντα εχω αγχος γιατι ακουω πολλα,ειμαι και μικρουλα..:)

Οταν εχω καθυστερηση αγχονομαι,και ενω ειμαι σιγουρη οτι δεν ειμαι εγκυος εχω καθηστερηση

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου :)

Το ξερω κι εγω αγχωνομουνα ετσι....αλλα αφου χρησιμοποιεις προφυλαξεις και μπραβο σου να μην αγχωνεσαι χωρις λογο.Κοιτα να χαρεις την ηρεμια σου τωρα που εισαι μικρη ...και μην ακους ιστοριες για αγριους...τα παιδια δεν ερχονται ουρανοκατεβατα...στο λεω εγω που μπορει και οι 2 μου εγκυμοσυνες να ηρθαν απρογραμματιστα αλλα εννοειται ηρθαν χωρις προφυλαξεις.

Τελικα εμεις οι γυναικες τρωμε τη ζωη μας μεσα στο αγχος με αυτη την περιοδο.Τη μιση ζωη αγωνομαστε μη και ειμαστε εγκυος...και την αλλη μιση αγχωνομαστε που δε μενουμε.Αδικη ζωη...

Ετσι ακριβως Νικη εχω κατα αγχωθει...

Και παντα αγχωνομαι με την περιοδο μου παρα πολυ

Να χαιρεσε τα παιδακια σου! :)

Ευχαριστω για τις απαντησεις σου τοσο γρηγορα!

Διαφημίσεις

Καλημερα ,

καινουργια κι εγω στο forum το οποιο μ εχει βοηθησει πολυ κατα καιρους σε διαφορες αμφιβολιες μου..Αυτη τη φορα ομως ειπα να κανω εγγραφη μιας και εχω καποιες υποψιες και θα ηθελα τη γνωμη σας..Με τον συντροφο μου αποφασισαμε απ τον προηγουμενο μηνα να ξεκινησουμε ελευθερες επαφες χωρις να παρακολουθουμε τις γονιμες για να μην αγχωθουμε και οποτε θελει ας ερθει !

Το ιστορικο μου λοιπον εχει ως εξης .. Εχω σταθερο κυκλο 28 ημερων . Τελευταια μου περιοδος ηταν στις 18.02 και ειχαμε ελευθερες επαφες καθημερινα απο 24.02 εως και 27.02..Μετα δυστυχως λογω δουλειας και κουρασης δεν ειχαμε αλλη .Την τελευταια εβδομαδα ζεσταινομουν υπερβολικα πολυ και πειναω συνεχεια . Τρωω αλμυρα και μετα γλυκα και γενικα οτι βρω μπροστα μου ! Προβλημα με την τουαλετα δεν ειχα αλλα ειναι 2 μερες τωρα που δυσκολευομαι..Ο καφες ( που τον λατρευω ) δε μ ενθουσιαζει πια , οπως και καποιες μερες το νερο μου φαινοταν πως ειχε μια περιεργη γευση..Περιμενω περιοδο κανονικα στις 16.03 αλλα σιγουρα φανταζεστε την αγωνια μου..Υπαρχει λετε καμια περιπτωση να ειναι καποιος εκει χαμηλα στη μητρα μου ?

Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας...

Καλημερα vana δεν εχω ιδεα,μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω

Περιμενε μεχρι την ημερα που περιμενεις την περιοδο σου και αν δεν σου ερθει εφοσον εχεις σταθερο κυκλο μπορει να εισαι και εγκυος :)

Σε λιγη ωρα θα σου απαντησουν πιο εμπειρες ειναι πολυ γρηγορες!

• 2 years later...

