Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Κοριτσια....................

Ειμαι πολυ χαρουμενη νομιζω οτι η κορουλα μου αρχισε να λεει μαμα ή τουλαχιστον κατι που μοιαζει με μα-μα.

Ειναι δυνατον ? την περασμενη βδομαδα το ειπε 2-3 φορες την ωρα που την κραταγαν αλλοι κ με ηθελε.

Τους ειπα οτι δεν γινετε μαλλον ετυχε να πει κατι σαν μα-μα.

Τωρα ομως με φωναξε ξανα πεντακαθαρα!

Γινεται? Ή απλα φωναζω δυνατα "ΚΟΥΚΟΥΒΑΩ-ΚΟΥΚΟΥΒΑΩ-ΚΟΥΚΟΥΒΑΩ"

:lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

αν και λενε οι ειδικοι οτι το μωρακι μπορει να πεταει συλλαβουλες στυλ μα-μα μπα-μπα στο ασχετο γιατι ν αποκλεισεις οτι η κορακλα σου κατορθωσε την πρωτη της λεξη????

μπραβοοοοοοοοο!!!!! αντε και μπαμπα τωρα, αλλα δεν μας βιαζει κανεις.. :P:P

περήφανη κουκουβαγια μας να χαιρεσαι την γλυκια σου κορη!!

Καλημέρα κορίτσια. Κι εγώ μια από τα ίδια. Έχω έναν μπεμπούλη σχεδόν πέντε μηνών. Πάντα του μιλούσα πολύ αλλά τώρα τελευταία έχω βαλθεί κι εγώ να του μάθω να λέει μαμά. Του επαναλαμβάνω διαρκώς τη λέξη κάνοντας έντονες κινήσεις στο πρόσωπο όσπου διαπίστωσα ότι άρχισε δειλά δειλά να λέει κι αυτός μαμαμα. Αυτό που καταλαβαίνω βέβαια είναι οτι δεν έχει κατακτήσει την έννοια της λέξης απλά κατάφερε να με μιμηθεί και όσο περισσότερο με βλέπει να αντιδρώ θετικά και να χαμογελώ όταν το λέει τόσο πιο πολύ επαναλάμβάνει κι εκείνος τη λέξη. Και βέβαια εγώ τρελαίνομαι από η χαρά μου και του μλάω ακόμη περισσότερο. Πυμπέρασμα όσο πιο πολύ μιλάμε στα παιδάκια μας τόσο πιο έξυπνα γίνονται.

glitterfy071816980D37.gif 767d1f5390.png