Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

εβαλα 5 μαρς. εινια ευκολο. εβαλα 3 μεγαλα και 2 μικρα.

το μωσαικο δεν το πετυχα στη δοκιμη που εκανα:oops:. μαλλον θα παρω το μελι και θα κανω και μπισκοτο εγω.

εινια αυτα:

045lo.jpg

Uploaded with ImageShack.us

ελπιζω να φαινονται. εκανα και με μπλε με πρασινο,κιτρινο και πορτοκαλι μαρς στη μεση.

εχεις δικιο για τα παιδια.ενας λογος βασικος που κλινω προς το μελι εινια και αυτος, οτι μπορω να το μεταφερω ευκολα και δεν κινδυνευει απιστευτα απο τον μικρο. αφου σου κανουν τη συσκευασια μεσα στην τιμη γιατι να τα κανεις εσυ;

αλλο ζαχαροπλαστειο δεν βρηκες;

Διαφημίσεις

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Πολυ ωραιο το σουβλακι σου μπραβο σου! γιατι δεν πετυχες το δεντρο βρε? βαλε και αλλο αλουμινοχαρτο σιγουρα θα το πετυχεις. τα ξυλακια ειναι αυτα που περνουμε για τα κανονικα σουβλακια?

οσο για το μωσαικο τι δε σου αρεσε?

δε μου ειπανε οτι θα με χρεωσουνε παραπανω αλλα και γιατι να με χρεωσουνε αν επερνα προφιντερολ η εκμεκ στο χερι θα μου τα δινανε σε κουτακι θα τα βαζανε. δεν πηγα σε αλλο σημερα απο βδομαδα γιατι πρεπει να απω με αυτ/το και το χρειαζοτανε ο μπαμπας μου. θελω να τους πω να μου βαλουν και το ονομα σε ενα χαρτακι και να το δεσουν στο κορδελακι. αν δεν εχουν θα τους τα παω εγω.

6Eujp3.png svAfp3.png

ναι αυτα ειναι τα σουβλακια.τα παιρνεις κανονικα απο το σουπερ μαρκετ. τα 100 κομματια πριπου 2-2,50 ευρω αναλογα το μαρκετ. μπορεις να κανεις δοκιμες και να δεις τι σου αρεσει εσενα,στο συνδυασμο των μαρσμελοους.

το προφιτερολ και το παστακι πανε με το κομματι.γι' αυτο ειπα καλυτερα να τους ρωτησεις.

στομωσαικο δεν πετυχα καθολου μακαθολου τη συσκευασια. και φοβηθηκα οτι δεν θα μπορεσω να το διατηρησω. αλλιως αυτο θα ειχα κανει. εχω κανει δοκιμες και ως προς το χρονο που θα εινια εκτος ψυγειου, μεταφορα και αναμονη βαφτισης.

παρηγγειλα το μελι και θα κανω και τα μπισκοτα.

θα τοξανακανω το δεντρακι

Ε! Ναι ξαναδοκιμασε το δεντρακι. ποτε εχεις τη βαφτιση γιατι δε θυμαμαι? θα κανεις και γλασο για τα μπισκοτα? το εχεις δοκιμασει? εγω λεω να κανω το κλασικο ζαχαρη αχνη, νερο και λιγο λεμονι. αν βγει καλο εννοειετε και θα βαλω χρωμα ζαχαροπλαστικης. τα αλλα μου φαινοντε μπελαλιδικα και δεν ξερω αν θα εχω χρονο να τα κανω.

6Eujp3.png svAfp3.png

Διαφημίσεις