Γεια σας.Μόλις γραφτηκα κι'εγω στο site αν και παρακολουθώ τα post πολυ καιρό.Αν μπορειτε απαντήστε μου γιατί οι μέρες δεν παιρνούν για να κάνω test ή β' χοριακη.Με τον αρραβωνιαστηκό μου μπηκαμε στη διαδικασία να προσπαθήσουμε για σπορακι τον τελευταίο μηνα.Αφου περιμέναμε να μου τελειώσουν οι ''ρώσοι" οι οποίοι ήρθαν στις 04/03/2014,να επισημάνω πως είμαι 26 ετών και ο κύκλος μου ήταν παντα σταθερός απο την εφηβεία πέρα απο 2 φορές στη ζωή μου που άλλαξε παλαιότερα.Λοιπόν, μετα το τελείωμα των ''ρώσων" ήρθαμε σε επαφή (για ελεύθερη επαφή μιλάμε με όλα τα παρελκόμενα;)) στις 10/04 όπου και μου τελείωσαν και έπειτα στις 14/04,15/04,17/04 και τέλος στις 22/04!! Το θέμα μου είναι : απο τοτε που μου σταμάτησε η περίοδος και πέρασε μια εβδομάδα εχω τσιμπηματάκια στο κάτω μερος της κοιλιάς κάθε μερα σχεδόν και απο λίγο και κάποια ποναλάκια οχι σπουδαία...Tι πιθανότητες έχω να ειμαι ήδη εγκυος?? Σας ευχαριστώ και συγνώμη αν σας κούρασα!!

Διαφημίσεις

Γεια σας.Μόλις γραφτηκα κι'εγω στο site αν και παρακολουθώ τα post πολυ καιρό.Αν μπορειτε απαντήστε μου γιατί οι μέρες δεν παιρνούν για να κάνω test ή β' χοριακη.Με τον αρραβωνιαστηκό μου μπηκαμε στη διαδικασία να προσπαθήσουμε για σπορακι τον τελευταίο μηνα.Αφου περιμέναμε να μου τελειώσουν οι ''ρώσοι" οι οποίοι ήρθαν στις 04/03/2014,να επισημάνω πως είμαι 26 ετών και ο κύκλος μου ήταν παντα σταθερός απο την εφηβεία πέρα απο 2 φορές στη ζωή μου που άλλαξε παλαιότερα.Λοιπόν, μετα το τελείωμα των ''ρώσων" ήρθαμε σε επαφή (για ελεύθερη επαφή μιλάμε με όλα τα παρελκόμενα;)) στις 10/04 όπου και μου τελείωσαν και έπειτα στις 14/04,15/04,17/04 και τέλος στις 22/04!! Το θέμα μου είναι : απο τοτε που μου σταμάτησε η περίοδος και πέρασε μια εβδομάδα εχω τσιμπηματάκια στο κάτω μερος της κοιλιάς κάθε μερα σχεδόν και απο λίγο και κάποια ποναλάκια οχι σπουδαία...Tι πιθανότητες έχω να ειμαι ήδη εγκυος?? Σας ευχαριστώ και συγνώμη αν σας κούρασα!!

Να σου πω.Γιατρος δεν ειμαι αλλα ειμαι εγκυος στο τεταρτο οποτε οσο να πεις μια εμπειρια την εχω.Αυτα τα τσιμπιματακια τα ειχα και εγω σε ολες τις εγκυμοσυνες μου και οταν ειχα ρωτησει τη γιατρο μου ειχε πει πως ειναι απο την εμφυτευση που κανει το σπορακι.Απο τη στιγμη που ειναι κατι που το θελεις τοσο πολυ και εσυ και ο συζηγος εγω σου ευχομαι να κανεις να δεις τους "Ρωσους"πολυ καιρο.Τουλαχιστον εννεα μηνες.Καλα αποτελεσματα να εχεις.Αλλωστε λιγες μερες εμειναν και θα ξερεις μετα.

Εγω θα σταθω μονο στις επαφες που ανεφερες και να σου πω οτι ναι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα εγκυμοσυνης εχοντας και σταθερο κυκλο οπως εγω ετσι ακριβως και εγω επιασα την μπουμπου μου.επαφη αμεσως μετα το τελος των ρωσων.τα τσιμπηματακια μπορει να σημαινουν πολλα οπως φυσικα και εγκυμοσυνη.απλα επειδη εγω τον προηγουμενο μηνα ειχα ενα θεματακι και το ειχα μοιραστει με τις συμφορουμιτισσες ειχα δηλαδη τσιμπηματακια και ηπια πονακια σαν περιοδο μια βδομαδα μετα το τελος της και συνεχιστηκαν μεχρι και τον ερχομο της επομενης που εννοειτε δεν ημουν εγκυος αφου ηρθε.οπως και να χει οντως εχεις πιθανοτητες μεγαλες.ευχομαι συντομα τα ευχαριστα.!!!!!

γεια σας κοριτσια.ειμαι 28 ετων και καιρο τωρα διαβαζω συζητησεις σας.προσπαθουμε εδω και ενα χρονο για μωρακι.πριν απο ενα μηνα φορεσα την ζωνη της παναγιας.γενικως ο κυκλος μου ειναι απο 28-35 ημερων.ειμαι στην 34 ημερα κυκλου και ακομη δεν μου ηρθε.απο συμπτωματα εχω μονο πρηξιμο στηθους,πολλα διαφανα υγρα που αυτο δεν μου εχει ξανασυμβει.και εγω και 5 μερες ποναω δεξια στην σαλπιγγα νιωθω κατι σαν να μενοχλει σαν τσουξιμο ενα περιεργο συναισθημα.μεχει φαει η αγωνια αν ειμαι εγκυος..τι λετε ειχε καποια παρομοια συμπτωματα???

Σας ευχαριστώ κοριτσια μου για τις απαντήσεις σας...Τοσο που εχει προχωρήσει η κωλοτεχνολογία τους δεν μπορούν να βγάλουν test που να δείχνει απο την πρώτη μέρα πιθανής σύλληψης??? Ελεος!!:P

γεια σας κοριτσια.ειμαι 28 ετων και καιρο τωρα διαβαζω συζητησεις σας.προσπαθουμε εδω και ενα χρονο για μωρακι.πριν απο ενα μηνα φορεσα την ζωνη της παναγιας.γενικως ο κυκλος μου ειναι απο 28-35 ημερων.ειμαι στην 34 ημερα κυκλου και ακομη δεν μου ηρθε.απο συμπτωματα εχω μονο πρηξιμο στηθους,πολλα διαφανα υγρα που αυτο δεν μου εχει ξανασυμβει.και εγω και 5 μερες ποναω δεξια στην σαλπιγγα νιωθω κατι σαν να μενοχλει σαν τσουξιμο ενα περιεργο συναισθημα.μεχει φαει η αγωνια αν ειμαι εγκυος..τι λετε ειχε καποια παρομοια συμπτωματα???

Είχα ακριβώς μα ακριβώς τα ίδια συμπτώματα με την μόνη διαφορά ότι εγώ πόναγα από την αριστερή σάλπιγγα!!! Μάλιστα είχε πλάκα γιατί ήξερα ότι είμαι έγγυος από την επόμενη κιόλας μέρα και έλεγα από που έγινει η σύλληψη!!! Μετά από δύο αρνητικά τεστ και πολλή "κοροϊδία" από τον άντρα μου μετά από 2 μέρες του πήγα την χοριακή μου και την επιβεβαίωση του γιατρού από ποια σάλπιγγα έγινε η σύλληψη.:-P Εύχομαι και για σένα τα αποτελέσματα να είναι θετικά και η "ακατανόμαστη" να μην σου έρθει για τους επόμενους, τουλάχιστον, εννιά μήνες.

LAAFp2.png

JRM4p2.png

Διαφημίσεις

demi σημερα 38η μερα κυκλου και δεν μου ηρθε περιοδος.αυριο θα παω στον γιατρο.τα πονακια υποχωρησαν αλλα οχι τελειως.πρηστηκε πολυ ομως το στηθος μου.τα υγρα συνεχιζονται.μεχει φαει η αγωνια!!!!ειναι κλειστα και τα φαρμακεια.ολα δειχνουν οτι ειμαι.προσπαθω να βγαλω τις κακες σκεψεις απο πανω μου.σευχαριστω που απαντησες.